Magunkról

Miért kezdtünk el nyelvi utakat szervezni? A válasz egyszerű: mert mi magunk is szeretünk idegen nyelveket tanulni és nagyon szeretünk utazni! E kettőt összekötni pedig a világ legizgalmasabb élményei közé tartozik!

Budapesti székhelyünkről számos országba és nyelvterületre közvetítünk nyelvi utakat. Csapatunk sok éves szervezési tapasztalattal rendelkezik. Továbbá folyamatosan utazunk a világ országaiba, hogy személyes tapasztalatokon alapuló ajánlatokat tudjunk közvetíteni. Munkatársaink mindig szívesen segítenek a megfelelő tanfolyam és nyelviskola megtalálásában, hogy az a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek és elképzeléseinek.

Kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal és segítünk!
Hívjon +36 20 592-1188  vagy írjon e-mailt info@direktnyelvstudio.hu és kérje ingyenes ajánlatunkat!

Külföldi angol nyelvtanfolyam Angliában, külföldi német nyelvtanulás Németországban

 

Válassza a Direkt Nyelvstúdiót mert …

  • közvetlenül a célnyelv országában tanulhatja a nyelvet!

Kell ennél hatékonyabb nyelvtanulás, minthogy abba az országba utazik az ember, ahol anyanyelvként beszélik a választott idegen nyelvet? A gyors előrelépés és fejlődés garantált! Nem is beszélve arról, hogy új országokat, új városokat lehet megismerni, bepillantani azok kultúrájába, szokásaiba, gasztronómiájába!

  • közvetlenül anyanyelviektől tanulhat!

A csodálatos ezekben a nyelvi kurzusokban az, hogy nemcsak a tanfolyam órái alatt tanulhatjuk és gyakorolhatjuk az idegen nyelvet, hanem minden tanórán kívüli programon és rendezvényen is! Ha családi szállást választunk, akkor a szállásadókkal lehet csevegni a reggelinél és a vacsoránál. Ha a nyelviskola apartmanjában lakunk, hozzánk hasonló diákokkal lehet beszélgetni, és új ismeretséget, sőt hosszú évekig tartó barátságokat kötni. A folyamatos, megállás nélküli beszédnek pedig hihetetlen gyorsan látszik az eredménye: oldott, folyamatos társalgás az idegen nyelven!

  • közvetlenül nyelviskolai árakat vagy olcsóbbakat ajánlunk!

Mivel a nyelviskolák – a régóta tartó jó kapcsolataink és a nagy mennyiségben történő közvetítés miatt - legtöbbször kedvezőbb árakat adnak részünre, mint a katalógusaikban szereplő árak, így mindenképpen megéri irodánkban foglalni a kiválasztott nyelvtanfolyamot. Ezen kívül semmilyen közvetítői felárat sem számítunk fel! Sőt rendszeres akciókkal várjuk a nyelvet tanulni vágyókat!

  • közvetlen tapasztalataink vannak!

Nagyon fontos számunkra, hogy olyan utakat ajánljunk, amelyekben nekünk is személyes tapasztalataink vannak. Nyelvstúdiónk folyamatos kapcsolatban van a külömböző nyelviskolákkal, és rendszeresen látogatjuk azokat, hogy saját magunk is meggyőződjünk a a nyelviskola átal kínált tanfolyamok, szállások, ellátások, az iskola által szervezett programok, vagyis a teljes szolgáltatás minőségéről és színvonaláról. Ezáltal mindenkinek személyre szabott tanfolyamot tudunk ajánlani, illetve segíteni tudunk a elképzelésekhez leginkább közel álló kiválasztásában.

  • közvetlen hangulattal várjuk!

Munkatársaikkal arra törekszünk, hogy az ötlet megszületésétől kezdve a kiutazásig barátságos, közvetlen handulatban történjen a teljes ügyintézés. Elkötelezettek és lelkiismeretesek vagyunk, hiszen tudjuk, a kiválasztott tanfolyam nagyon fontos az Ön számára!