Német + Munka, Actilingua Academy, Bécs

Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában?Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán, Kanadában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár!

Miért az ActiLingua Academy?

 • Az intézmény az IALC által akkreditált iskola, valamint hivatalos OSD vizsgaközpont.
 • Az épület Bécs központjában fekszik, közel a Stephansplatz-hoz.
 • A diákok ingyenesen használhatják a multimédiás könyvtárat és a számítógépeket, ingyenes a WiFi használat is. Az előtérben étel- és italautomata van elhelyezve.
 • A tanórák kifejezetten kommunikáció központúak.
 • Multimédiás könyvtár és a számítógépek előnyeit kihasználva teszik változatossá a tanárok az órákat.
 • Magasan képzett, anyanyelvi tanárok tanítanak.
 • A csoportokat egy héten 2-3 tanár felváltva tanítja, így a diákokat több impulzus éri, változatos módszerekkel ismerkedhetnek meg.
 • Nyaranta junior nyelvtáborokat tartanak a 12-16 és a 16-19 éves korosztálynak
 • Speciális programjaik között szerepel a Német+Munka, Német+Zene, Német+Síelés

Német nyelvtanulás Bécs, Ausztria, külföldön, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

Német nyelvtanulás Bécs, Ausztria, külföldön, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

 

Német + Munka

Német nyelvtanulás Bécs, Ausztria, külföldön, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaEgy idegen nyelv ismerete és az kiegészítve külföldi munkatapasztalattal azt jelenti, hogy igazán versenyképes tudsz lenni a munkaerőpiacon. A külföldi munkavállalás a sikeres jövőd záloga lehet!

A "Német és Szakmai gyakorlat" programot az EU-ban a Leonardo da Vinci és az Erasmus szakképzési programok is támogatják.

Az ActiLingua a német nyelvtanfolyam mellé kínál fizetett és nem fizetett munkalehetőségeket.  A program két részből áll: 

 • Német nyelvtanulás Bécs, Ausztria, külföldön, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaA diákok először egy előkészítő német nyelvtanfolyamon vesznek részt, amely legalább 4 hetes időtartamú. Heti 20 vagy 30 órás kurzust lehet választani (a kurzus ára a nyelvórákon kívül magában foglal még heti 5 kulturális programot is). A tanfolyamok minden héten kezdődnek. Teljesen kezdőknek havonta egyszer indul tanfolyam.

 

 • Majd ezt követi a munka, amely minimálisan egy-két hónap hosszúságú, de akár féléves vagy éves időtartamú is lehet. A diákok választhatnak fizetett és nem fizetett munkák közül. A diákok munkával kapcsolatos igényeit, elképzeléseit igyekeznek maximálisan figyelembe venni. Befolyásoló tényező a diák korábbi munkahelyi tapasztalata és nyelvi tudásszintje.

A munkavégzés helyszíne:

Német nyelvtanulás Bécs, Ausztria, külföldön, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaAz Actilingua által kínált legtöbb munkahely Bécsben és Salzburgban van, valamint az Alpokban lévő nyaralóhelyeken / pihenőhelyeken.

 

 

 

 

Szállások

Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

 • Családi szállás: vendéglátó családoknál laknak a diákok, és félpanziós ellátást vagy reggelit kapnak
 • Kollégium: 1-2 ágyas szobák, közös nappali, konyha, WIFI, TV, DVD lejátszó. Ágyneműt adnak.
 • Diákház (csak júliusban és augusztusban): egy-kétágyas szobák saját fürdővel. Ingyenes konyhahasználat, de egyénileg kell hozni a konyhai felszerelést. Igény szerint lehet kérni reggelit vagy félpanziós ellátást.

 


Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria