Kaplan International Colleges, (12-17 év)

Angol nyelvtábor Angliában? Angol nyelvtanfolyam külföldön, Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Amit a Kaplan International Colleges nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtanfolyam külföldön, Torquay, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolA Kaplan egy több mint 70 éve működő iskolahálózat, mely három kontinens csaknem negyven városában képviselteti magát
 • Világelső az angol nyelvoktatásban
 • Magas színvonalú oktatási módszerük és a diákok kényelmére fordított figyelmük nemzetközi szinten elismert
 • Korszerű, modern iskolákban oktatnak
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos, a tanórai oktatást kiegészítő tanulási módszer és eszköz közül lehet válogatni
 • Gyerekeknek szóló nyelvi táborokat 12 és 18 év közötti fiataloknak tartják
 • A nyelvtanfolyamok ára tartalmazza az angol órákon kívül a szállást, az ellátást és az angolórák közötti szabadidő eltöltésére szervezett változatos programokat, hogy a gyerekeknek és fiataloknak a lehető legjobb élményben legyen részük

Helyszín

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Torquay, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolTorquay: A junior téli, tavaszi és nyári nyelvtanfolyamok helyszíne Torquay, egy biztonságos, barátságos üdülőváros az Angol Riviérán. Fantasztikus éghajlat, tiszta aranypart és festői környezet jellemzi. Sportok széles választéka elérhető a közelben. Az angoltanfolyamot egy tágas viktoriánus villában tartják, gyalog öt percre a város szívétől. Az iskolában kényelmes osztálytermek vannak, valamint nagy közös helyiség, büfé és egy látványos kert. A tengerpart gyönyörű látványa fogadja a diákokat.

Kiknek ajánlott? Ideális azoknak, akik az angol nyelvtanulás mellett aktívan szeretnének pihenni egy gyönyörű angliai városban. Akik szeretnek sokat kirándulni, és kíváncsiak Anglia kultúrájára, valamint szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpontok:

NYÁR:       2017.06.10. - 08.18.

Időtartam: 2 - 8 hét Korosztály: 12-17 évesek Minimum nyelvtudás: alapfok

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Torquay, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolSzállás / ellátás: Angol családoknál, egy- és kétágyas szobákban. A diákok teljes ellátást kapnak. A legtöbb vendéglátó család rövid gyalogtávra lakik a nyelviskolától.

Transzfer: Az iskola repülőtéri transzfert is biztosít a tanulás helyszíne és a repülőtér között. A transzfer árában benne van az érkező diák fogadása az érkezési oldalon. A transzferszolgáltatást előre kell lefoglalni, hogy a gondtalan érkezés garantálva legyen.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Torquay, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolAz első nap: A nyelviskolában az első nap reggelén a diákok teljes körű eligazítást kapnak, hogy minél gyorsabban megszokják a helyet. Ennek része egy köszöntőbeszéd a tanfolyamvezetőtől, egy szintfelmérő angol nyelvi teszt, tájékoztatás az órákról, az órarendről és az iskola környékéről, áttekintés a szabadidős programokról, egy rövid túra az iskolában a berendezési tárgyak és eszközök megismerésére. A diákok igazolványt is kapnak, amelyhez egy igazolványképre lesz szükség. Ez a kártya a személyes adatokon kívül a probléma esetén hívható telefonszámokat is tartalmazza.

Nyelvoktatás, tanárok: A nyári ifjúsági angol nyelvtanfolyamon a Kaplan olyan tananyagot használ, melyet kifejezetten a fiatal nyelvtanulók számára fejlesztettek ki. A képzett és barátságos tanárok mindent megtesznek, hogy az órák változatosak és a nyelvtanulás szempontjából értékesek legyenek. Valódi nyelvi környezetben zajló, érdekes angolórákon a diákok önbizalmát ugyanúgy építik, mint folyékony nyelvtudását. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak nyelvtudásuk szintjének megfelelően. Ezt a szintet a tanfolyam elején szintfelmérővel határozzák meg. A tanfolyam ideje alatt az iskola személyzete minden egyes diák fejlődését nyomon követi.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Programok: Úszás: Meleg nyári délutánokon remek kikapcsolódás az úszás. Agyagozás: Szórakoztató időtöltés a fazekasművészet kipróbálása. Készíthetsz díszeket vagy akár egy komplett étkészletet! Diszkó: A Torquay School diszkójában új barátokat szerezhetsz a világ minden tájáról! Exeter: Exeter városába ellátogatva sok érdekes helyet felfedezhetsz: a középkori belvárost, a katedrálisokat vagy a Palace Gardenst. Paignton Zoo: A Paignton Zoo többezer állat és növény otthona. Kelj át a sivatagon, vágj át a szavannán, fedezt fel az erdőt és kalandozz a trópusokon, mindezt egy nap alatt!

Az ár tartalma

 1. Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Heti 20 órás angol tanfolyam
 2. Vegyes nemzetiségű csoportok
 3. Maximális csoportlétszám: 15 fő
 4. Tananyag, diákmappa, írószerek
 5. Első napon teljes körű eligazítás
 6. Családi szállás
 7. Teljes ellátás
 8. Kirándulások
 9. Sport- és szabadidős programok
 10. 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
 11. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről
 

Árak - 2018 NYÁR

 2 hét (13 éjszaka)

1.140,- GBP

 3 hét (20 éjszaka)

1.710,- GBP

 4 hét (27 éjszaka)

2.280,- GBP

 

nyári tábor Londonban, angol nyelvű tábor, Anglia London Bushey, London gyermektábor, angliai nyári gyerektábor

Az iskola honlapja: www.kaplaninternational.com