Gateway School of English (13-17 éveseknek)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusokKülföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Miért a Gateway School of English?

 • Angol nyelvtábor Máltán, angol külföldi tábor, Málta angol nyelvtanfolyamCsaládi alapítású és üzemeltetésű, közepes méretű nyelviskola Máltán
 • Mottójuk: „Guaranted Success in English”
 • Minőségi oktatás, flexibilitás, személyre szabott órák
 • Tágas, igényes tanulókörnyezet; modern berendezések és tanulóeszközök segítik az oktatást

 

 

Az iskola

Angol nyelvtábor Máltán, angol külföldi tábor, Málta angol nyelvtanfolyamGateway nyelviskola San Gwan (St. Julian’s) villanegyedében található, csöndes meseszép utcában, amely kellően távol van St. Julian’s vibráló, hangos szórakozó negyedétől, de ugyanakkor elég közel is van ahhoz, hogy a szórakozónegyedet és a tengerpartot kellemes sétával gyorsan elérje az ember.

A családi vezetésű és üzemeltetésű iskolában minden diák személyes és kiemelt figyelemben részesül. Az órákon nagy hangsúlyt fektetnek a beszélgetésekre, sok-sok érdekes feladattal igyekeznek oldani az esetleges gátlásokat. Pár hét alatt már óriási tempóban tud fejlődni a diákok beszédkészsége, a megszólaláshoz való bátorsága.

Kiknek ajánlott?

Angol nyelvtábor Máltán, angol külföldi tábor, Málta angol nyelvtanfolyamIdeális azoknak, akik az angol tanulás mellett szívesen kirándulnak, részt vesznek számos kulturális- és sportprogramon, imádják a tengert, a napsütést, a remek mókákat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: 2020. jún. 13. - szept. 27. Korosztály: 11-17 évesek   Minimum nyelvtudás: alapfok

Tanórák: Az iskola épülete egy máltai villa, tágas, világos tantermekkel, berendezése nagyon igényes, színvonalas; néhány tanteremben modern interaktív tábla is segíti a tanulást. A saját személyes tapasztalataink és a diákjaink visszajelzései alapján jó szívvel ajánljuk a Gateway nyelviskolát, mert nagyon jó a hangulat, kedvesek, közvetlenek, segítőkészek a tanárok és a kiszolgáló team. Az iskola mottója: „Guaranted Success in English”, vagyis náluk garantált a sikered az angol nyelvtanulásban!

Heti 20 tanóra, a csoportok nemzetköziek, max.15 fő/csoport, az órák déletőtt vannak.

Szállás:

 • Angol nyelvtábor Máltán, angol külföldi tábor, Málta angol nyelvtanfolyamCsaládi szállás máltai családoknál, 2-3 ágyas szobában, teljes ellátással (csomagolt ebéd). A családok az iskola közvetlen közelésben laknak, legtöbb 3-8 perc sétatávolságra. Ha 15 perc sétatávolságnál messzebb esene az iskolától valamelyik családi szállás, az iskola biztosítja a transzfert a szállás és az iskola között.
 • Kollégiumi (residence) szállás. Az elhelyezés szuperjó a gyerekek szempontjából: csupán 100 méterre található a Beach and Water szórakoztató központtól. Az árban benne van heti kétszeri ingyenes belépés a Beach and Water parkba. A szállás 3-4 ágyas légkondicionált, kényelmes szobákban van, saját fürdőszobával. A diákokra folyamatosan és gondosan felügyel a nyelviskola által delegált felnőtt kísérő.

Érkezés napja szombat vagy vasárnap lehet. Elutazás napja szombat vagy vasárnap lehet. A csomagár egy hétre 7 éjt (2 hétre 14 éjt) foglal magában.

Programok

Az iskola minden napra kínál délutáni és/vagy esti szórakoztató, kulturális programokat. Hétvégékre egész napos kirándulásokat a szomszédos szigetekre: Gozora, Cominora. A programokhoz történész végzettségű kísérőt is kapnak a diákok, így nem csupán a látványosságokhoz való eljutásról gondoskodnak, hanem élvezetes idegenvezetés is jár a programokhoz, városnézésekhez.

Az ár tartalma

 1. Heti 20 órás általános angol nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tankönyvek
 4. Légkondicionált tantermek
 5. Családi szállás / Residence szállás
 6. Teljes ellátás
 7. Tanári és kísérői felügyelet
 8. Retúr reptéri transzfer
 9. Transzfer az iskola és a szállás között
 10. Transzfer a kirándulásokra
 11. Egész- és félnapos kirándulások
 12. Szabadidős- és sportprogramok
 13. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Árak - 2020

Árak / 2020 / Nyári szezon

2020.06.12.- 09.27.

1 hét

2 hét

Nyári nyelvtábor családi szállással, teljes ellátással

590,- € 1.180,- €

Nyári nyelvtábor kollégiumi (hotel) szállással, teljes ellátással

730,- € 1.460,- €

 

Angol nyelvtábor Máltán, angol külföldi tábor, Málta angol nyelvtanfolyam

ngol nyelvtanfolyam Málta, nyelvtanulás, nyaralás és nyelvtanulás Málta, intenzív angol, angol nyelvi tábor gyerekeknek

Ha a fentihez hasonló máltai junior nyelvi tábort keresel, nézd meg a további nemzetközi angol nyelvi táborokat is itt:

               EC (13-17 év)                       am Language Studio (13-18 év)            Inlingua (13-17 év)  

Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán  Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán