EC Classic Club (13-17 éveseknek)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusokKülföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Amit az EC nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Málta Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldönAz EC egy fiatal, dinamikusan növekvő, folyamatosan terjeszkedő iskolahálózat, melynek 21 iskolájában évente kb. 40.000 diák fordul meg.
 • Minőségi oktatás, flexibilitás, személyre szabott órák
 • Tágas, igényes tanulókörnyezet; modern berendezések és tanulóeszközök segítik az oktatást
 • Óriási tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos szálláslehetőség közül lehet a legmegfelelőbbet kiválasztani
 • Az EC iskolákban a tanulók 97%-a ajánlja másoknak is az iskolahálózatot
 • Nyári gyermektáborok széles választéka, 7 éves kortól 20 éves korig

 

Helyszín: Málta

Málta Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldönA máltai angol nyelvtanfolyamok során különleges élményekben lehet részed. Anyanyelvi tanároktól tanulhatsz angol nyelvtanfolyamainkon a gyönyörű Máltán. A tanulás közben pedig felfedezheted a napos mediterrán szigetet és élvezheted az elragadó környezetet. A külföldi angol nyelvtanfolyam életre szóló befektetés. Málta nagyszerű hely azok számára is, akik a változatosságot kedvelik. Számos étterem, bár, klub várja a látogatókat. Ezen kívül a sziget kulturális és történelmi öröksége is felfedezésre vár.

Kiknek ajánlott?

Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett szívesen kirándulnak, részt vesznek számos kulturális- és sportprogramon, imádják a tengert, a napsütést, a remek mókákat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: 2019. jún. 22. - szept. 1. Korosztály: 13-17 évesek   Minimum nyelvtudás: alapfok

Málta Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldönTanórák: Az angol órák a St. Martin's College-ban vannak. Igényesen berendezett, modern, légkondicionált tantermekben, amelyek tökéletes helyszínei a hatékony angol óráknak. Ugyanakkor kiváló helyszín arra, hogy számos diáktárssal megismerkedj és barátságot köss. Az órákon nagy hangsúlyt fektetnek a kommunikációra és a beszédre. Nagyon fontos a bizalom kiépítése, ami segíti a folyékony beszéd kialakulását. Barátságos és magasan képzett tanárok gondoskodnak arról, hogy a tanulás hatékony, szórakoztató és élvezetes legyen.

Heti 20 tanóra, a csoportok nemzetköziek, max.15 fő/csoport, az órák déletőtt vagy délután vannak.

Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldönSzállás: Kollégiumi szállás a gyönyörű 4 csillagos Coastline Hotelben. A hotel Málta északi részén helyeszkedik el, csodás kilátással  a tengerre és a szárazföldre. Az elhelyezés 3-4 ágyas légkondicionált, kényelmes szobákban van, saját fürdőszobával. A hotel biztonságos környezetet nyújt, és a diákokra folyamatosan és gondosan felügyel a bentlakó személyzet.

Érkezés napja szombat vagy vasárnap lehet. Elutazás napja szombat vagy vasárnap lehet. A csomagár egy hétre 7 éjt (2 hétre 14 éjt) foglal magában.

Ellátás: A diákok teljes ellátást kapnak.

Málta Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldönTranszfer: Ingyenes retúr reptéri transzfer a Máltai reptérről. és

Hogyan lehet eljutni a szállásról az iskolába? Az EC saját buszával szállítja a diákokat az iskolába, az iskolából vissza a hotelbe és minden délutáni és esti programra. Az iskolába a buszút kb. 25 perc.

 

 

Az ár tartalma

 1. Málta Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldönHeti 20 órás általános angol nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tankönyvek
 4. Légkondicionált tantermek
 5. Kollégiumi szállás (4 csillagos hotelben)
 6. Teljes ellátás
 7. Tanári és kísérői felügyelet
 8. Retúr reptéri transzfer
 9. Transzfer az iskola és a szállás között
 10. Transzfer a kirándulásokra
 11. Egész- és félnapos kirándulások
 12. Szabadidős- és sportprogramok
 13. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

2019 ÁR / EUR

1 hét

2 hét

3 hét

 Classic Club

 Heti 20 órás kurzus + Kollégiumi (itt hotelt jelent) szállás + Teljes ellátás

 

765,-

 

1.530,-

 

2.295,-

 

Példa program 2 hétre:

 

Reggel

Délután

Este

Szombat

Érkezés

Vasárnap

Érkezés / Szabad nap

Hétfő

Szintfelmérő/Tanórák

Fun Waterpark

Welcome party

Kedd

Hajókirándulás

Tanórák

Szabad este

Szerda

Tanórák

Mdina

Nemzetközi este

Csütörtök

Go-kart

Tanórák

EC party

Péntek

Tanórák

Mellieha Bay

Szabad este

Szombat

Paradise Bay

Vasárnap

Szabadnap / Kirándulás Szicíliába (extra költség)

Hétfő

Sólyom show

Tanórák

Hab party

Kedd

Tanórák

Kirándulás: Comino

Szabad este

Szerda

Valletta

Tanórák

Nemzetközi este

Csütörtök

Tanórák

Golden bay kirándulás

BBQ est

Péntek

Mediterraneo Marine Park

Tanórák

Szabad este

Szombat

Hazautazás / Szabad nap

Vasárnap

Hazautazás / Szabadnap / Kirándulás Szicíliába (extra költség)

 

Málta Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, angol tanulás Máltán, junior nyelvtáborok Máltán, angol gyerektáborok külföldön

Ha a fentihez hasonló máltai junior nyelvi tábort keresel, nézd meg a további nemzetközi angol nyelvi táborokat is itt:

               EC (13-17 év)                       am Language Studio (13-18 év)            Inlingua (13-17 év)  

Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán  Málta angol nemzetközi nyelvtanfolyam diákoknak, junior angol kurzus Máltán