Language Studies International, Cambridge

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol külföldi nyelvtanfolyam Londonban, Angliában, angol nyelvtanfolyam külföldön2020 TOP-AJÁNLAT!

Cambridge – London – Brighton

195,- GBP / 20 óra / hét!

Igazán csábító árakat tudunk most Neked ajánlani, ha szeretnél nyelvgyakorlás céljából Cambridge-be, Londonba vagy Brightonba látogatni! Ezzel a szuper akcióval az LSI nyelviskola most Neked is elérhetővé teszi régi vágyadat és külföldön tanulhatsz 1-2-3 hetet, de akár több hónapot is! Rajtad múlik! Mi támogatunk és megszervezzük Neked!

Barátságos hangulat / Profi tanári csapat / Személyes odafigyelés / Felszabadult légkör / Érdekes programok, kirándulások

 
 
 

Miért az LSI?

 • Angol nyelvtanulás külföldön Cambridge, Anglia, intenzív angol tanulás CambridgeAz LSI egy 50 éve működő iskolahálózat, mely kilenc országban képviselteti magát
 • Színvonalas, megbízható, használható nyelvtudást biztosít
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos szállásopciót kínál diákjainak
 • Tanfolyamok 50 + felettieknek
 • Nyári táborok gyerekeknek

 

Miért az LSI Cambridge?

 • Angol nyelvtanulás külföldön Cambridge, Anglia, intenzív angol tanulás CambridgeAz iskola regisztrált TOEFL vizsgahely
 • Az iskola Cambridge csendes lakóövezetében található, mégis közel a vasútállomáshoz és a városközponthoz
 • Az iskola felszereltsége: 10 tanterem, közösségi szoba, nagy udvar, számítógépterem
 • Nyaranta az iskola igénybe veszi a közeli egyetemi kampuszt is, hogy minél több diákot tudjon fogadni
 • A többi szabadidős program mellett nagyszerű szervezett kirándulások várják hétvégente a diákokat: London, Stonhenge, Stratford- upon-Avon és Párizs sőt, Skócia is!

 

 

Tanfolyamkínálat

 • ngol nyelvtanulás külföldön Cambridge, Anglia, intenzív angol tanulás CambridgeÁltalános és intenzív tanfolyamok: Heti 18, 20 és 30 óra
 • Üzleti angol: középfokú nyelvtudástól
 • TOEFL, IELTS, Cambridge (FCE, CAE, CPE) nyelvvizsga előkészítők
 • Executive kurzusok: Közép- és felsővezetőknek
 • Csoportos, kiscsoportos és egyéni tanfolyamok

 

Szállások

 • ngol nyelvtanulás külföldön Cambridge, Anglia, intenzív angol tanulás CambridgeCsaládi szállások egy- vagy kétágyas szobákban, reggelivel vagy félpanzióval
 • Kollégium
 • Hotel

 

 

 

N. Balázs (19 év) 1 hét Cambridge-ben - Balázs a budapesti Szent István Gimnázium Tanár-Szülő Bálján nyerte a Direkt Nyelvstúdió által felajánlott egy hetes kurzust. Az angolórákról, az új barátairól írt nekünk (2017.07.17.)

Angol nemzetközi nyelvtanfolyam Anglia Cambridge"Vasárnap este érkeztem meg a szállásra, ahol egy nagyon kedves idős hölgy fogadott. Miután elmondta tisztán a házirendet, illetve hogy mi, hol van, elköszöntünk egymástól. Még aznap este megkerestem az iskolát, ne reggel kelljen útbaigazítást kérnem. Míg elsétáltam az iskoláig, nagyon sok szép ház mellett mentem el. Valójában ez Cambridge-ben teljesen általános. Minden tiszta és rendben van.

Másnap reggel a gyors reggeli (pirítós, angol tea) után megírtam a tesztet, amit minden tanulónak meg kell írnia, hogy megállapítsák a szintemet, és besoroljanak egy szintemnek megfelelő csoportba. A teszt sikerülhetett volna jobban is, de végül is angol környezetben voltam így is. A teszt után közösen elmentünk két bevásárló központba, itt elég hamar összeismerkedtem egy csomó emberrel. A csoportomban két magyar is volt, de nem beszéltem velük magyarul, mert nem igényeltem, ahogy ők sem. De akikkel elég jóban lettem már aznap, az egy olasz és egy cseh srác volt. Velük és további 3 olasz lánnyal töltöttem a délutánt. Velük a jövőben is tervezem tartani a kapcsolatot.

