Actilingua Academy, Bécs (16-19 év)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Foglalj 2019.dec.31-ig német nyelvtanfolyamot 2020-ra 

és 100 € kedvezményben részesülsz!

Az akciós előfoglalási ajánlat érvényes az ActiLingua nyelviskola 16-19 éveseknek szóló junior nyári nyelvtanfolyamaira.

Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

 

Amit az Actilingua Academy nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Német nyelvtábor tanfolyam Bécs, gyermek német nyelvi tábor külföldön német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria BécsA német nyelvet a csodálatos osztrák fővárosban, Bécsben tanulhatod
 • Az Actilingua több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvtanításban
 • Modern tanítási módszereket alkalmaznak
 • Felnőtt tanfolyamokat 16 éves kortól kínálnak
 • Junior tanfolyamok és táborok 16-19 éveseknek
 • Gyermek tanfolyamok és táborok 12-17 éveseknek
 • Garantáltan gyors előrelépés a német nyelvtudás fejlődésében
 • Minden szinten és minden héten indul tanfolyam általában

Helyszín

Intenzív német nyelvtábor tanfolyam Bécs, gyermek német nyelvi tábor külföldön német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria BécsAusztria, Bécs

Kiknek ajánlott? Azoknak a fiataloknak ajánlott a táborban való részvétel, akik kicsit már önállóbbak, a német tanulás mellett szívesen magukba szívnak egy csipetnyi osztrák kultúrát, szívesen ellátogatnak a környékbeli városokba és kötnek akár életre szóló barátságokat is más, európai avagy Európán kívüli országból érkező diákokkal.

 

Időpont: július, augusztus (pontos kezdési dátumokról érdeklődj irodánkban!)

Időtartam: 2-6 hét    Korosztály: 16-19 éveseknek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Német nyelvtábor tanfolyam Bécs, gyermek német nyelvi tábor külföldön német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria BécsSzállás/ellátás: kollégiumi szállás, 2 ágyas szobák, félpanziós ellátás. Kulcs depozit: 100 EUR, mely távozáskor visszajár!

Transzfer: Vasútállomásról, reptérről: 40,- EUR/egy út

A tanulás helyszíne: Az iskola junior iskolája

Tanfolyamtípusok: Általános (heti 20 óra), Intenzív (heti 30 óra)

 

 

Az ár tartalmazza:

 • Intenzív német nyelvtanfolyam Bécs, gyermek német nyelvi tábor külföldön német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria BécsHeti 20/30 órás német nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 • Kollégiumi szállás, félpanziós ellátás
 • Kirándulások
 • Tankönyvek használatra
 • Ingyenes internet és WIFI használat
 • Acilingua discount kártya
 • Sport- és szabadidős programok
 • Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Ajánlott zsebpénz: min. 60 EUR/hét

AKCIÓS EARLY BIRD árak 2020-ra, foglalj 2019. dec. 31-ig

   ÁR / EUR

2 hét

3 hét

4 hét

6 hét

 Heti 20 órás kurzus + kollégiumi elhelyezés, FP

1.227,-

1.127,-

1.722,-

1.622,-

2.217,-

2.117,-

3.207,-

3.107,-

 Heti 30 órás kurzus + kollégiumi elhelyezés, FP

1.505,-

1.405,-

2.139,-

2.039,-

2.773,-

2.673,-

4.041,-

3.941,-

német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria Bécs

Ha a fentihez hasonló junior nyelvi tábort keresel, nézd meg a további bécsi, grazi és salzburgi nemzetközi német nyelvtáborokat is itt:

               Bécs (14-17 év)                             Bécs (12-17 év)                 Graz (10-13 év vagy 13-16 év)          

 Nemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában BécsNemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában Bécs Nemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában Graz 10-13 év 13-16 év 

         Salzburg (10-19 év)

Nemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában Salzburgban 10-19 éveseknek

A. Zsófia - 4 hét a junior német nyelvi táborban (16-19 éveseknek), Bécsben

Német nyelvtanfolyam Bécsben, nemzetközi gyermek német nyelvi tábor külföldön német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria Bécs"Kedves Anita! Ismét köszönök mindent! Minden kérésünket figyelembe vette a nyelviskola. Zsófi a 6. emeleten kapott szobát, ahol az utca zaja már egyáltalán nem volt zavaró. Nem tudjuk milyen megfontolásból, de a lányok egyágyas szobába kerültek. Ez semmi többletköltséget nem jelentett.
Az első hét péntekén Zsófi lába kifordult a nyelviskolában a lépcsőn. Bucira dagadt, bekékült. Nagy volt az ijedtség. Mentővel vitték a kórházba. Szerencsére csak egy csúnya rándulás volt, amit egy hétvégén át jegelnie kellett, gyulladás-csökkentőzni és feküdni. Utána egy hétig fásliban tudott csak bicegni. Mindenképpen maradni akart hétvégére is. A nyelviskola segítői vállalták, hogy kiváltják a gyógyszereit, a jegeléshez jeget vittek és a hétvégi étkezését is megoldották.

A 2. héten lányom úgy döntött, hogy a kurzus végén leteszi a B2 nyelvvizsgát. A plusz óraszámokat, és az előkészítőt is rugalmasan felvehette, ahogy előre tájékoztattak minket. 80%-os lett az eredmény! Ahhoz képest, hogy egy éve A2-B1 szinten volt, nagyon szép fejlődést ért el. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a nyári nyelviskolai hetek erősen hozzájárultak az eredményhez!

Bécs elvarázsolta, az önállóság feldobta. A társasággal is szerencséje volt. Legalábbis kialakult egy 8-10 fős mag, akik hasonlóan álltak a "szabadsághoz": komolyan vették a tanulást, érdekelte őket Bécs nevezetességei, múzeumai és persze buliztak.

Köszönök mindent! Biztos vagyok benne, hogy az eredményes nyelvtanuláshoz kellenek ezek a többletek!  2016.09.04.,  A. CS. Andrea, Zsófi édesanyja"

 

Sz. Nóra - Német nyelvi tábor Bécsben, 2012. július

Német nyelvtanfolyam Bécsben, nemzetközi gyermek német nyelvi tábor külföldön német nyelvtanulás gyerekeknek Bécs Ausztria, német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztria Bécs"Kedves Direkt Nyelvstúdió! Most van egy kis időm, így gondoltam, írok Nektek. Nagyon szeretek itt lenni Bécsben. A kedvenc helyem a Stephansdom és a környéke. Az óráim tetszenek, főleg az intenzív délutáni. Először nagyon nem tetszett, mert én voltam az egyetlen lány a csoportban, rajtam kívül 5 fiú. De a tanár úr is nagyon kedves velünk, így megszerettem ott lenni. A délelőtti óráim is nagyon jók, ott két fiatal hölgy tanít. A csoportomban, azt hiszem 14-16-an vagyunk. Péntekenként az órák utolsó 15 percében játszunk. Az intenzív kurzuson pedig elmentünk egy kávézóba. Itt a szálláson is nagyon jó, csak nagyon meleg van a szobámban. Már az első napon találkoztam az egyik magyar lánnyal, nyolcan vagyunk Magyarországról, de nem egy csoportban. 5 lány és 3 fiú, nagyon kedvelem őket. Ennyi jutott most eszembe, de ha hazaérek, még írok! Köszönöm, hogy segítettetek nekem! Üdv: Nóri"