Sprachcaffe Eastbourne 12-17 éveseknek

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol nyelvtanfolyam külföldön, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, Brighton2020 Early Bird

Akár 300 GBP kedvezmény ANGOL TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. január 15-ig angol nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál,

és heti 30 GBP kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat a felnőtt és junior angol nyelvtanfolyamokra is érvényes.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

Amit a Sprachcaffe nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtanfolyam külföldön diákoknak, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, EastbourneKiváló ár-érték arány
 • Minőségi nyelviskolák 31 gyönyörű helyszínen világszerte
 • Változatos tanítási módszerek
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Szállások széles választéka

Helyszín

Anglia, Eastbourne

Angol junior nyelvtanfolyam külföldön diákoknak, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, EastbourneA Sussex körzetében található Eastbourne kiváló környezetet teremt azoknak a fiataloknak, akik az angol ifjúsági nyelvi tábor iránt érdeklődnek. A Brightontól 27 kilométerre fekvő város a La Manche csatornánál található és főként partjairól és kikötőiről híres. Az angol nyelviskola Eastbourne belvárosában található, néhány percnyi sétára a város legszebb látványosságaitól, mint például: a történelmi központ, strand és óceánpart, kávézók, éttermek és mozik sora, valamint zöldövezetek. Az Egyesült Királyság legnaposabb helye nagy számú turistát vonz, főként strandjainak és történelmi jelentőségű értékeinek köszönhetően. A növekvő turistaparadicsom remek hely azoknak a fiataloknak, akik angliai nyelvtanfolyam iránt érdeklődnek és kapcsolatba szeretnének kerülni hasonló korú társaikkal. Ez a nyári angol tábor igen népszerűvé vált az elmúlt években a turistabarát helynek és vendégszerető lakosoknak köszönhetően.

Kiknek ajánlott?

Angol junior nyelvtanfolyam külföldön diákoknak, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, EastbourneAz angol nyelvi tábor Angliában, ezen belül pedig Eastbourne-ben, azért olyan sikeres, mert anyanyelvi tanároktól sajátíthatod el a nyelvet Anglia egyik legnépszerűbb tengerparti városában. Ez többet ad, mint egy egyszerű nyelvtanfolyam: új perspektívába helyezi a világot, lehetőségeket nyit meg előtted és kalandos utazással csábít. Ha kinn töltesz egy kis időt, sokkal magabiztosabban indulsz majd külföldi munkát keresni, jobban tudsz majd érvényesülni és reálisabban látod a lehetőségeidet.

Tanfolyam: A nyelvórákat lelkes, anyanyelvi tanárok tartják, a hatékony angol nyelvtanulás érdekében maximum 15 fős csoportokban. A tananyagot a nyelvi tábor idejére a diákok rendelkezésére bocsájtják. A Sprachcaffe nyelvtanárai az angol nyelvet anyanyelvként beszélő, kiválóan képzett pedagógusok, akik lelkesen és szenvedéllyel tanítanak. Nyelvhaszálattal kapcsolatos kérdésekkel a diákok egész nap fordulhatnak hozzájuk, akár a nyelvórák után is. Az érdeklődő diákoknak szívesen adnak a város felderítésével kapcsolatban is hasznos tanácsokat.

Angol junior nyelvtanfolyam külföldön diákoknak, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, EastbourneAnnak érdekében, hogy a tanulók a tudásuknak megfelelő nyelvi csoportba kerüljenek, szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitölteniük. A nyelvi szint pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a nyelvi csoport a diák számára megfelelő, és így az angol nyelvtanfolyam is hatékony legyen. Az angol nyelvi tábor végén bizonyítványt kapnak, mely tanúsítja, hogy a diák a Sprachcaffe londoni angol nyelvtanfolyamát sikeresen elvégezte.

