Learning Events (9-14 év)

Német nyelvtanulás és nyelvtáborok gyerekeknek Ausztriában, Németországban? Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Olasz tanfolyam Olaszországban? Bárhol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Kedves érdeklődő!

Az alábbi villachi német nyelvi tábor átmenetileg kikerült a Learning Events kínálatából. Hasonló junior nyelvtanfolyamokat találasz Frankfurtban, Berlinben vagy Bécsben is, nézd meg a részleteket itt:

                  Frankfurt                                          Berlin                                              Bécs

Német nyelvi tábor München Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Berlin Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Bécs Ausztria 14-17 éveseknek

Amit a Learning Events nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Német nyelvtanfolyam Ausztria, Villach, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaA Learning Events a kiváló minőségű nyelvoktatás híve.
 • Tanítási módszereikben felhasználják a legfrissebb tudományos eredményeket.
 • Német nyelvtanfolyamaik kiválóan megfelelnek a kevesebb és a több nyelvérzékkel rendelkező diákok számára is.
 • A nyelvórák gyakran a szabadban zajlanak és játékosan telnek.
 • A nyelvórák jó hangulatúak, vidámak, a diákok nagyon jól érzik magukat.
 • Összehangolt oktatási és szabadidős programok.
 • Német nyelvtanfolyam Ausztria, Villach, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaMultinacionális környezetben kis létszámú (4-10 fő) csoportok, differenciált oktatás.
 • Szakképzett német anyanyelvű nyelvtanárok tanítanak.
 • Junior német nyelvtáborokat Bécsben és Villachban szerveznek.

 

 

 

Helyszín: Villach

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Villach, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaA gyermektábor helyszíne Villach. Szakképzett tanárok és személyzet vigyáz a gyermekekre a nap 24 órájában. A szaktanárok a korosztálynak megfelelő tanulási módszereket alkalmazva igyekeznek a minél hatékonyabb nyelvtanulás elérésére. Sok játékos, izgalmas és aktív feladattal teszik igazán élvezhetővé a nyelvtanulást már a kisebbek számára is.

 

 

Kiknek ajánlott?

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Villach, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaIdeális azoknak, akik a német nyelvtanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival. Akiknek fontos, hogy anyanyelvi környezetben, rövid idő alatt érezhetően sokat fejlődjön a nyelvtudása.

 

 

Korosztály: 9-14 évesek Minimum nyelvtudás: teljesen kezdő szinttől is

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Villach, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaSzállás: A szállás a Jugendhotel Egger-ben található, ez egy junior táborozó hely. A szobák 4-6 ágyasak. Minden szobához igényesen felújított fürdőszoba/wc tartozik. A nagy kertben van egy medence, amiben a diákok bármikor felfrissülhetnek. Továbbá sportpálya különböző labdajátékokhoz.

Ellátás:Teljes ellátás. Napi háromszori étkezést kapnak a gyerekek, amit helyben, a konyhán készítenek nekik. Az ételek változatosak.

Biztosítás: Utazás-, baleset és betegbiztosítás kötése itthon kötelező.

 

 

Az ár tartalma

 1. Német nyelvtanfolyam Ausztria, Villach, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. Szintfelmérő teszt (indulás előtt on-line otthonról + beszélgetés a helyszínen)
 3. Max. 15 fős csoportok
 4. 24 órás tanári és kísérői felügyelet
 5. Tananyag
 6. Szállás
 7. Teljes ellátás
 8. Félnapos kirándulások
 9. Kajakozás
 10. Szabadidő- és sportprogramok
 11. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

 

Német nyelvtábor gyerekeknek Ausztria, külföldön, Villach, német nyelvtanulás Ausztria, junior német tanfolyam

 

 

Német junior nyelvtábor Ausztriában, Villachban - Réka és Bori a német táborban I. rész

Német nyelvtábor gyerekeknek Ausztria, külföldön, Villach, német nyelvtanulás Ausztria, junior német tanfolyam"Kedves Direkt Nyelvstúdió!

