DID Deutsch-Institut (14-17 év)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

ÚJ!!   Berlin junior nyelvtanfolyan 2019-től családi szállással is választható

Német nyelvtanfolyam Berlinben - Nóra és Yvette élményei

Nemzetközi német nyelvtanfolyam Berlinben Kedves Anita! Két felejthetetlen Berlinben töltött hét után szerencsésen hazaértünk. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, új barátokat szereztünk, és persze sokat tanultunk is. Szeretnénk egy kis élménybeszámolót tartani utazásunkról, ami nélküled nehezen valósulhatott volna meg.

Július 10-én a reptéren találkoztunk először Ágival, akivel a két hét alatt nagyon jól összebarátkoztunk. Köszönjük, hogy összehoztál minket. Együtt repültünk Berlinbe, nagy izgalommal. Megérkeztünk a hotelbe, becsekkoltunk, és mindjárt egy szintfelmérő következett, amit mindhárman jól megírtunk. Képzeld, bekerültünk a legjobb csoportba. Hétfőn el is kezdődött a tanítás. Az órák tényleg nagyon izgalmasak és változatosak voltak, minden elvárásunkat felülmúlták. Érdekes témákról beszéltünk, vitatkoztunk. Sokat fejlődött szókincsünk és kommunikációs készségeink is. Csoportokban plakátokat készítettünk, előadásokat tartottunk, de persze nem maradt el a nyelvtanozás és a dolgozatírás sem. A délutáni programok is nagyon színesek voltak. Bejártuk Berlin legfőbb nevezetességeit, ismerkedtünk a várossal. Élmény volt látni a híres Brandenburgi kaput, sétálni az Alexanderplatzon a Weltzeituhr és a Fernsehturm mellett, és persze a Reichstag megtekintése sem mindennapi élmény. A sok múzeum mellett Berlin legnagyobb plázáit is bejártuk. Minden nagyon jól, szervezetten működött. A "Betreuerek" is igazán kitettek magukért, tényleg jóba lettünk velük. A német nyelv összeköt. :) De talán mindezek közül az estéket szerettük legjobban, amikor kimehettünk a közeli parkba kosarazni. Mindegy, ki milyen országból jött, a sport összehozott minket, barátokra találtunk.

Szeretnénk köszönetet mondani segítségedért, szervező munkádért. Erre a két hétre biztos, hogy egész életünkben emlékezni fogunk. Nóri és Yvette, 2017.07.24.

Amit a DID Deutsch-Institut nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

Német nyelvtábor tanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 • 50! éves tapasztalat német nyelvtanításban és nyelvtanfolyamok szervezésében
 • Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj
 • „Deutsch lernen, Deutschland erleben” - mottójukhoz híven nem csupán nyelvtanulásra helyezik a hangsúlyt, de ugyanolyan fontosnak tartják az élményeket is.
 • Német junior nyelvi tábor Németország Berlin, német nyelvtanfolyam BerlinÉlvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • A tanórákon, de azokon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Széleskörű és igényes szállásválaszték, hogy mindenki otthon érezze magát és megtalálja azt, amire vágyik

 

Helyszín

Berlin

Német junior nyelvi tábor Németország Berlin, német nyelvtanfolyam BerlinKiknek ajánlott? Azoknak az iskolásoknak és középiskolás fiataloknak ajánlott a junior nyelvtanfolyamon való részvétel, akik anyanyelvi környezetben szeretnék kipróbálni, milyen a német nyelvtanulás. Akik német anyanyelvű tanároktól szeretnének tanulni. Akik élvezetes, vidám, könnyed hangvételű órákon szeretnének tanulni. Akik a német nyelvtanulás mellett szívesen töltenék más országokból érkező diákokkal a szabadidejüket, megismerve az ő kulúrájukat és természetesen a német kultúrát. Akik szeretnék megismerni Berlint és a környező városokat, azok nevezetességeit.

Kezdés: 2019.06.16.-08.18. között bármelyik hétfőn 

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németIdőtartam: 2-6 hét  Korosztály: 14-17 éveseknek  Minimum nyelvtudás: alapfok (teljesen kezdőknek nem ajánlott)

Szállás: Kollégiumi szállás az A&O Hotelben, Berlin központjában, két- és négyágyas szobákban, saját fürdőszobával. Ágyneműt és törölközőt biztosítanak. A szobatársak mindig különböző nemzetiségűek annak érdekében, hogy csak németül tudjanak beszélgetni egymással. Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németAz étterem a hotel legfelső emeletén van, gyönyörű kilátással a városra. A tetőterasz úgyszintén  káprázatos kilátást nyújt. A hotel központi elhelyezkedése biztosítja, hogy a legfontosabb nevezetességek pár percnyi sétával elérhetőek.

ÚJ 2019-től Családi szállás, a diákok berlini családoknál laknak, kétágyas szobában. A szobán egy másik diáktársukkal osztoznak. A szállásadó család reggelit, csomagolt ebédet és vacsorát készít a nála megszálló diákoknak. Reggeli és vacsora közben lehetőség kínálkozik beszélgetni egy kicsit a szállásadókkal.

Ellátás: A diákok teljes ellátást kapnak.

Transzfer: Berlin repülőtérről 60,- EUR/egy út. Berlin főpályaudvar 35,- EUR/egy út.

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németA tanulás helyszíne: A DID berlini nyelviskolája a város központjában található. Tágas, világos, modern felszereltségű tantermekkel. Csoportlétszám: 10-15 fő. A tanórák 9:00-től 13:30-ig tartanak. Délután sport- és szórakoztató programokat kínálnak. Hétvégéken kirándulásokat szerveznek.

Tanfolyamtípusok: Általános (nyáron, heti 20 óra)   Intenzív (nyáron, heti 24 óra)

Az ár tartalmazza:

 • Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németHeti 20/24 órás német nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 • Kollégiumi (hotel) szállás, két- és négyágyas szobákban, teljes ellátás
 • Szintfelmérő teszt
 • Kirándulások
 • Tankönyvek használatra
 • Sport- és szabadidős programok
 • 24 órás felügyelet
 • Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Ajánlott zsebpénz: min. 50,- EUR/hét

2020 ÁR / EUR / hotel (kollégium) szállással

2 hét

3 hét

4 hét

NYÁR - Heti 20 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.500,-

2.250,-

3.000,-

NYÁR - Heti 24 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.600,-

2.400,-

3.200,-

 

  ÚJ! 2020 ÁR / EUR / családi szállással

2 hét

3 hét

4 hét

NYÁR - Heti 20 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.400,-

2.100,-

2.800,-

NYÁR - Heti 24 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.500,-

2.250,-

3.000,-

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 

 

Ha érdekel a fenti sémájú junior nyelvtanfolyam Frankfurtban, Münchenben vagy Bécsben is, nézd meg a részleteket itt:

                  Frankfurt                                         München                                           Bécs

Német nyelvi tábor München Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Berlin Németország 14-17 éveseknek Német nyelvi tábor Bécs Ausztria 14-17 éveseknek