Kaplan International Colleges, Brighton (12-17 év)

Angol nyelvtábor Angliában? Külföldi angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Amit a Kaplan International Colleges nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol A Kaplan egy több mint 70 éve működő iskolahálózat, mely három kontinens csaknem negyven városában képviselteti magát
 • Világelső az angol nyelvoktatásban
 • Magas színvonalú oktatási módszerük és a diákok kényelmére fordított figyelmük nemzetközi szinten elismert
 • Korszerű, modern iskolákban oktatnak
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos, a tanórai oktatást kiegészítő tanulási módszer és eszköz közül lehet válogatni
 • Gyerekeknek szóló nyelvi táborokat 12 és 18 év közötti fiataloknak tartják
 • A nyelvtanfolyamok ára tartalmazza az angol órákon kívül a szállást, az ellátást és az angolórák közötti szabadidő eltöltésére szervezett változatos programokat, hogy a gyerekeknek és fiataloknak a lehető legjobb élményben legyen részük

Helyszín

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Anglia, Brighton: Brighton tengerparti városa.

Kiknek ajánlott?

Ideális azoknak, akik az angol nyelvtanulás mellett aktívan szeretnének pihenni egy gyönyörű, dél-angliai városban. Akik szeretnek sokat kirándulni, és kíváncsiak Anglia kultúrájára, valamint szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpontok:

Július- augusztus (kollégiumi szállással, 12-17 éveseknek)

Időtartam: 2 - 6 hét  Korosztály: 12-17 évesek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás: Kollégiumi szállás, teljes ellátás.

Angol gyerektábor Anglia külföldön, angol nyelvtanfolyam Anglia

A Kollégiumok biztonságos és kényelmes szállást nyújtanak a diákoknak és a csoportvezetőknek. A nyelviskola munkatársai is ezeken a szállásokon laknak és probléma vagy kérdés esetén szívesen segítenek. A házirend garantálja, hogy kiskorúak ne hagyhassák el a kampusz területét egyedül.

Transzfer: Az iskola repülőtéri transzfert is biztosít a tanulás helyszíne és a repülőtér között. A transzfer árában benne van az érkező diák fogadása az érkezési oldalon. A transzferszolgáltatást előre kell lefoglalni, hogy a gondtalan érkezés garantálva legyen.

Az első nap: A nyelviskolában az első nap reggelén a diákok teljes körű eligazítást kapnak, hogy minél gyorsabban megszokják a helyet. Ennek része egy köszöntőbeszéd a tanfolyamvezetőtől, egy szintfelmérő angol nyelvi teszt, tájékoztatás az órákról, az órarendről és az iskola környékéről, áttekintés a szabadidős programokról, egy rövid túra az iskolában a berendezési tárgyak és eszközök megismerésére. A diákok igazolványt is kapnak, amelyhez egy igazolványképre lesz szükség. Ez a kártya a személyes adatokon kívül a probléma esetén hívható telefonszámokat is tartalmazza.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolNyelvoktatás, tanárok: A nyári ifjúsági angol nyelvtanfolyamon a Kaplan olyan tananyagot használ, melyet kifejezetten a fiatal nyelvtanulók számára fejlesztettek ki. A képzett és barátságos tanárok mindent megtesznek, hogy az órák változatosak és a nyelvtanulás szempontjából értékesek legyenek. Valódi nyelvi környezetben zajló, érdekes angolórákon a diákok önbizalmát ugyanúgy építik, mint folyékony nyelvtudását. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak nyelvtudásuk szintjének megfelelően. Ezt a szintet a tanfolyam elején szintfelmérővel határozzák meg. A tanfolyam ideje alatt az iskola személyzete minden egyes diák fejlődését nyomon követi.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolProgramok: Sportok: a nyári programok között mindig megtalálható valamilyen sport, mint például a röplabda, foci és egyéb csapatjátékok. Kvízjátékok: Tedd próbára műveltséged és értékes nyereményekhez juthatsz. Ne hagyd, hogy a játékvezető megverje a csapatod! Barbecue: Bournemouth tengerparti városa ideális helyszíne a szabadtéri hússütésnek. Lazíts barátaiddal és érezd jól magad! Bowling: délutánonként bowlingozni mennek a diákok. Remek alkalom új barátokkal való ismerkedésre a nyári angoltanfolyamon. Stratford-upon-Avon: a kirándulás Stratfordba mindig népszerű program. Látogasd meg Shakespeare szülővárosát a festői Avon folyó partján.

Az ár tartalma

 1. Angol gyerektábor Anglia külföldön, angol nyelvtanfolyam AngliaHeti 20 órás angol tanfolyam
 2. Vegyes nemzetiségű csoportok
 3. Maximális csoportlétszám: 15 fő
 4. Tananyag, diákmappa, írószerek
 5. Első napon teljes körű eligazítás
 6. Családi szállás, kollégiumi szállás
 7. Teljes ellátás
 8. Kirándulások
 9. Sport- és szabadidős programok
 10. 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
 11. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Árak 

 2 hét (13 éjszaka) kollégiumi szállás

1.490,- GBP

 3 hét (20 éjszaka) kollégiumi szállás

2.235,- GBP

 4 hét (27 éjszaka) kollégiumi szállás

2.980,- GBP

nyári tábor Londonban, angol nyelvű tábor, Anglia London Bushey, London gyermektábor, angliai nyári gyerektábor