Inlingua Málta 13-17 éveseknek

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Miért az Inlingua?

 • Angol nyelvi tábor Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyam és nyaralás MáltánAz Inlingua Málta 1980 óta kínál magas színvonalú nyelvi képzést a világ minden egyes szegletéből érkező diákoknak.
 • Az iskola része az Inlingua International-nak, amely a világ legnagyobb magánkézben lévő nyelviskola-hálózata.
 • Több mint 309 nyelvi centrummal büszkélkedhet 35 országban.
 • Nyelkönyveiket Svájcban a pedagógiai tanszék készíti, amely arra ad lehetőséget diákjaik számára, hogy bármely más országban folytathassák tanulmányaikat, tankönyv és módszercsere nélkül.
 • Az Inlingua Málta akkreditált Cambridge nyelvvizsga centrum, emellett FELTOM akkreditációval is rendelkezik.
 • Az Inlingua Málta volt a szigeten a második intézmény, amely megnyitotta kapuit az angol nyelvet elsajátítani vágyók számára.

Az angol nyelvtábor

Angol nyelvi tábor Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyam és nyaralás MáltánKiknek ajánlott? Ideális azoknak, akik az angoltanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, vizisportolni, megismerni Málta kultúráját, szívesen felfedeznék a tábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: 2020. június 16. - augusztus 26. között minden hétfőn Időtartam: legalább 1 hét

Korosztály: 13-17 éveseknek Minimum nyelvtudás: alapfok

Angol nyelvtanfolyam, nyelvi tábor Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyam és nyaralás MáltánAz oktatás helyszíne: a gyönyörű máltai város, Sliema. Az iskola közel található a tengerparti sétányhoz. A jól felszerelt iskola kényelmes tanulási környezetet biztosít diákjainak.

Az oktatás és a tanárok: A diákok a mindennapi angol nyelvet tanulják és gyakorolják. Az interaktív feladatok, valamint a sok kiegészítő anyag kellően motiválja őket a nyelv használatára, és segíti az új anyagrész elsajátítását. A magasan képzett tanárok a legmodernebb technikai eszközökkel tanítják a diákokat. Az órák élvezetesek és változatosak.

Angol nyelvtanfolyam, nyelvi tábor Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyam és nyaralás MáltánAz iskola tanárai megfelelően képzettek és felkészültek a junior korú gyerekek oktatására. A diákok a mindennaposan használt angol nyelvet tanulják, és lehetőségük is lesz kipróbálni magukat valós helyzetekben. Az órák játékosak, és vidám hangulatban telnek.

A tanárok jól felkészültek, energikusak, közvetlenek. Az iskola saját metodiákáját követve tartják az órákat, figyelembe véve a gyermekek képességét, haladási ütemüket. A kommunikáció központú oktatás egyértelműen a gyerekek szóbeli kifejezőkészségének növelését helyezi előtérbe.

A gyermekek érkezésük előtt, de legkésőbb az első napon szintfelmérő tesztet írnak, hogy az iskola ez alapján ossza be őket a szintjüknek megfelelő csoportokba. Igyekeznek szem előtt tartani, hogy egy nemzetiséghez tartozó gyerekek ne kerüljenek egy csoportba.

 

Szállás/ellátás:

1. Családi szállás, 2-3 ágyas szobákban, teljes ellátásA diákok gondosan kiválasztott és folyamatosan ellenőrzött családoknál kapnak szállást, akik biztonsággal el tudják látni a hozzájuk érkező diákokat. Lehet kérni egyágyas (saját) szobát is. Ágyneműt és törölközőt biztosítanak. A családoknál barátságos, vendégszerető környezetben vannak a diákok.

2. Residence, 2-3 ágyas szobákban, teljes ellátás. A 16 évnél idősebb diákok választhatnak residence (kollégiumi) szállást is. A residence szálláson az iskola 24 órás felügyeletet biztosít a gyermekeknek. 15 gyermekenként egy felnőtt kísérő tartózkodik a szálláson.

Programok:

Angol nyelvtanfolyam, nyelvi tábor Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyam és nyaralás MáltánA tanórán kívüli elfoglaltságok garantáltan lekötik, és elfoglalttá teszik a gyerekeket. A programok változatosak, üdítőek, és természetesen biztonságosak, mindig felügyelet mellett zajlanak. A programokat kísérő fiatal felnőttek képzettek, megbízhatóak. Egyaránt felügyelő és barát szerepében vannak jelen, akikhez bármikor lehet segítségért fordulni, ugyanakkor ők is bevonhatók a közös játékokba. Bár Málta rendkívül biztonságos hely, a nyelviskola kiemelt figyelmet fordít a diákok biztonsága és védelme érdekében. 24 órás segélyhívó számuk is van.

Az iskola számos érdekes programot kínál a gyerekeknek. Az érkezési, illetve a távozási időponttól függően elképzelhető, hogy a gyermek nem tud valamilyen foglalkozáson részt venni.

Az ár tartalmazza

 1. Heti 20 órás általános angol tanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. Maximum 12 fős csoportok
 3. Családi szállás vagy residence szállás
 4. Teljes ellátás
 5. Kirándulások
 6. Tengerparti délután
 7. Tankönyvek használatra
 8. Sport- és szabadidős programok
 9. 24 órás felügyelet
 10. Retúr reptéri transzfer
 11. Beiratkozási díj
 12. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Árak - 2020

 

1 hét

2 hét

3 hét

HÚSVÉT

20 óra / hét angol nyelvtanfolyam

családi szállás, félpanziós ellátás

550,- EUR 1.000,- EUR 1.450,- EUR

NYÁR

20 óra / hét angol nyelvtanfolyam

családi szállás, félpanziós ellátás

650,- EUR

1.100,- EUR

1.550,- EUR

 

Angol nyelvtábor Máltán, külföldön, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor

 

 

Ha a fentihez hasonló máltai junior nyelvi tábort keresel, nézd meg a további nemzetközi angol nyelvi táborokat is itt:

       Sprachcaffe (14-21év)               am Language Studio (13-18 év)            Inlingua (13-17 év)  

Málta angol nyelvtanfolyam diákoknak és felnőtteknek, junior angol Máltán Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán  Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán