DID Deutsch-Institut, München (14-17 éveseknek)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Amit a DID Deutsch-Institut nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön német

 • 50! éves tapasztalat német nyelvtanításban és nyelvtanfolyamok szervezésében
 • Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj
 • „Deutsch lernen, Deutschland erleben” - mottójukhoz híven nem csupán nyelvtanulásra helyezik a hangsúlyt, de ugyanolyan fontosnak tartják az élményeket is.
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön németBarátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • A tanórákon, de azokon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Széleskörű és igényes szállásválaszték, hogy mindenki otthon érezze magát és megtalálja azt, amire vágyik
 • VIDEO   Klikk a képre >  >  >  >  >  >  >  >  >  >  >  >  >  >  >

 

Helyszín

Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön németMünchen: "A város, aminek szíve van", ez a csodálatos bajor főváros, Európa egyik legvirágzóbb városa. Tele olyan inspirációkkal, amik a nyelvtanulás során hihetetlen lendületet adnak a nyelvtanulóknak. A város neve a német Mönch szóból ered, ami magyarul szerzetest jelent és a város címerében is megtalálható. Münchenben biztosan meg fogod kóstolni a leghíresebb helyi specialitást, a fehérkolbászt, amit igazi helyi módjára édeskés mustárral fogyassz! München híres vendégszeretetéről és fesztiváljairól, így ott a helyed!

München központja a Marienplatz (Mária tér), ahol a régi és új városháza mellett, a közelben található Szt. Péter templomot is megtekintheted. Ez a város legrégebbi temploma, ami 3 stílusban épült (romatikus, gótikus, barokk). A városháza különlegessége a harangjáték, ahol a nagy, színes szobrocskák zene kíséretében körbejárnak a toronyban. Sétálj a hatalmas angolkertben (Englischer Garten) és látogass el a BMW Welt élménycentrumba!

Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön németKiknek ajánlott? Azoknak az iskolásoknak és középiskolás fiataloknak ajánlott a junior nyelvtanfolyamon való részvétel, akik anyanyelvi környezetben szeretnék kipróbálni, milyen a német nyelvtanulás. Akik német anyanyelvű tanároktól szeretnének tanulni. Akik élvezetes, vidám, könnyed hangvételű órákon szeretnének tanulni. Akik a német nyelvtanulás mellett szívesen töltenék más országokból érkező diákokkal a szabadidejüket, megismerve az ő kultúrájukat és természetesen a német kultúrát. Akik szeretnék megismerni Münchent és a környező városokat, azok nevezetességeit.

Kezdés: 2020.06.21.- 08.09. között bármelyik hétfőn. Táborzárás: 08.22.

Időtartam: 2-9 hét Korosztály: 14-17 éveseknek Minimum nyelvtudás: alapfok (teljesen kezdőknek nem ajánlott)

Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön németSzállás: Kollégiumi szállás az A&O Hotelben, amely München Lain részében található, jól megközelíthető helyen. A szobák világosak, két- és négyágyasak, saját fürdőszobával. Ágyneműt és törölközőt biztosítanak. A szobatársak mindig különböző, nemzetiségűek annak érdekében, hogy csak németül tudjanak beszélgetni egymással.  A hotel jó elhelyezkedése biztosítja, hogy a legfontosabb nevezetességek könnyen elérhetőek: a Marienplatz, vagyis a városközpont sok látnivalóval hat megállónyira van. A hotelben ingyeses WIFI áll a diákok rendelkezésére. A társalgóban lehet biliárdozni, csocsózni.

Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön németEllátás: A diákok teljes ellátást kapnak.

A tanulás helyszíne: Tágas, világos, modern felszereltségű tantermekkel. Csoportlétszám: 10-15 fő. A tanórák 9:00-től 13:30-ig tartanak. Délután sport- és szórakoztató programokat kínálnak. Hétvégéken kirándulásokat szerveznek.

Tanfolyamtípusok: Általános (nyáron, heti 20 óra), Intenzív (nyáron, heti 24 óra)

Transzfer: München repülőtérről 60,- €/egy út. München főpályaudvar 35,- €/egy út.

Német nyelvtábor külföldön Németország München, német nyelvtanfolyam junioroknak, gyerekeknekProgramtipp: A táborozó diákok egyik kedvenc helye a Hirschgarten, csupán két megállónyira található a szállástól. Azért járnak ki ide a csoportok a csoportkísérőkkel együtt, mert lazításképpen egy trendi sportágnak szeretnének hódolni, ez pedig a Slackline. Az előkészületek egyszerűek: egy kötelet vagy gurtnit kell két fa közé kifeszíteni – a gyönyörű Hirschgartenben fa pedig van bőven – és kezdődhet is a kötéltánc. Mindeközben fejlődik az egyensúlyérzék, a koncentráció és a koordináció. Bárki elkezdheti, előképzettség nem szükséges, de kitartás igen! Nagyon jópofa és nem lehet megunni!

Német nyelvtábor külföldön Németország, német tábor MünchenDélutáni és esti programok: Az iskola minden délutánra, estére és hétvégére két-, háromféle programot is kínál. A diákok arra a programra jelentkezhetnek, amelyik leginkább érdekli őket és azon fognak részt venni. Ízelítül néhány program a kínálatból: Frauenkirche, Marienplatz, Oktoberfestmuseum, Deutsches Museum, BMW Welt, Olympiastadion, Schloss Neuschwanstein, Nürnberg, Ulm, Salzburg, Passau ....

 

Az ár tartalmazza:

 • Német nyelvtábor Németország, München, külföldi német nyelvtanfolyam gyerekeknek, külföldön németHeti 20/24 órás német nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 • Kollégiumi (hotel) szállás, két- és négyágyas szobákban
 • Teljes ellátás
 • Szintfelmérő teszt
 • Tankönyvek
 • Kirándulások
 • Sport- és szabadidős programok
 • Tömegközlekedési bérlet
 • Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Ajánlott zsebpénz: min. 60,- EUR/hét

2020 ÁR / EUR

2 hét

3 hét

4 hét

NYÁR - Heti 20 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.500,-

2.250,-

3.000,-

NYÁR - Heti 24 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.600,-

2.400,-

3.200,-

Német nyelvtanfolyam Németország, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 

 

Ha érdekel a fenti sémájú junior nyelvtanfolyam Frankfurtban, Berlinben vagy Bécsben is, nézd meg a részleteket itt:

                  Frankfurt                                          Berlin                                              Bécs

Német nyelvi tábor München Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Berlin Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Bécs Ausztria 14-17 éveseknek