Bell, Oxfordshire

Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió 2012-ben is a megszokott színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár! 

Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió 2014-ben is a megszokott színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár! 

 

Miért a Bell nyelviskolát válaszd?

 • Mert az iskola 55 éves tapasztalattal rendelkező iskolahálózat,  melynek iskoláiban kis csoportlétszámban, magasan képzett tanárok tanítanak.
 • Modern, korszerű eszközök állnak a diákok rendelkezésére (interaktív tábla, multimédiaterem).
 • Szabadon választható kiegészítő órák.
 • Minden nap házi feladat, mellyel biztosítják a tanárok, hogy a diákok egy kicsit otthon is foglalkozzanak a tanulással.
 • A mindenki számára elérhető tanulóközpontban a diákok bármikor segítséget kérhetnek tanulmányaikkal kapcsolatban.
 • Nyitott, segítőkész tanárok és személyzet.

Helyszín

Oxfordshire

Az iskola a Bloxham School épületében működik, egy gyönyörű angol kerttel és falakkal körülvett zárt kampusz, mely biztonságos környezetet biztosít a nyelvtáborozóknak. A legkisebbeket is maximálisan jó helyen tudhatják a szülők. A Bell tanárainak elsődleges célja, hogy fejlesszék e gyerekek kommunikációs készségeit, segítsék fejlszteni a szöveg- és beszédértési készségüket, és megismertessék őket az angol kultúrával. Az iskola tanárai és zsemélyzete a reptérre érkezéstől a tábor elhagyásáig maximális odafigyelést tanúsít a gyerekek iránt. Minden hat gyermekre legalább egy felügyelő jut. A Bell nyelviskola táboraiba évente 4000 diák érkezik, közel 70 országból. A nyelvtáborokat a vidéki Anglia gyönyörű vidékein szervezik: Kent, Cambridge, Oxfordshire. A diákok fejlődését folyamatosan monitorozzák és haladási naplóval látják el őket. A tábor végén oklevelet kapnak a diákok.

Angol nyelvtanulás külföldön, angol nyelvtábor gyerekeknek külföldön, AngliaKiknek ajánlott? Ideális azoknak, akik az angol órák mellett sport- és egyéb izgalmas programokra vágynak

Időpont: június-augusztus    Korosztály: 8-11 és 12-17 évesek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Programkínálat: tenisz, foci, kosárlabda, tollaslabda, hoki, úszás, röplabda, falmászás, íjászat

Kirándulások: London, Oxford, Startford-upon-Avon, Bristol, Birmingham, Warwick

Angol nyelvtanulás külföldön, angol nyelvtábor gyerekeknek külföldön, AngliaSzállás: Az iskola területén lévő 1-2 ágyas vagy többágyas szobákban, külön lány és fiú szállások; éjszakára felügyelő személyzet biztosított a szállásokon; heti egyszeri ingyenes mosási lehetőség.

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer London Heathrow és Gatwick reptetekről

Komplett csomagot kínálnak, melyek az alábbiakat tartalmazzák:

 • Nyelvtanfolyam
 • Tankönyvek
 • Szállás és teljes ellátás
 • Szabadidős- és sportfoglalkozások
 • Kirándulások
 • Biztosítás
 • Retúr reptéri transzfer

(A lenti árak példa jellegűek és a számos választható csomag közül ez csupán néhány. Az ár aszerint változik, milyen intenzitású, típusú, milyen hosszú tanfolyamot választ, milyen jellegű szállást és ellátást kér. Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük keressen meg minket e-mail-en info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon +36 20 / 592-1188 keresztül.l.ül. 

 

Árak – 2014

Érkezés

Távozás

Időtartam

Ár/ GBP

Július 3.

Július 16.

2 hét

1830

Július 17.

Július 30.

2 hét

1830

Július 31.

Augusztus 13.

2 hét

1615

Augusztus 14.

Augusztus 27.

2 hét

1615

 

Angol nyelvtanulás külföldön, intenzív nyelvtanfolyamgyerekeknek, nyelvtanulás külföldön, Anglia, London intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Anglia, nyaralás és nyelvtanulás Anglia

 

Az iskola honlapja: www.bell-centres.com/younglearners