Anglia - Akciós Angol nemzetközi nyelvtanfolyam Anglia CambridgeA hét folyamán főleg a kommunikációs készségek elsajátításán volt a hangsúly. A tanár kifejezetten jó humorú volt, nem is nagyon adott házit, lazán kezelte az egészet, nem éreztem megerőltetőnek az órákat. Mivel én és az újdonsült cseh barátom nem jártunk délutáni órákra, közösen szerveztünk magunknak programokat. Közben rengeteget beszélgettünk, megismertük egymást, valójában ez így nagyjából olyan hatékony volt, mint a délutáni órák (leszámítva, hogy nem voltak kötöttek a feladataink, mi irányítottuk a beszélgetést). A szünetekben rengeteg emberrel találkoztam, megismertem őket. Hamar összeismerkedtem a franciákkal, akik szintén közösen szerveztek programokat. Minden este igyekeztem kinn maradni, emberek között lenni, kihasználni ezt a rövid hetet. Ha az olaszok nem értek rá, akkor a franciákkal.

Anglia - Akciós Angol nemzetközi nyelvtanfolyam Anglia CambridgeSzombaton az olaszokkal, illetve egy török lánnyal elmentünk Londonba. Egy nap alatt igyekeztünk minél több nevezetességet megnézni, kifejezetten jól éreztem magam velük, bár az idő nem kedvezett nekünk.

Vasárnap délben elhagytam a szállást, odaadtam az előre bekészített kis ajándékomat (aminek egyébként nagyon örült a hölgy). Nagyon sajnáltam, hogy nem maradtam több ideig, mondjuk egy hónapig. Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Ez az egy hét is elég volt arra, hogy igaz barátságok alakuljanak ki. Hiányozni fognak!

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne felejthetetlen élményekkel gazdagodva angolt tanulni! Ne féljenek hónapokat ott tölteni, mert megéri!"

 

 

K. Júlia (17 év) Cambridge-ben tanul angolul Az első iskolai napja így telt (2016.07.12.)

Angol nyelvtanfolyam külföldön Anglia, Cambridge, Angol tanulás"Először is szeretném még egyszer megköszönni a segítséget! Nagyon jól érzem itt magam Cambridge-ben, kedves és segítőkész mindenki! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Az első napon 8:45-re kellett mennem, volt egy kis eligazítás, aztán írtunk egy szintfelmérő tesztet. Egy levelet kellett írnunk, volt egy bekarikázós rész is, amiben a nyelvtan és a szókincs volt a lényeg. Illetve egyenként kihívtak minket kicsit beszélgetni, kb. 5 percre. Ez alapján alakították ki a csoportokat.

Angol nyelvtanfolyam külföldön Anglia, Cambridge, Angol tanulásEzután elvittek minket egy kis városnézésre, utána pedig ebédszünet következett. Aki intenzív kurzusra jött, azoknak a délutáni óráikat megtartották hétfőn. A többieknek pedig csak kedden kezdődött a tanítás.

A délelőtti és délutáni órák más-más csoportban, különböző tanárokkal folynak. A délelőttiek komolyabbak, a délutáni órákon inkább csak beszélgetünk. C1-es csoportba kerültem, itt általában szókincset fejlesztünk, kifejezéseket tanulunk. Hamar eltelnek az órák. Hetente jönnek új diákok, és a csoportbeosztások is hetente változhatnak. Lehet feljebb kerülni, szerintem lecsúszni nem nagyon szoktak."

 

 

K. Júlia (17 év) Cambridge-ben tanul angolul A napi órabeosztásáról így ír (2016.07.14.)

Angol nyelvtanulás külföldön Cambridge, Anglia, intenzív angol tanulás Cambridge

"Sziasztok! Leírom még egy átlagos napom. 9:00-kor kezdődnek az órák és 50 percesek. Az első két óra között 5 perc szünet van, a második óra után van egy 20 perces. Aztán megint van 2 tanóra 5 perc szünettel. Akiknek nincsenek délutáni órái, azok végeznek is 12:50-kor. Akiknek vannak, azoknak 13:45-kor kezdődik a +2 délutáni órája, és ők 15:30-kor végeznek. A 20 perces szünetben általában a suliban maradunk, a kertben, ahol van egy pingpong-asztal is. Ebédszünetben általában elmegyünk és beülünk valahová enni.

