DID Deutsch-Institut (8-14 év)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Amit a DID Deutsch-Institut nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 • 50 éves! tapasztalat német nyelvtanításban és nyelvtanfolyamok szervezésében
 • Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj
 • „Deutsch lernen, Deutschland erleben” - mottójukhoz híven nem csupán nyelvtanulásra helyezik a hangsúlyt, de ugyanolyan fontosnak tartják az élményeket is.
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németBarátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • A tanórákon, de azokon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Széleskörű és igényes szállásválaszték, hogy mindenki otthon érezze magát és megtalálja azt, amire vágyik

 

Helyszín

Höchst im Odenwald

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németA tábor egy egykori kolostor épületében van. A kolostort a református egyház konferencia központként használja az év során, de a nyár kizárólag a DID-diákoké. Az épületben találhatóak a tantermek, a szálláshelyek, nagy előadóterem, szabadidős helyiségek és a nagy udvar óriási zöld parkkal. Itt lehetőség van focizni, kosárlabdázni, grillezni, vagy csak egyszerűen feküdni a napon és lustálkodni.

Kiknek ajánlott? A legkisebbeknek ajánljuk ezt a nyelvtábort, mivel a tanítás és a szállás is egy helyen van, így a diákoknak nem kell ingázni az iskola és a szállás között. A kolostor és a hozzá tartozó nagy zárt zöld park biztonságot és védelmet jelent a diákoknak.

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németAzoknak az iskolásoknak ajánlott a junior nyelvtanfolyamon való részvétel, akik anyanyelvi környezetben szeretnék kipróbálni, milyen a német nyelvtanulás. Akik német anyanyelvű tanároktól szeretnének tanulni. Akik élvezetes, vidám, könnyed hangvételű órákon szeretnének tanulni. Akik a német nyelvtanulás mellett szívesen töltenék más országokból érkező diákokkal a szabadidejüket, megismerve az ő kulúrájukat és természetesen a német kultúrát. Akik szeretnék megismerni a közeli nagyvárost, Frankfurtot és a környező városokat, azok nevezetességeit.

IdőpontNYÁR  Kezdés: 2020.06.21.-08.20. között bármelyik hétfőn

Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németIdőtartam: 2-7 hét Korosztály: 8-14 éveseknek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás: Kollégium, a kolostori épület területén, két-, három, négyágyas szobákban. A folyosón található a wc/zuhanyzó. A szobák igényesen felújítva. A szobatársak mindig különböző nemzetiségűek annak érdekében, hogy csak németül tudjanak beszélgetni egymással a diákok. Minden szinten ottalvó felnőtt felügyelő van éjszakánként.

Ellátás: A diákok teljes ellátást kapnak.

ANémet nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német tanulás helyszíne:  Tágas, világos, modern felszereltségű tantermek. Csoportlétszám: 10-15 fő. A tanórák 9:00-től 12:30-ig tartanak. Délután és este sport- és szórakoztató programokat kínálnak.

Tanfolyamtípusok: Általános (heti 20 óra), Intenzív (heti 24 óra)

Programok: A délelőtti németórák után, délután változatos programokkal szórakoztatják a gyerekeket: kirándulás a közeli erdőkben, városnézés, múzeum, vidámpark, strandolás, kézműves foglalkozás, falmászás, vicces sorversenyek a kertben, Ki mit tud, kártyaparti, társasjátékok, labdajátékok...

Transzfer (Frankfurt repülőtér): 60,- € / egy út.

Az ár tartalmazza:

 • Német nyelvtábor Németország, gyerekeknek, Frankfurt, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németHeti 20/24 órás német nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 • Kollégiumi szállás, 2-4 ágyas szobákban
 • Teljes ellátás
 • Tankönyvek
 • Kirándulások
 • Sport- és szabadidős programok
 • Esti progrmok
 • 24 órás felügyelet
 • Szintfelmérő teszt
 • Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Ajánlott zsebpénz: min. 50,- € /hét

 

2020 ÁR / EUR

2 hét

3 hét

 

NYÁR

Heti 20 órás kurzus + kolléguimi szállás + Teljes ellátás

1.400,-

2.100,-

 

NYÁR

Heti 24 órás kurzus + kollégiumi szállás+ Teljes ellátás

1.500,-

2.250,-

 

Olasz nyelvtanulás külföldön, Olaszország, Firenze intenzív olasz nyelvtanfolyam felnőtteknek külföldön Olaszország, nyaralás és nyelvtanulás Olaszország

 

 

Ha a fentihez hasonló junior nyelvi tábort keresel, nézd meg a további bécsi, grazi és salzburgi nemzetközi német nyelvtáborokat is itt:

               Bécs (14-17 év)                             Bécs (12-17 év)                 Graz (10-13 év vagy 13-16 év)          

 Nemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában BécsNemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában Bécs Nemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában Graz 10-13 év 13-16 év 

         Salzburg (10-19 év)

Nemzetközi junior német nyelvtanfolyam Ausztriában Salzburgban 10-19 éveseknek