ICE Irish College of English 11-17 év

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Franciaországban keresel francia nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban franciaországi felnőtt francia nyelvtanfolyamok és gyermek / junior francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Miért az Irish College of English

 • Angol junior nyelvtanfolyam Írország, Dublin, Angol nyelvi tábor külföldön DublinAz Irish College of English egy piacvezető, díjnyertes nyelviskola Írországban, Dublinban.
 • 27 éve szervez Junior Nyelvtáborokat, kifejezetten a fiataloknak készített tantervvel
 • Minőségi oktatás, flexibilitás, személyre szabott órák
 • Tágas, igényes tanulókörnyezet; modern berendezések és tanulóeszközök segítik az oktatást

 

Az iskola

Angol junior nyelvtanfolyam Írország, Dublin, Angol nyelvi tábor külföldön DublinAz ICE nyelviskola Malahide-ban található, mindössze 22 perc távolságra Dublin belvárosától. Malahide híres szépségéről, valamint olyan látványosságairól, mint a Malahide-i Kastély, a kikötő és a tengerpart. A diákok Malahide-ban fekvő jómódú lakóövezetben, családoknál kerülnek elhelyezésre. Diákoknak aktív kikapcsolódás keretében lehetőségük nyílik meglátogatni Dublin látványosságait, majd este biztonságban visszatérhetnek Malahide-ba.

A junior diákok számára kifejezetten nekik szóló tantervet készítettünk, amely elősegíti a nyelvtudásuk és magabiztosságuk fejlesztését. Hiszünk abban, hogy a nyelv elsajátításának és szeretetének kialakításában fontos szerepe van a gyakorlati oktatásnak. Iskolánkban a tanítás nemzetközi összetételű, legfeljebb 15 diákból álló kis csoportokban zajlik. Nyelvtanáraink mindegyike angol anyanyelvű, Bachelor Diplomával és Angol Tanár Szakképzettséggel rendelkezik. Az általunk szervezett nyelvtábor részét képezi a Nemzetközi Interkulturális Tinédzser Program, amelynek keretében diákjaink ír tinédzserekkel találkozhatnak, ezzel is fejlesztve a nyelvórákon elsajátított kommunikációs képességeiket. A tábor végén diákjaink a részvételt és a nyelvtudás szintjét igazoló bizonyítványt kapnak.

Kiknek ajánlott?

Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett szívesen kirándulnak, részt vesznek számos kulturális- és sportprogramon, imádják a tengert, a napsütést, a remek mókákat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: 2020. jún. 8. - aug. 30. Korosztály: 11-17 évesek   Minimum nyelvtudás: alapfok

Tanórák: Az iskola épülete  tágas, világos tantermekkel, berendezése nagyon igényes, színvonalas; néhány tanteremben modern interaktív tábla is segíti a tanulást. A saját személyes tapasztalataink és a diákjaink visszajelzései alapján jó szívvel ajánljuk au ICE nyelviskolát, mert nagyon jó a hangulat, kedvesek, közvetlenek, segítőkészek a tanárok és a kiszolgáló team, vagyis náluk garantált a sikered az angol nyelvtanulásban!

Heti 20 tanóra, a csoportok nemzetköziek, max.15 fő/csoport, az órák déletőtt vannak.

Szállás:

 • Családi szállás dublini családoknál, 2-3 ágyas szobában, teljes ellátással (csomagolt ebéd). A családok az iskola közvetlen közelésben laknak, legtöbb 3-8 perc sétatávolságra. Ha 15 perc sétatávolságnál messzebb esene az iskolától valamelyik családi szállás, az iskola biztosítja a transzfert a szállás és az iskola között.
 • Kollégiumi (residence) szállás. Az elhelyezés szuperjó a gyerekek szempontjából:  A szállás 3-4 ágyas légkondicionált, kényelmes szobákban van, saját fürdőszobával. A diákokra folyamatosan és gondosan felügyel a nyelviskola által delegált felnőtt kísérő.

Érkezés napja szombat vagy vasárnap lehet. Elutazás napja szombat vagy vasárnap lehet. A csomagár egy hétre 7 éjt (2 hétre 14 éjt) foglal magában.

Programok

Angol junior nyelvtanfolyam Írország, Dublin, Angol nyelvi tábor külföldön DublinAz iskola minden napra kínál délutáni és/vagy esti szórakoztató, kulturális programokat. Hétvégékre egész napos kirándulásokat A programokhoz történész végzettségű kísérőt is kapnak a diákok, így nem csupán a látványosságokhoz való eljutásról gondoskodnak, hanem élvezetes idegenvezetés is jár a programokhoz, városnézésekhez.

 

Az ár tartalma

 1. Angol junior nyelvtanfolyam Írország, Dublin, Angol nyelvi tábor külföldön DublinHeti 20 órás általános angol nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tankönyvek
 4. Légkondicionált tantermek
 5. Családi szállás / Residence szállás
 6. Teljes ellátás
 7. Tanári és kísérői felügyelet
 8. Retúr reptéri transzfer
 9. Transzfer az iskola és a szállás között
 10. Transzfer a kirándulásokra
 11. Egész- és félnapos kirándulások
 12. Szabadidős- és sportprogramok
 13. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Árak - 2020

Árak / 2020 / Nyári szezon

2020.06.08.- 08.30.

2 hét

Nyári nyelvtábor családi szállással, teljes ellátással

1.510,- €

Nyári nyelvtábor kollégiumi szállással, teljes ellátással

1.990,- €

 

ngol nyelvtanfolyam Málta, nyelvtanulás, nyaralás és nyelvtanulás Málta, intenzív angol, angol nyelvi tábor gyerekeknek