Vannak különböző programok is, a suli által szervezve. Hétvégén páran elmentünk Londonba vonattal várost nézni.

ngol nyelvtanulás külföldön Cambridge, Anglia, intenzív angol tanulás CambridgeA szállás is nagyon jó, van itt pár diák az LSI-tól, de nagyon sokan laknak családnál is, vagy másik koliban. A sulihoz közel van (kb. 15 perc), a központtól kicsit messzebb, ha este megyünk valahova akkor inkább taxival jövök haza.

Én vagyok az egyetlen magyar, ami kicsit rossz, de így tényleg mindig muszáj angolul beszélnem! :)"

K. Júlia (17 év) Cambridge-ben tanul angolul A városról és az iskola nemzetközi összetételéről (2016.07.18.)

Angol nyelvtanfolyam Cambridge, Anglia, angol nyelvtanulás"Cambridge nagyon szép, barátságos, az emberek kedvesek. A város nyugodt, de mégis minden megtalálható itt, nagyon örülök, hogy emellett a hely mellett döntöttem. Az idő is nagyon jó, az első héten nem is esett. Gyönyörű parkok vannak, oda szoktunk kiülni suli után egy kávéval általában. Rendszeresen vannak nemzetközi partik is. Az egyikre már elmentem én is, egész jó volt, csak másnap nehéz volt suliba menni. :)

A csoporttársaim többsége velem egykorú, de vannak minden korosztályból, 16 évesektől 55 évesig is akár. Van sok spanyol, olasz, török, de akad francia, szlovák, koreai és lengyel is. Egész jól megértjük egymást. Egy vicces helyzetbe is keveredtem még az elején, mert amikor a taxis értem jött a reptérre, majdnem a volán mögé ültem be. :) Aztán valamelyik nap lemerült a telóm, és nem tudtam használni rajta a térképet, eltévedtem, de nagyon segítőkészek voltak az emberek és útbaigazítottak."

K. Júlia (17 év) Cambridge-ben tanul angolul Az oxfordi kirándulásról (2016.08.01.)

Angol nyelvtanfolyam Anglia Cambridge, akciós angol kurzus Anglia"Sziasztok! Már újra itthon vagyok, de írok még pár sort Nektek! A második hétvégén Oxfordba mentünk busszal, az LSI iskola szervezésében. Szerintem már csak azért is megérte a szervezett kiránduláson részt venni, mert így a lenyűgöző Blenheim kastélyt is meglátogattuk, ami Oxfordtól 20 percre található. Oxford egyébként a turistáktól elég zsúfolt volt, de nagyon szép. A városban jobbára önállóan néztünk szét, bár aki akart, tarthatott a kísérőnkkel is.

Eddig nem is említettem, hogy egy idő után átkértem magam a business-angol órákra. Állásokról, interjúkról és sok minden olyan témáról beszélgettünk, amik majd egy munkahelyen nagyon jól fognak jönni.  Én személy szerint sokkal érdekesebbnek és hasznosabbnak találtam, Angol nyelvtanfolyam Anglia külföldön, akciós Angol kurzusok Cambridgemint a „sima” angolórákat. Ha valaki már túl van a középfokú nyelvvizsgán, ajánlom neki, hogy az üzleti angolt válassza, nekem bejött! Úgy érzem, elég sokat fejlődött az angolom, a 3 hetet elegendőnek éreztem, de az bizonyára személyfüggő, kinek, mennyi időre érdemes beiratkozni. Nagyon jó lenne minden évben részt venni egy hasonló kurzuson! Ha jövőre is lesz lehetőségem utazni, szerintem ki fogok próbálni egy másik országot vagy másik várost, hogy egy új helyet ismerjek meg! Csináltam képeket, küldök párat a szállásról, a városról, és van egy csoportkép is! "

Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, keress meg minket e-mail-en info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon +36 20 592-1188 keresztül, vagy kérj árajánlatot itt:

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London Nagy Britannia, angol nyelvi tábor gyerekeknek külföldön, Anglia, angol nyelvtanfolyam, angol nyelvtanulás, nyelvoktatás