Sprachcaffe, London St. Margaret (12-17 év)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Londonban keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban londoni felnőtt angol nyelvtanfolyamok és londoni gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol nyelvtanfolyam külföldön, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, Brighton2020 Early Bird London

 

Foglald le 2020. február 15-ig angol nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál,

és heti 20 GBP kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat a felnőtt és junior angol nyelvtanfolyamokra is érvényes.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

Amit a Sprachcaffe nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol junior nemzetközi nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvi tábor AngliábanKiváló ár-érték arány
 • Minőségi nyelviskolák 31 gyönyörű helyszínen világszerte
 • Változatos tanítási módszerek
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Szállások széles választéka

Helyszín

Anglia, London, St. Margaret's

Angol junior nemzetközi nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvi tábor AngliábanLondon Virágzó kultúrája és kreatív megoldásai, valamint az emberek mentalitása ugyanolyan gyorsan haladnak a korral, mint a technikai vívmányaik. London nagy multú  történelmi műemlékei, nemzetközi hangulatú negyedei tagadhatatlanul olyan várossá teszik, amely mindig insipirálóan hat a látogatókra. Amikor a St. Margaret's-ben található kollégium diákjai nyári szünetre mennek, a kampusz megnyitja kapuit a Sprachcaffe diákjai számára. A London Bushey negyedében található iskolában a diákok megtapasztalhatják, hogy millyen egy valódi boarding schoolban tanulni, mely már 1749 óta létezik és a Harry Potter világára emlékeztet.

Angol junior nemzetközi nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvi tábor AngliábanA fákkal és zöldövezetekkel teli Bushey negyedben tett séta frissítő hatással lesz rád az angol órák után. A csodálatos környezetet nem csak az iskola ablakából kémlelheted, hanem a mellette található szállás szobái is ide néznek. Ezáltal időt is spórolhatsz és több szabadidőd marad a városnézésre és a kikapcsolódásra.

St. Margaret's-ben található nyelviskola kampusza London egyik biztonságos negyedében található, amely a szülők és diákok számára is kiemelkedő jelentőséggel bír. A közelben található Hampstead negyed London egyik patinás városrésze, míg a St. Margaret's-i iskola is az Egyesült Királyság egyik vezető boarding schoolja. Az ide érkező diákok a nyelvi tábor ideje alatt nem csak az angol nyelvet sajátítják el, hanem az angol életmódot és kultúrát is megismerhetik.

Kiknek ajánlott?

Angol junior nemzetközi nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvi tábor AngliábanIdeális azoknak, akik az angol tanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, megismerni Anglia kultúráját, szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Tanfolyam: A nyelvórákat lelkes, anyanyelvi tanárok tartják, a hatékony angol nyelvtanulás érdekében maximum 15 fős csoportokban. A tananyagot a nyelvi tábor idejére a diákok rendelkezésére bocsájtják. A Sprachcaffe nyelvtanárai az angol nyelvet anyanyelvként beszélő, kiválóan képzett pedagógusok, akik lelkesen és szenvedéllyel tanítanak. Nyelvhaszálattal kapcsolatos kérdésekkel a diákok egész nap fordulhatnak hozzájuk, akár a nyelvórák után is. Az érdeklődő diákoknak szívesen adnak London felderítésével kapcsolatban is hasznos tanácsokat.

Angol junior nemzetközi nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvi tábor AngliábanAnnak érdekében, hogy a tanulók a tudásuknak megfelelő nyelvi csoportba kerüljenek, szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitölteniük. A nyelvi szint pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a nyelvi csoport a diák számára megfelelő, és így az angol nyelvtanfolyam is hatékony legyen. Az angol nyelvi tábor végén bizonyítványt kapnak, mely tanúsítja, hogy a diák a Sprachcaffe londoni angol nyelvtanfolyamát sikeresen elvégezte.

Időpont:július-augusztus    Korosztály: 12-17 évesek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Angol junior nemzetközi nyelvtanfolyam Londonban, angol nyelvi tábor AngliábanSzállás / ellátás: kollégiumi kampusz szállás, 3-6 ágyas szobák, teljes ellátás. St. Margaret's-ben mindent megtalálsz, amire szükséged lesz az angol nyelvi tábor során. A kampuszon élhetsz és a iskola tantermében tanulhatsz, ezáltal kipróbálhatod, milyen lehet egy valódi brit boarding school diákjának lenni. A kollégiumi szobában leszel elszállásolva, együtt a csoporttársaiddal és velük mész az órákra is. Az időd nagy részét társaiddal együtt töltöd a kollégiumban, így valódi közösségi élményben lesz részed és sok új barátságot köthetsz. Mivel mindenki hozzád hasonló célokkal érkezik, így napi rendszerességel gyakorolhatjátok az angolt egymással is órák után.

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer a Hampstead vagy Luton reptérről, 8:00-20:00 között!

Tanfolyamkezdés:

 1. C szezon: 2020. július 5. - augusztus 16.

 

Az ár tartalma

 1. Heti 20/30 órás általános/intenzív nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Retúr reptéri transzfer
 7. Egész- és félnapos kirándulások
 8. Szabadidő- és sportprogramok
 9. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

London, St. Margaret's

C szezon

  Árak / GBP / 2020

1 hét         2 hét

  Kollégiumi (kampusz) szállás

745         1.440

  Intenzív tanfolyami felár

75           150

 
nyári tábor Londonba, London Anglia, angol nyelvi tábor Londonban, külföldi gyermek tanfolyam London