Az ifjúsági angol tanfolyam Eastbourne-ben általános és intenzív tanfolyamokat kínál. Az általános tanfolyam heti 15 órát vesz igénybe (4 tanóra naponta), míg az intenzív tanfolyam 22 és fél óra hetente (5 tanóra naponta). Az órákat reggel és délelőtt tartják, utána pedig a csapatvezetők által tervezett programok következnek. Minden szabadidős tevékenység egy újabb lehetőség arra, hogy gyakorold a nyelvet.

Angol junior nyelvtanfolyam külföldön diákoknak, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, EastbourneA tanórákon megfelelő arányban vannak jelen a kommunikációfejlesztő gyakorlatok (olvasás, írás, hallgatás, beszéd) és az interaktív feladatok, ahol azonnal rögzülnek az új ismeretek. Ez a nyelvtanítási módszer hozzásegít ahhoz, hogy jobban boldogulj a valós helyzetekben és hétköznapi szituációkban.

Az összetett módszer természetesen a nyelvtani ismeretek elsajátítására, az olvasásra és a szövegalkotási készség fejlesztésére is kellő hangsúlyt fektet.

Időpont: június-augusztus    Korosztály: 12-17 évesek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás: családi szállás vagy kollégiumi szállás, kétágyas szobák, teljes ellátás. Mindkét esetben egy másik nemzetiségű diákkal osztod meg a szobát.

Az angol  nyelvi tábor idejére két szálláslehetőséget kínálkozik: megszállhatsz vendéglátó családjainknál vagy beköltözhetsz a nyelviskola kollégiumába.

A vendégcsalád programunk remek alkalmat kínál arra, hogy betekintést nyerj a helyiek hétköznapi életébe. A legtöbb család a külvárosban él, tágas lakásokban, ahol te is otthon érezheted magad. Átlagosan fél órát kell utaznod vagy gyalogolnod ahhoz, hogy elérj iskolánkba. 

Szobádat két hasonló korú diákkal osztod meg, a napi három étkezés biztosítva van, az ebéded csomagban kapod és elviheted az iskolába. Minden család otthonát megvizsgáltuk és kizárólag megbízható, kedves és vendégszerető családokat választottunk a vendégcsalád programba. A vendégcsaládnál lakó diákok felügyelet nélkül utaznak az iskolába, de elkísérik őket a buszmegállóba, amikor hazafelé indulnak.

Az iskola kollégiuma 6-8 ágyas apartmanokból áll, a szobákban egy vagy két ágy található. A legtöbb szobához saját WC és zuhanyzó tartozik, néhány apartmanban viszont két közös fürdőszoba van. A reggeli általában az alábbiakból épül fel: gabonapehely, pékáru, befőtt, joghurt, tea, kávé, gyümölcslé. A meleg ebéd csak akkor lehetséges, ha erre az órarend lehetőséget ad, ellenkező esetben csomagolt szendvics, nassolnivaló (csokoládé, keksz), gyümölcs és víz jár a diákoknak. A vacsora meleg étel és desszert. A szobákban ágyhuzat, lepedő és törölköző van, de még hozhatsz egy strandtörölközőt is. Takarításra és ágyhuzatcserére hetente egyszer kerül sor, mosásra is van lehetőség a mosodában.

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer a Heathrow és Gatwick reptérről, 9:00-19:00 között!

Tanfolyamkezdés:

 1. C szezon: 2020. június 28. - augusztus 23.

Programok: Sports (kayaking, football, fitness, basketball), karaoke, cinema, Cream Tea, hiking, picnic, barbecue at the beach, sightseeing, boat trips, international student parties, ....

Az ár tartalma

 1. Angol nyelvtanfolyam külföldön, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, EastbourneHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Retúr reptéri transzfer
 7. Egész- és félnapos kirándulások
 8. Szabadidő- és sportprogramok
 9. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

Eastbourne

C szezon

 

 

  Árak / GBP / 2020

1 hét

2 hét

 

 

 

 

  Családi szállás

640

1.180

   

 

 

  Kollégiumi szállás

795 1.490        

  Intenzív tanfolyami felár

70

140

   

 

 
 
nyári tábor Londonba, London Anglia, angol nyelvi tábor Londonban, külföldi gyermek tanfolyam London