LAL junior Málta

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Miért a LAL?

 • Málta, nyelvtanfolyam, Angol nyelvtanfolyam Máltán, Intenzív angol tanfolyam Máltán"Language and Leisure" vagyis "Nyelvtanulás és Szórakozás" a hitvallása a LAL nyelviskola-hálózatnak. A diákoknak ki kell menniük az osztályteremből és az újonnan megszerzett nyelvi képességeiket a mindennapi életben is ki kell próbálniuk.
 • Kirándulások és különböző programok széles skáláját kínálják, hogy a diákok gyakorolhassák a nyelvet a tanórákon kívül is.
 • Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek angol nyelvtanítás területén.
 • Málta, nyelvtanfolyam, Angol nyelvtanfolyam Máltán, Intenzív angol tanfolyam MáltánA munkatársak magasan képzettek, dinamikus nyelvórákat állítanak össze a nyelvtanuló diákoknak.
 • A LAL-nál találkozni, tanulni és szórakozni fogsz a világ minden tájáról érkező nyelvtanulókkal és olyan tapasztalatokat szerzel és olyan barátságokat kötssz, amelyek kitartanak egy életen át.
 • Korszerű iskoláiban olyan környezetet alakítottak ki, hogy a tanulók kellemesen érezzék magukat és örömmel tanuljanak.
 • Nyári gyermektáborok széles választékát kínálja a LAL Angliában, Máltán és az USA-ban is.

 

Miért a LAL Málta?

 • Angol nyelvtanfolyam Máltán, Intenzív angol tanfolyam MáltánLAL Málta nyelviskola az élénk és kedvelt városban, Sliemában található. Az épület rövid sétatávolságra van a tengerparttól. Közvetlen közelben üzletek, bárok, éttermek. Kiváló közlekedés a fővárosba és Málta egyéb látnivalóihoz.
 • Tágas, modern iskola, teljesen légkondicionált.
 • 95 jól felszerelt tanterem várja a diákokat, könyvesbolt és kávézó
 • A csoportlétszám max. 12 fő. A speciális kurzusok max. 6 fősek
 • Étterem, büfé, kávézó szolgálja a tanulók kényelmét
 • Kert és tetőterasz remek helyszín a tanórák közötti szünetekre

 

Kiknek ajánlott?

Junior Angol nyelvtanfolyam Máltán, angol nyelvtanulás Máltán külföldömIdeális azoknak, akik az angol tanulás mellett szívesen kirándulnak, részt vesznek számos kulturális- és sportprogramon, imádják a tengert, a napsütést, a remek mókákat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: június 16. - szeptember 9.   Korosztály: 13-17évesek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás

 • Junior Angol nyelvtanfolyam Máltán, angol nyelvtanulás Máltán külföldömCentre residence: Sliema városban található, sétatávolságja az iskolától. 3-4 ágyas légkondicionált szobák, saját fürdőszoba, teljes ellátás (csomagolt ebéd), Becsekkolás 14:00 órától, Kicsekkolás 11:00 óráig, Internetért extra fizetni kell, Mosatásért extra fizetni kell, Ágynemű csere hetente kétszer, törölköző csere és takarítás naponta, ill. igény szerint, kaució 50 ,- €
 • Club residence: St. Paul's Bay-nél található, az iskola saját buszával szállítja a diákokat a szállás és az iskola között. 4 ágyas légkondicionált szobák, saját fürdőszoba, teljes ellátás (csomagolt ebéd), Swimming pool, Becsekkolás 14:00 órától, Kicsekkolás 11:00 óráig, Internetért extra fizetni kell, Mosatásért extra fizetni kell, Ágynemű csere hetente kétszer, törölköző csere és takarítás naponta, ill. igény szerint, kaució 50 ,- €
 • Családi szállás, a családok általában az iskolától 15-30 perc sétatávolságra laknak, 3-4 ágyas szobák, a fürdőszobán a család és a diák(ok) közösen osztoznak, teljes ellátás (csomagolt ebéd), Internetért extra fizetni kell, Ágynemű csere és törölköző csere hetente

Transzfer: Máltai repülőtér, Retúr reptéri transzfer benne a csomagárban.

Az ár tartalma

 1. Junior Angol nyelvtanfolyam Máltán, angol nyelvtanulás Máltán külföldömHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Retúr reptéri transzfer
 7. Transzfer a kirándulásokra
 8. Egész- és félnapos kirándulások
 9. Szabadidő- és sportprogramok
 10. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Programok:

Junior Angol nyelvtanfolyam Máltán, angol nyelvtanulás Máltán külföldömA nyelvtanfolyam mellett a nyelvtanuló diákoknak bőséges szórakoztató programokat kínál az iskola, melyek már a csomagárban benne vannak: Valletta & 5D Cinema,  Mdina vársnézés, Beach & BBQ délután, Hajókázás a Három Városhoz, Nemzetközi party, Sport este, Valletta fényei éjszaka, Szellemvadászat, Moziest, stb.

További választható programok (helyszínen fizetendő): Comino egész napos hajókirándulás (kb.15,-;), Hajókirándulás Gozo szigetére (kb.25,-), Vízividámpark (kb.15,-), Kirándulás Popeye falujába (kb.15,-), Go Kart (kb.15,-)

 

Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, keress meg minket e-mailen: info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon: +36 20 592-1188 keresztül. Vagy kérj ajánlatot itt:

ngol nyelvtanfolyam Málta, nyelvtanulás, nyaralás és nyelvtanulás Málta, intenzív angol, angol nyelvi tábor gyerekeknek

Ha a fentihez hasonló máltai junior nyelvi tábort keresel, nézd meg a további nemzetközi angol nyelvi táborokat is itt:

       Sprachcaffe (14-21év)               am Language Studio (13-18 év)            Inlingua (13-17 év)  

Málta angol nyelvtanfolyam diákoknak és felnőtteknek, junior angol Máltán Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán  Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán