Sprachcaffe, Bournemouth (14-17 év)

Angol nyelvtábor Angliában, angol junior nyelvtanfolyam Angliában a Direkt Nyelvstúdióval.

Amit a Sprachcaffe nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvi tábor Angliában, junior angol nyelvtanfolyam külföldön, Angol tengerparton nyelvtanulás és nyaralásKiváló ár-érték arány
 • Minőségi nyelviskolák 31 gyönyörű helyszínen világszerte
 • Változatos tanítási módszerek
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Szállások széles választéka

Helyszín

Anglia, Bournemouth.

Angol nyelvi tábor Angliában, junior angol nyelvtanfolyam külföldön, Angol tengerparton nyelvtanulás és nyaralásBournemouth Nagy-Britannia legmelegebb és legnaposabb városa 12 km-es homokos stranddal és jelentős diáklakossággal rendelkezik, ezért fantasztikus hely az angol tanuláshoz. Az iskola közel van a városközponthoz, zöldövezet veszi körül, belül pedig korszerűen felszerelt tantermekkel biztosítja a kiváló tanulási körülményeket. A nyelvi utazás Bournemouthba a tanulás és a szórakozás verhetetlen párosát kínálja: tanulj angol anyanyelvű tanároktól és fedezd fel az üdülőhely végtelennek tűnő strandjait. Szórakozz és szerezz új barátokat Bournemouthban!

Kiknek ajánlott?

Angol nyelvi tábor Angliában, junior angol nyelvtanfolyam külföldön, Angol tengerparton nyelvtanulás és nyaralásIdeális azoknak, akik az angol tanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, megismerni Anglia kultúráját, szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Tanfolyam: A nyelvórákat lelkes, anyanyelvi tanárok tartják, a hatékony angol nyelvtanulás érdekében maximum 15 fős csoportokban. A tananyagot a nyelvi tábor idejére a diákok rendelkezésére bocsájtják. A Sprachcaffe nyelvtanárai az angol nyelvet anyanyelvként beszélő, kiválóan képzett pedagógusok, akik lelkesen és szenvedéllyel tanítanak. Angol nyelvi tábor Angliában, junior angol nyelvtanfolyam külföldön, Angol tengerparton nyelvtanulás és nyaralásNyelvhaszálattal kapcsolatos kérdésekkel a diákok egész nap fordulhatnak hozzájuk, akár a nyelvórák után is. Az érdeklődő diákoknak szívesen adnak a város felderítésével kapcsolatban is hasznos tanácsokat.

Annak érdekében, hogy a tanulók a tudásuknak megfelelő nyelvi csoportba kerüljenek, szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitölteniük. A nyelvi szint pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a nyelvi csoport a diák számára megfelelő, és így az angol nyelvtanfolyam is hatékony legyen. Az angol nyelvi tábor végén bizonyítványt kapnak, mely tanúsítja, hogy a diák a Sprachcaffe londoni angol nyelvtanfolyamát sikeresen elvégezte.

Angol nyelvi tábor Angliában, junior angol nyelvtanfolyam külföldön, Angol tengerparton nyelvtanulás és nyaralásIdőpont: januártól-októberig    Korosztály: 14-17 évesek    Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás: családi szállás vagy kollégiumi szállás, kétágyas szobák, teljes ellátás. Mindkét esetben egy másik nemzetközi diákkal osztod meg a szobát.

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer a Heathrow reptérről, 8:00-20:00 között!

Tanfolyamkezdés:

 1. C szezon: 2019. június 24. - augusztus 26.

 

Az ár tartalma

 1. Angol nyelvi tábor Angliában, junior angol nyelvtanfolyam külföldön, Angol tengerparton nyelvtanulás és nyaralásHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Retúr reptéri transzfer
 7. Egész- és félnapos kirándulások
 8. Szabadidő- és sportprogramok
 9. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

Bournemouth

C szezon

 

 

  Árak / GBP / 2019

1 hét

2 hét

 

 

 

 

  Családi szállás

645

1.200

   

 

 

  Kollégiumi szállás

850 1.620        

  Intenzív tanfolyami felár

75

150

   

 

 
 
nyári tábor Londonba, London Anglia, angol nyelvi tábor Londonban, külföldi gyermek tanfolyam London