Kaplan International Colleges, 12-17 év)

Angol nyelvtábor és tanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió 2017-ben is a megszokott színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Akciós Angol tábor külföldön Angliában, angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön

Jelentkezz nálunk 2017. június 30-ig és

10% kedvezményt kapsz Kaplan nyelvtáborokra

Érvényes a következő városokra

Brighton - kollégiumi táborcsomag esetén 

Torquay - családi szállásos táborcsomag esetén

 

Német nyelvtanfolyam külföldön, nyelvtanulás Bécs, Ausztria, akciós német nyelvtanfolyam

 

 

Amit a Kaplan International Colleges nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeA Kaplan egy több mint 70 éve működő iskolahálózat, mely három kontinens csaknem negyven városában képviselteti magát
 • Világelső az angol nyelvoktatásban
 • Magas színvonalú oktatási módszerük és a diákok kényelmére fordított figyelmük nemzetközi szinten elismert
 • Korszerű, modern iskolákban oktatnak
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos, a tanórai oktatást kiegészítő tanulási módszer és eszköz közül lehet válogatni
 • Gyerekeknek szóló nyelvi táborokat 12 és 18 év közötti fiataloknak tartják
 • A nyelvtanfolyamok ára tartalmazza az angol órákon kívül a szállást, az ellátást és az angolórák közötti szabadidő eltöltésére szervezett változatos programokat, hogy a gyerekeknek és fiataloknak a lehető legjobb élményben legyen részük

Helyszín

Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeAnglia, Salisbury: Az angol nyelvtábort ebbe az egyedülálló, különleges középkori atmoszférával rendelkező angol városba szervezik. Több százéves monumentális katedrálisa, ódon városfalai és a várost átszelő folyók hidacskái meghatározó élményt jelentenek az itt tanuló diákoknak. Itt mindenféleképpen biztos egy program: a közelben fekvő Stonehenge rejtélyes kőtömbjeinek megátogatása. Ugye Téged is rabul ejtett már a kőtömbök mítosza! Gyere, fedezd fel személyesen, és tanulj angolul a rejtély közvetlen szomszédságában!

Kiknek ajánlott?

Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeIdeális azoknak, akik az angol tanulás mellett aktívan szeretnének pihenni egy gyönyörű, dél-angliai kisvárosban, mely világszerte híres csodálatos katedrálisáról. Az itt táborozó diákok sokat kirándulnak, megismerhetik Anglia kultúráját, ellátogathatnak a tábor helyszínéhez közel eső városokba. A tábor kiváló lehetőség arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek a gyerekek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpontok

NYÁR:     2017.06.11.- 08.19. (családi szállással)  

NYÁR:     2017.07.02.- 08.12. (kollégiummal)

Időtartam: 2 - 8 hét  Korosztály: 12-17 évesek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Az iskola felszereltsége: Modern, tágas iskola gyönyörű kerttel, udvarral Teniszpályák / Uszoda / Étterem / Tornaterem

Szállás / ellátás: Családi szállás 2 ágyas szobákban vagy kollégiumi szállás 1-5 ágyas szobákban, teljes ellátás.

Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeA szállásadó családokat az iskola munkatársai választják ki és rendszeresen látogatják is őket. Csak azok a családok lehetnek szállásadók, akiknek megfelelő színvonalú az otthonuk, és akiknek vendégszeretete garantálja, hogy a diákot családtagként kezelje a nyelvtanfolyam idején. A szállásadó családok érkezéskor fogadják a diákokat. A szállásadók többnyire rövid gyalogtávra vagy rövid buszozásra laknak az iskolától. Salisburyben a magánszállásokon lakó diákok két helyen tanulhatnak. Rendelkezésre áll egyrészt a St. Martin’s Annexe épülete, amely a Kaplan egész évben működő angol nyelviskolájának része és kellemes, jól felszerelt környezetet biztosít. A másik lehetőség a Wiltshire College közeli Salisbury campusa.

Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeA kollégium a Godolphin bentlakásos iskolában van, biztonságos és kényelmes szállást nyújt a diákoknak és a csoportvezetőknek. A nyelviskola munkatársai is ezeken a szállásokon laknak és probléma vagy kérdés esetén szívesen segítenek. A házirend garantálja, hogy kiskorúak ne hagyhassák el a kampusz területét egyedül.

Transzfer: Heathrow reptérről. Az utazás hossza: kb. 90 perc. Az iskola repülőtéri transzfert is biztosít a tanulás helyszíne és a repülőtér között. A transzfer árában benne van az érkező diák fogadása az érkezési oldalon. A transzferszolgáltatást előre kell lefoglalni, hogy a gondtalan érkezés garantálva legyen.

