Language Studies International, Párizs

Francia nyelvtanfolyam Franciaországban? Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Miért az LSI?

  • Az LSI egy 50 éve működő iskolahálózat, mely kilenc országban képviselteti magát
  • Színvonalas, megbízható, használható nyelvtudást biztosít
  • Exkluzív, nyugodt környezet kifejezetten az Executive kurzus résztvevőinek
  • Délutánonként színes programválasztékkal várja az iskola a diákokat
 

Executive program típusok

 

Francia intenzív nyelvtanfolyam külföldön Párizs, francia nyelvtanfolyam felsővezetőknek, menedzsereknekEgyéni oktatás: 5-50 óra/hét

1 óra - 45 perces

Szint: kezdőtől haladóig

Időtartam: 1-50 hét

Kurzuskezdés: Minden hétfőn

Az egyéni oktatáson részt venni a leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak. Ilyenkor a tanár teljes mértékben a diák üteméhez és kívánalmaihoz igazodik. Ez az oktatási forma azoknak ajánlott, akiknek előre meghatározott céljuk van, melyet limitált idő alatt szeretnének elérni. Tökéletes azok számára, akik egy külföldi üzleti úton szeretnének részt venni, és gyorsan elsajdítatni  az alap szókincset, néhány praktikus szófordulatot, felkészülni egy prezentációra.

 

Francia intenzív nyelvtanfolyam külföldön Párizs, francia nyelvtanfolyam felsővezetőknek, menedzsereknek9 napos kurzus: Ennél a programtípusnál kétféle óraszám választató: 82 óra vagy 92 óra.

1 óra - 45 perces

Szint: kezdőtől haladóig

Kurzus időtartama: egy teljes hét + egy hétvége ( 9 nap)

Extra: ebéd a tanárral

A kurzus fő vonzereje, hogy csak lényegében csak egy hét távollétet kíván az állandó munkahelytől, hiszen a hétvégenként is van oktatás. Így ideális elfoglalt üzletembereknek, akik a lehető legkevesebbet tudnak csak távol tölteni munkájuktól.

 

Árak

Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük keressen meg minket e-mail-en info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon +36 20 592-1188 keresztül.

Egyéni oktatás

5 óra/hét

10 óra/hét

20 óra/hét

30 óra/hét

40 óra/hét

50 óra/hét

450 €

900 €

1.800 €

2.700 €

3.600 €

4.500 €

 

9 napos kurzus

82 óra

92 óra

7.380 €

8.280 €

Francia intenzív nyelvtanfolyam külföldön Párizs, francia nyelvtanfolyam felsővezetőknek, menedzsereknek