Sprachcaffe, Devon (13-17 év)

Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Bárhol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió 2015-ben is a megszokott színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

 

Amit a Sprachcaffe nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtábor külföldön Anglia Devon, gyerekeknek angol nyelvtanfolyamKiváló ár-érték arány
 • Minőségi nyelviskolák 31 gyönyörű helyszínen világszerte
 • Változatos tanítási módszerek
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Szállások széles választéka

Helyszín

Angol junior nyelvi tábor külföldön Anglia Devon, gyerekeknek angol nyelvtanfolyamAnglia, Devon - Hosszan elnyúló homokos partok, festői tájak, vörös sziklák és pálmafák: ez és ennél még sokkal több Devon. A brit Devon grófság Anglia déli részén található. Devon és Cornwall foglalja el a sziget délnyugati csücskét, ahol a Golf-áramlatnak köszönhető enyhe éghajlat miatt még télen is csak ritkán csökken fagypont alá a hőmérséklet. A fiataloknak szóló angol nyelvtanfolyamok helyszínéne Exmouth. Ez a város a különböző vízisportok Mekkája: lehet itt horgászni, úszni, szörfözni és vizisízni – a strandon és a kikötőben majdnem végtelen kínálat vár!

Angol junior nyelvi tábor külföldön Anglia Devon, gyerekeknek angol nyelvtanfolyamA Sprachcaffe devoni angol nyelviskolája Exmouth központjában helyezkedik el. Csupán néhány percnyi sétára található a homokos tengerpart! Az iskola közelében több kis üzletet és tipikus angol kávézókat találsz, ahol barátaiddal kellemesen töltheted az időt, és megbeszélhetitek az élet nagy dolgait. A nyelviskola ideális környezetet biztosít a külföldi angol nyelvtanuláshoz!

 

Kiknek ajánlott?

Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, megismerni Anglia kultúráját, szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Angol junior nyelvi tábor külföldön Anglia Devon, gyerekeknek angol nyelvtanfolyamIdőpont: július-augusztus    Korosztály: 13-17 évesek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás: Családi szállás, kétágyas, többágyas szobák, teljes ellátás

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer a Heathrow reptérről, érkezés napján: 11.00-15.00 között, távozás napján: 15.00-20.00 között.

Tanfolyamkezdés:

 1. 2015. 07.05. - 08.23. között minden hétfőn (érkezés vasárnap)

Az ár tartalma

 1. Angol nyelvtábor külföldön Anglia Devon, gyerekeknek angol nyelvtanfolyamHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Retúr reptéri transzfer
 7. Egész- és félnapos kirándulások
 8. Szabadidő- és sportprogramok
 9. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Devon

 

Árak / GBP / 2015

1 hét

2 hét

  Családi szállás, 2-3 ágyas szoba

515

915

  Intenzív tanfolyami felár/hét

45

45

 Angol nyelvi tábor, Anglia Devon, Devon Exemouth, junior angol tábor Angliában

 

Az iskola honlapja: www.sprachcaffe.com/magyar