Kaplan International Colleges, New York

Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Miért a Kaplan International Colleges?

 • Angol nyelvtanfolyam USA Amerika, angol tanulás külföldönA Kaplan egy több mint 70 éve működő iskolahálózat, mely három kontinens csaknem negyven városában képviselteti magát
 • Minőségi, megbízható nyelvtudást biztosít
 • Korszerű, modern iskolákban oktatnak
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos, a tanórai oktatást kiegészítő tanulási módszer és eszköz közül lehet válogatni

 

Diákunk, É. Tamás élménybeszámolója New Yorkból Intenzív angol nyelvtanfolyam, 4 hét (2013.01.25.)

"Röviden: nagyon, nagyon jó választás volt, kifejezetten ajánlom mindenkinek! Ezt már korábban megfogalmaztam, de most még inkább megerősödött bennem, hogy ha tehetem, a gyerekeimnek is megpróbálom biztosítani a lehetőséget. Mind az USA, mind a Kaplan tökéletes választás volt... Az biztos, hogy a legkönnyebb terep turistáknak. Miért? Mert minden le vagy ki van írva, lerajzolva, nem kell sehol tétovázni, kérdezősködni, mert minden egyértelmű. Amerika a szervezésben a legprofibb, sokat lehetne tanulni tőlük!"

 

Miért a Kaplan New York, Empire State?

 • Angol nyelvtanfolyam USA New York külföldön, angol nyelvtanulás amerika, intenzív angol, vízum ügyintézésMert az Empire State Building 63. emeletén tanulhatsz, ahonnan lenyűgöző a kilátás a városra!
 • Élvezd a kilátást a Central Parkra, a Szabadság-szoborra vagy a Rockefeller Center-re!
 • Az iskola Manhattan központjában található, közel az 5th Avenue-hoz és a Broadway-hez
 • Szuper-modern iskola, első osztályú berendezés, korszerű eszközök a hatékony nyelvtanulásért
 • Kiváló oktatás szakképzett nyelvtanárokkal
 • 19 tágas tanterem

 

Kíváncsi vagy, mi történik az első tanítási napon? - Olvasd el diákunk, É. Tamás részletes levelét:

Angol tanfolyam Amerika New York, akciós angol nyelvtanfolyam USA külföld"A Kaplan-nél az első napon mindent elmondtak az utolsó szegig: iskola szabályok, vízum szabályok, New Yorkról, közlekedés, praktikus tanácsok, kulturális szokások - mindent, ami egy idegen számára nagyon megkönnyíti az eligazodást. Kb. 50-en voltunk az ESB (Empire State Building) turnusban.

felmérés kimerítő és részletes volt, majdnem 3 órás. Egyenként beszélgettek mindenkivel, majd következett az írásbeli teszt. Ez két részből állt: az első rész szöveghallgatás és a helyes válaszok bekarikázása (50 kérdés), a második pedig egy szokásos nyelvtani felmérő (75) kérdés. Az időre egyébként figyelni kell, mert én alig tudtam befejezni - a végén már kapkodnom kellett, noha ezekkel a tesztekkel általában hamar végzek. Az eligazítás befejeztével (ami másik helyszínen volt) a csoportvezetővel felkísértek - egy rögtönzött városnézéssel megfűszerezve - az ESB-hez. Mire oda értünk, már elő is volt készítve a személyre szóló belépő. Az iskola az épület 63. emeltén van, a kilátás elképesztő! Rengeteg náció van itt, nagyon nyüzsgő. Ami feltűnő, hogy rengeteg az ázsiai (taiwani, koreai, japán) diák."

Tanfolyamkínálat

 • Angol tanfolyam Amerika New York, akciós angol nyelvtanfolyam USA külföldVakáció angol
 • Általános angol
 • Intenzív angol
 • Üzleti tanfolyam
 • Cambridge nyelvvizsga előkészítő
 • Iskolai tanév

A napi órabeosztásról:

Angol tanfolyam Amerika New York, akciós angol nyelvtanfolyam USA külföld"Az intenzív angol úgy néz ki, hogy van 2 x 1,5 óra angol naponta (reggeli turnusban vagy a délutániban), plusz minden nap 1,5 óra választható tárgy. Kb. 10 féléből lehet 3-at választani. Én 12:10-kor kezdek és 17:00-kor végzek. Az időbeosztás a következőképpen néz ki: reggeli turnus 8:30-11:40    fakultatív tárgyak 12:10-13:40    délutáni turnus 13:50-17:00"

Szabadidős programok:

"A tanulás mellett külön iroda foglalkozik a szabadidős programokkal. Szinte minden napra van valami kínálat: fizetős vagy ingyenes. Szombaton pl. buszos kirándulás lesz Philadelphiába (100,- USD), ma pedig sörözés a 21 éven felülieknek (itt nagyon komolyan veszik az alkohol fogyasztás korhatárát)."

Szállások

 

 • Angol tanfolyam Amerika New York, akciós angol nyelvtanfolyam USA külföldCsaládi szállások egyágyas vagy kétágyas szobában, félpanzióval vagy reggelivel.  A vendéglátó családokat az iskola dolgozói választják ki annak érdekében, hogy biztonságos és vendégszerető környezetben lakhass angoltanfolyamod idején. Minimális korhatár: 16 év
 • Diákszállás egy- vagy kétágyas szobában, ellátással vagy ellátás nélkül. Az úgynevezett Residence-ekben kipróbálhatod, milyen egy igazi felhőkarcolóban lakni. A szállások jó közlekedésnél vannak. Minimális korhatár: 18 év 

Árak

A lenti összeállítások példa jellegűek és a számos választható csomag közül ez csupán néhány ízelítő. Az ár aszerint változik, melyik városban, milyen hosszú tanfolyamot választ. Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, keressen meg minket e-mailen: info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon: +36 20 592-1188 keresztül.

Általános nyelvtanfolyam + egyágyas Residence szállás reggelivel – 2 hétre (min. korhatár: 18 év)

1.220 USD-tól

Intenzív nyelvtanfolyam + egyágyas családi szállás, félpanzióval – 2 hétre (min. korhatár: 16 év)

1.470 USD-tól

Angol nyelvtanulás külföldön, Amerika, USA intenzív angol nyelvtanfolyam felnőtteknek külföldön Amerika, nyaralás és nyelvtanulás Amerika