DID - Deutsch-Institut, Oberwesel (12-16 éveseknek)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Amit a DID Deutsch-Institut nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 • 50! éves tapasztalat német nyelvtanításban és nyelvtanfolyamok szervezésében
 • Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj
 • „Deutsch lernen, Deutschland erleben” - mottójukhoz híven nem csupán nyelvtanulásra helyezik a hangsúlyt, de ugyanolyan fontosnak tartják az élményeket is.
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németBarátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • A tanórákon, de azokon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Széleskörű és igényes szállásválaszték, hogy mindenki otthon érezze magát és megtalálja azt, amire vágyik

 

Helyszín

Német nyelvtábor junior nyelvtanfolyam Németországban, német tanulás nyáronOberwesel

A junior nyelvi tábor a festői Rajna parti település, Oberwesel, fölött található a középkori Schönburg kastély közvetlen szomszédságában. A diákok, akik a világ legkülönfélébb országaiból érkeznek, itt vannak elszállásolva és a német nyelvórák is itt zajlanak. A diákok 4 ágyas szobákban laknak, mindegyikhez saját fürdőszoba és WC tartozik. Az épületben találhatóak a tantermek, a szálláshelyek, nagy előadóterem, szabadidős helyiségek és a nagy udvar óriási zöld parkkal. Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németA fedett úszómedencében rendszeresen rendeznek ügyességi versenyeket, játékokat. Az épület körüli zöld területeken megannyi szabadtéri játékra és sportolásra van lehetőség.  Lehet focizni, kosárlabdázni, röplabdázni, grillezni, asztaliteniszezni, csocsózni, billiárdozni. A heti programok bővelkednek különféle kiránulásokban, például a Loreleyhoz. Városnézések: Koblenz, Bingen, Rüdesheim, Mainz. 

Kiknek ajánlott? 12-16 éves korosztály számára ajánljuk ezt a nyelvtábort. Mivel a tanítás és a szállás is egy helyen van, így a diákoknak nem kell ingázni az iskola és a szállás között. A tábor épülete és a hozzá tartozó nagy zárt zöld kert biztonságot és védelmet jelent a diákoknak.

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németAzoknak az iskolásoknak ajánlott a junior nyelvtanfolyamon való részvétel, akik anyanyelvi környezetben szeretnék kipróbálni, milyen a német nyelvtanulás. Akik német anyanyelvű tanároktól szeretnének tanulni. Akik élvezetes, vidám, könnyed hangvételű órákon szeretnének tanulni. Akik a német nyelvtanulás mellett szívesen töltenék más országokból érkező diákokkal a szabadidejüket, megismerve az ő kulúrájukat és természetesen a német kultúrát. Akik szeretnék megismerni a közeli településeket, azok nevezetességeit.

Időpont:  NYÁR  Kezdés: 2020.06.28.-08.01. között bármelyik hétfőn

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németIdőtartam: 2-5 hét Korosztály: 12-16 éveseknek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás: Diákszálló épületében, négyágyas szobákban. Minden szobához saját wc/zuhanyzó. A szobák igényesen kialakítva. A szobatársak mindig különböző nemzetiségűek annak érdekében, hogy csak németül tudjanak beszélgetni egymással a diákok. Minden szinten ottalvó felnőtt tartózkodik éjszakánként.

Ellátás: A diákok teljes ellátást kapnak.

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németA tanulás helyszíne:  Tágas, világos, modern felszereltségű tantermek. Csoportlétszám: 10-15 fő. A tanórák 9:00-től. kb. 14:00-ig tartanak. Délután és este sport- és szórakoztató programokat kínálnak.

Tanfolyamtípusok: Intenzív (heti 24 óra), Prémium (heti 28 óra)

Programok: A délelőtti németórák után, délután változatos programokkal szórakoztatják a gyerekeket: kirándulás a közeli erdőkben, városnézés, múzeum, vidámpark, strandolás, kézműves foglalkozás, sorversenyek, sportversenyek, Ki mit tud, kártyaparti, társasjátékok, labdajátékok...

Transzfer (Frankfurt repülőtér): 60,- € / egy út.

Az ár tartalmazza:

 • Német nyelvtábor junior nyelvtanfolyam Németországban, német tanulás nyáronHeti 24/28 órás német nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 • Kollégiumi szállás, 4 ágyas szobákban
 • Teljes ellátás
 • Tankönyvek
 • Kirándulások
 • Sport- és szabadidős programok
 • Esti progrmok
 • 24 órás felügyelet
 • Szintfelmérő teszt
 • Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Ajánlott zsebpénz: min. 60,- € /hét

 

2020 ÁR / EUR

2 hét

3 hét

4 hét

  NYÁR

 Heti 24 órás kurzus + kolléguimi szállás + Teljes ellátás

1.600,-

2.400,-

3.200,-

   NYÁR

 Heti 28 órás kurzus + kollégiumi szállás+ Teljes ellátás

1.700,-

2.550,-

3.400,-

Olasz nyelvtanulás külföldön, Olaszország, Firenze intenzív olasz nyelvtanfolyam felnőtteknek külföldön Olaszország, nyaralás és nyelvtanulás Olaszország

 
 
 

Ha érdekel a fenti sémájú junior nyelvtanfolyam Münchenben, Berlinben vagy Bécsben is, nézd meg a részleteket itt:

                  München                                          Berlin                                              Bécs

Német nyelvi tábor München Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Berlin Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Bécs Ausztria 14-17 éveseknek