Gateway School of English

Angol nyelvtanfolyam Máltán vagy Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Bárhol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió  színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

AKCIÓ: Heti 10 ingyenes angol szuperhatékony beszédgyakorlat Máltán!

Akciós angol nyelvtanfolyam Máltán

Ha heti 20 óra angol nyelvtanfolyamot foglalsz, akkor megajándékozunk minden héten 10 ingyenes kiscsoportos angol beszédgyakorlattal. Így már összesen heti 30 angol nyelvórád lesz! Szuperhatékony!

Az árak magukért beszélnek:

1-7 hét foglalása esetén: 155,- €/hét/30 angol nyelvóra

8-23 hét foglalása esetén: 100,- €/hét/30 angol nyelvóra

24+ hét foglalása esetén: 75,- €/hét/30 angol nyelvóra

A beszédgyakorlat órák délután lesznek a délelőtti angolórák kiegészítéseként. A saját nyelvi szinteden gyakorolhatod a beszélt angolt, finomíthatod a kiejtésed, miközben a szókincsed is fejlődik. Ez a legújabb nagyszerű ajánlatunk Máltán a téli hónapokra érvényes. Kezdd a kurzusodat december, január, február folyamán! Kérj árajánlatot és jelentkezz most: 

ngol nyelvtanfolyam Málta, nyelvtanulás, nyaralás és nyelvtanulás Málta, intenzív angol, angol nyelvi tábor gyerekeknek

Miért a Gateway School of English?

 • Családi alapítású és üzemeltetésű, közepes méretű nyelviskola Máltán
 • Mottójuk: „Guaranted Success in English”
 • Minőségi oktatás, flexibilitás, személyre szabott órák
 • Tágas, igényes tanulókörnyezet; modern berendezések és tanulóeszközök segítik az oktatást
 • A tanfolyamok egész évben minden hétfőn indulnak.

Az iskola

Gateway nyelviskola San Gwan (St. Julian’s) villanegyedében található, csöndes meseszép utcában, amely kellően távol van St. Julian’s vibráló, hangos szórakozó negyedétől, de ugyanakkor elég közel is van ahhoz, hogy a szórakozónegyedet és a tengerpartot kellemes sétával gyorsan elérje az ember.

Az iskola épülete egy máltai villa, tágas, világos tantermekkel, berendezése nagyon igényes, színvonalas; néhány tanteremben modern interaktív tábla is segíti a tanulást. A saját személyes tapasztalataink és a diákjaink visszajelzései alapján jó szívvel ajánljuk a Gateway nyelviskolát, mert nagyon jó a hangulat, kedvesek, közvetlenek, segítőkészek a tanárok és a kiszolgáló team. Az iskola mottója: „Guaranted Success in English”, vagyis náluk garantált a sikered az angol nyelvtanulásban!

A családi vezetésű és üzemeltetésű iskolában minden diák személyes és kiemelt figyelemben részesül. Az órákon nagy hangsúlyt fektetnek a beszélgetésekre, sok-sok érdekes feladattal igyekeznek oldani az esetleges gátlásokat. Pár hét alatt már óriási tempóban tud fejlődni a diákok beszédkészsége, a megszólaláshoz való bátorsága. A tanfolyamok egész évben minden hétfőn indulnak.

Tanfolyamkínálat

 • Általános angol nyelvtanfolyam
 • Intenzív angol nyelvtanfolyam
 • Üzleti angol nyelvtanfolyam
 • Egyéni oktatás, heti 20, 30, 40 óra
 • Intenzív üzleti oktatás
 • Egyéni üzleti angol oktatás
 • IELTS nyelvvizsga előkészítő
 • TOEFL nyelvvizsga előkészítő
 • Cambridge nyelvvizsga előkészítő

Szállások

 • Családi szállások egy- és kétágyas szobában, félpanzióval
 • Apartman szállások egy-, két-, háromágyas szobákban, félpanzióval

Az apartman-villa az iskola tulajdonában van, és igazi különlegessége, hogy csupán egy ugrásra található az iskolától, és ez szó szerint érendő, ugyanis az iskola közvetlen szomszédságában lévő villáról van szó. A másik egyedülálló különlegessége, hogy míg az apartmanok Máltán önellátóak, itt ellátást is kínálnak a szálláshoz, minden lakó/diák félpanziós ellátást kap (hétfőtől péntekig büfé reggeli és meleg ebéd, hétvégén büfé reggeli és csomagolt ebéd).

Az apartman-villa szobái világosak, mindegyik légkondicionált, igényes berendezésűek, frissen cserélt kényelmes matracokkal és nagyfokú tisztasággal. Ingyenes Wi-Fi nemcsak a társalgókban, hanem minden szobában is!

 

 

Programok

Az iskola minden napra kínál délutáni és/vagy esti szórakoztató, kulturális programokat. Hétvégékre egész napos kirándulásokat a szomszédos szigetekre: Gozora, Cominora. A programokhoz történész végzettségű kísérőt is kapnak a diákok, így nem csupán a látványosságokhoz való eljutásról gondoskodnak, hanem élvezetes idegenvezetés is jár a programokhoz, városnézésekhez.

A szabadidős programokegy része ingyenes, de nagy a választék a fizetős programokból is (Valletta’s Guided Tour, Valletta By Night, Mdina By Night, The Three Cities, Malta National Aquarium, Popeye’s Village, Trip to Golden Bay, Night Beach BBQ, Evening Bowling ….). Az adott héten esedékes programok az iskolákban a hirdetőfalakon lesznek kifüggesztve, a helyszínen lehet jelentkezni.

 

 

Árak - 2018

A lenti összeállítások példa jellegűek és a számos választható variáció közül ez csupán néhány ízelítő. Az ár aszerint változik, milyen hosszú tanfolyamot választ és melyik szezonban. Akciókról is érdeklődjön irodánkban! Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, keressen meg minket e-mailen: info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon: +36 20 592-1188 keresztül.

Árak / 2018 / €

Téli szezon

2018.01.01.- 06.15.

2018.09.03.- 12.31.

Nyári szezon

2018.06.16.- 09.02.

Általános nyelvtanfolyam + kétágyas  apartman szállás félpanzióval – 2 hétre

700,- €

880,- €

Intenzív nyelvtanfolyam + kétágyas családi szállás félpanzióval – 2 hétre

870,- € 1.050,- €

 

ngol nyelvtanfolyam Málta, nyelvtanulás, nyaralás és nyelvtanulás Málta, intenzív angol, angol nyelvi tábor gyerekeknek