Vasárnap délben érkeztünk meg a gyerekekkel, Rékával és Borival Ausztriába, Villachba, a német nyelvtáborba. Az út nem volt fárasztó, Budapestről öt óra alatt jutottunk el autóval. Érkezéskor kedvesen fogadtak minket. Megtudtuk, milyen szintű csoportokba osztották be a gyerekeket a korábban már otthonról megírt on-line teszt alapján. Elkérték a biztosítási kártyát és fölajánlották, hogy biztonságban tárolják a zsebpénzt.

Majd megmutatták a lányok szobáját. Egy ötágyas szobában kaptak helyet egy szerb, és két olasz kislánnyal együtt. A szobából gyönyörű a kilátás a közeli hatalmas hegyekre. Miután a csomagokat bepakoltunk a szobába, indultunk is ebédelni, sőt mi, kísérő szülők is kérhettünk ebédet, ha a hosszú úton megéheztünk. Mivel nagyon meleg időben érkeztünk, a lányok már át is öltöztek és mentek a tábor udvarán lévő medencébe. A partról természetesen folyamatosan szemmel tartották őket. Nemsokkal ezután elbúcsúztunk tőlük és indultunk haza.

Úgy láttuk, hogy Bori és Réka a szerb kislánnyal gyorsan egymásra találtak. Hamarosan írok újra, mi minden történik a lányokkal. Üdvözlettel: Bori anyukája." 2013.07.01.

 

Német junior nyelvtábor Ausztriában, Villachban - Réka és Bori a német táborban II. rész

Német nyelvtábor gyerekeknek Ausztria, külföldön, Villach, német nyelvtanulás Ausztria, junior német tanfolyam„Sziasztok, újra jelentkezem! Esténként a vacsora után szoktuk hívni a lányokat telefonon és azt halljuk a hangjukon, hogy nagyon jól érzik magukat. Bori csoportjának a tanára Lucas, Rékáé Sophie. Minden csoportban 10-12 gyerek van. Ma kirándulni voltak az erdőben és fából, gallyakból, levelekből építettek egy várost. Minden csoport más-más épületet tervezett és épített: volt ott iskola, óvoda, lakóházak, sőt még parlament is. Tervezniük kellett a városnak egy címert is. Házi feladat is van: kérdezzék meg az egyik tanárnőt, mi a kedvenc állata.

Német nyelvtábor gyerekeknek Ausztria, külföldön, Villach, német nyelvtanulás Ausztria, junior német tanfolyamReggelire zsömlét és felvágottat kaptak, innivalót mindig önállóan választanak maguknak: tea, kakaó, tej. Az ebéd tipikus osztrák menüsor volt és nagyon finom: Frittatensuppe (húsleves palacsintatésztával) és rántott hús krumplival. Ez nagyon bejött nekik :)

Vacsora után filmet néztek, a Szörnyegyetem-et. Nem győztek áradozni róla, mennyire vicces volt. Tusolás után este tíz körül van a takarodó. Többször ellenőrzik őket, hogy mindenki az ágyban van-e már, és sűrűn kívánnak „Schlaft schön!”-t. Holnap újra jelentkezem! Üdvözlettel: Bori anyukája." 2013.07.02.

 

Német junior nyelvtábor Ausztriában, Villachban - Réka és Bori a német táborban III. rész

Német nyelvtábor gyerekeknek Ausztria, külföldön, Villach, német nyelvtanulás „Sziasztok! Egy kis hír a lányokról: Bori és Réka prímán érzi magát Villachban! Ma nagyon különleges napjuk volt: kajakozni vitték őket az egyik közeli tóra. Profi oktatók felügyeleték a gyerekeket. Legelőször átöltöztek: mindenki kapott neoprém ruhát és bukósisakot. Felkészítették őket szóban, hogy ha felborulnak, akkor sem fogják hidegnek érezni a vizet. Azt mesélték, hogy többen is borultak, de ők ketten megúszták :) Akik borultak, azok is csak nevettek a vízben és segítettek nekik visszamászni a kajakjukba. Amolyan vízi fogócskát játszottak. Úgy kellett evezni, hogy senki ne kapja el őket.

Így utólag bevallhatom, mi szülők kicsit izgultunk eddig emiatt a program miatt itthon, mert még egyikük sem kajakozott eddig. Szerencsére fergetegesen jól érezték magukat a lányok és nagyon sajnálják, hogy csak egyszer volt benne a heti programban. Üdv mindenkinek! Bori anyukája.” 2013.07.03.