Az első nap: A nyelviskolában az első nap reggelén a diákok teljes körű eligazítást kapnak, hogy minél gyorsabban megszokják a helyet. Ennek része egy köszöntőbeszéd a tanfolyamvezetőtől, egy szintfelmérő angol nyelvi teszt, tájékoztatás az órákról, az órarendről és az iskola környékéről, áttekintés a szabadidős programokról, egy rövid túra az iskolában a berendezési tárgyak és eszközök megismerésére. A diákok igazolványt is kapnak, amelyhez egy igazolványképre lesz szükség. Ez a kártya a személyes adatokon kívül a probléma esetén hívható telefonszámokat is tartalmazza.

Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeNyelvoktatás, tanárok: A nyári ifjúsági angol nyelvtanfolyamon a Kaplan olyan tananyagot használ, melyet kifejezetten a fiatal nyelvtanulók számára fejlesztettek ki. A képzett és barátságos tanárok mindent megtesznek, hogy az órák változatosak és a nyelvtanulás szempontjából értékesek legyenek. Valódi nyelvi környezetben zajló, érdekes angolórákon a diákok önbizalmát ugyanúgy építik, mint folyékony nyelvtudását. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak nyelvtudásuk szintjének megfelelően. Ezt a szintet a tanfolyam elején szintfelmérővel határozzák meg. A tanfolyam ideje alatt az iskola személyzete minden egyes diák fejlődését nyomon követi.

Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeProgramok: Lovaglás: A Salisbury melletti lovastúra remek módja a táj felfedezésének és az angliai nyári kikapcsolódásnak. Sportok: A nyári angol nyelviskola szervezésében számos sporteseményen vehetsz részt. Úszás, röplabda és egyéb csapatjátékok várnak. Jelmezverseny: Mérd össze kreativitásod diáktársaidéval a jelmezversenyen! Ezeken az estéken mindig jókat röhögünk, a szórakozás megéri a felkészülést! Stonehenge: Fedezd fel Anglia gazdag történelmét a Stonehenge-nél. Oxford: A diákok egynapos kiránduláson felfedezik a híres egyetemvárost. Az egyetem hatalmas épületei maradandó élményt nyújtanak. Ne hagyd ki a Harry Potter-féle nagycsarnokot a Christchurch College-ban! Longleat House: Járd be a Longleat House hatalmas épületét, az Erzsébet-kori angliai építészet egyik legszebb példáját!

Angol nyelvtábor Salisbury - J. Dóra, 16 éves

"Dóra jól erezte magát  a nyelvtáborban, azt mondta, hogy ez sok élményt nyújtott. Egy finn kislánnyal barátkozott össze, meg volt egy francia fiú, meg egy olasz lány, akikkel tudtak beszélgetni. Az a lényeg, hogy hasznos es kellemes volt és sok sportprogramon is reszt vett - önmagához képest." 2015

Az ár tartalma

 1. Angol nyelvtábor külföldön Anglia, Salisbury, London, angol gyerekeknek, juniorokank külföldön, Anglia, kirándulás StonehengeHeti 20 órás angol tanfolyam
 2. Vegyes nemzetiségű csoportok
 3. Maximális csoportlétszám: 15 fő
 4. Tananyag, diákmappa, írószerek
 5. Első napon teljes körű eligazítás
 6. Családi szállás vagy kollégiumi szállás
 7. Teljes ellátás
 8. Kirándulások
 9. Sport- és szabadidős programok
 10. 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
 11. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

Árak - 2017 NYÁR

 2 hét (13 éjszaka) családi szállás

 2 hét (13 éjszaka) kollégiumi szállás

 1.120,- GBP

1.470,- GBP

 3 hét (20 éjszaka) családi szállás

 3 hét (20 éjszaka) kollégiumi szállás

1.680,- GBP

2.205,- GBP

Salisbury Anglia, junior angol tábor, Salisbury angol nyelvi tábor, gyermek tábor Angliában

Az iskola honlapja: www.kaplaninternational.com

Akciós Angol tábor külföldön Angliában, angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön

Jelentkezz nálunk 2017. június 30-ig és

10% kedvezményt kapsz Kaplan nyelvtáborokra

Érvényes a következő városokra

Brighton - kollégiumi táborcsomag esetén 

Torquay - családi szállásos táborcsomag esetén

 

Német nyelvtanfolyam külföldön, nyelvtanulás Bécs, Ausztria, akciós német nyelvtanfolyam