Sprachcaffe, Párizs (14-21 év)

Francia nyelvtábor Franciaország gyönyörű városaiban? Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Angliában, Amerikában vagy Máltán? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban? Bárhol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár!

 

Amit a Sprachcaffe nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, PárizsKiváló ár-érték arány
 • Minőségi nyelviskolák 31 gyönyörű helyszínen világszerte
 • Változatos tanítási módszerek
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Szállások széles választéka
 

Helyszín

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, PárizsFranciaország, Párizs - Párizs a fények városa, ez nem kétséges és az egyik legszebb város a világon, élettel teli, pezsgő és divatos is egyszerre. A nyelviskola központi fekvésű, a 9. kerület délkeleti csendes részén található. A kerület neve, "Arrondissement de l'Opéra". A közelben található a Párizsi Opera is. Ilyen körülmények között könnyedén fedezheted fel a várost a szabadidős programok keretében.

Ha francia nyelvi táborba jelentkezel, általános francia nyelvtanfolyamon vehetsz részt. A francia nyelvtanfolyam során a szókincs és nyelvtan mellett a tanárok nagy hangsúlyt fektetnek a kötetlen beszédre. Heti 20 tanórád lesz, így emellett marad időd arra is, hogy kikapcsolódj! A kommunikáció központúság elősegíti azt, hogy a tananyagot gyorsan és alaposan elsajátítsd, és hosszútávú mély nyelvtudást szerezz.

Kiknek ajánlott?

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, PárizsIdeális azoknak, akik a francia tanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, megismerni Franciaország kultúráját, szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: június-augusztus Korosztály: 14-21 évesek Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás:

 1. Családi szállás, kétágyas szobák, teljes ellátás;

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, Párizs

Transzfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer, 9.00-17.00 között!

Tanfolyamkezdés:

 1. 2018.07.01. - 08.05. között minden hétfőn (érkezés vasárnap)

Programok: A junior francia nyelvi táborban a délelőtti nyelvórákat követően délutánonként és esténkét kulturális és szórakoztató programokat kínál az iskola. Csoporttársaiddal és fiatal felnőtt kísérővel együtt fedezitek fel Párizst. Minden délutánra jut egy-egy párizsi nevezetesség.

 

 

Az ár tartalma

 1. Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, PárizsHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Retúr reptéri transzfer
 7. Egész- és félnapos kirándulások
 8. Szabadidő- és sportprogramok
 9. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

Párizs

 

  Árak / EUR / 2018

1 hét

2 hét

  Családi szállás

800

1.505

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, Párizs