Bell, Kent

Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

 

Miért a Bell nyelviskolát válaszd?

 • Mert az iskola 55 éves tapasztalattal rendelkező iskolahálózat,  melynek iskoláiban kis csoportlétszámban, magasan képzett tanárok tanítanak.
 • Modern, korszerű eszközök állnak a diákok rendelkezésére (interaktív tábla, multimédiaterem).
 • Szabadon választható kiegészítő órák.
 • Minden nap házi feladat, mellyel biztosítják a tanárok, hogy a diákok egy kicsit otthon is foglalkozzanak a tanulással.
 • A mindenki számára elérhető tanulóközpontban a diákok bármikor segítséget kérhetnek tanulmányaikkal kapcsolatban.
 • Nyitott, segítőkész tanárok és személyzet.

Helyszín

Kent

Az iskola a Bell Bedgebury International School épületében működik, mely egyben a tanórák, és a szállások helyszíne is, egy gyönyörű 220 hektáros birtokon fekszik, mely lehetővé teszi a változatosabb programok szervezését. A Bell tanárainak elsődleges célja, hogy fejlesszék e gyerekek kommunikációs készségeit, segítsék fejlszteni a szöveg- és beszédértési készségüket, és megismertessék őket az angol kultúrával. Az iskola tanárai és személyzete a reptérre érkezéstől a tábor elhagyásáig maximális odafigyelést tanúsít a gyerekek iránt. Minden hat gyermekre legalább egy felügyelő jut. A Bell nyelviskola táboraiba évente 4000 diák érkezik, közel 70 országból. A nyelvtáborokat a vidéki Anglia gyönyörű vidékein szervezik: Kent, Cambridge, Oxfordshire. A diákok fejlődését folyamatosan monitorozzák és haladási naplóval látják el őket. A tábor végén oklevelet kapnak a diákok.

Angol nyelvtanulás külföldön, angol nyelvtábor gyerekeknek külföldön, AngliaKiknek ajánlott? Ideális azoknak, akik az angol órák mellett sport- és egyéb izgalmas programokra vágynak

Időpont: június-augusztus    Korosztály: 12-16 év    Minimum nyelvtudás: alapfok

Programkínálat: tenisz, foci, kenu, festészet, úszás, falmászás, biciklizés

Kirándulások: London, Brighton, Canterbury, Cambridge, Hastings, Greenwich, Tunbridge Wells

Angol nyelvtanulás külföldön, angol nyelvtábor gyerekeknek külföldön, AngliaSzállás: Az iskola területén lévő kollégiumi szobákban, 3-8 ágyas szobákban; külön lány és fiú szállások; éjszakára felügyelő személyzet biztosított  a szállásokon; heti egyszeri ingyenes mosási lehetőség

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer London Heathrow és Gatwick reptetekről

Komplett csomagot kínálnak, melyek az alábbiakat tartalmazzák:

 • Nyelvtanfolyam
 • Tankönyvek
 • Szállás és teljes ellátás
 • Szabadidős- és sportfoglalkozások
 • Kirándulások
 • Biztosítás
 • Retúr reptéri transzfer

(A lenti árak példa jellegűek és a számos választható csomag közül ez csupán néhány. Az ár aszerint változik, milyen intenzitású, típusú, milyen hosszú tanfolyamot választ, milyen jellegű szállást és ellátást kér. Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük keressen meg minket e-mail-en info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon +36 20 / 592-1188 keresztül.ül. 

 

Árak

Érkezés

Távozás

Időtartam

Ár

Bármely vasárnap június 12. és augusztus 7. között

 

Bármely szombaton június 19. és augusztus 13. között

 

2-3 hét

4-9 hét

930 GBP/hét

910 GBP/hét

Angol nyelvtanulás külföldön, intenzív nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvtábor gyerekeknek

Az iskola honlapja: www.bell-centres.com/younglearners