DID Deutsch-Institut (14-17 év)

Német nyelvtábor Németországban, Ausztriában? Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Német nyelvtanfolyam Berlinben - Nóra és Yvette élményei

Nemzetközi német nyelvtanfolyam Berlinben Kedves Anita! Két felejthetetlen Berlinben töltött hét után szerencsésen hazaértünk. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, új barátokat szereztünk, és persze sokat tanultunk is. Szeretnénk egy kis élménybeszámolót tartani utazásunkról, ami nélküled nehezen valósulhatott volna meg.

Július 10-én a reptéren találkoztunk először Ágival, akivel a két hét alatt nagyon jól összebarátkoztunk. Köszönjük, hogy összehoztál minket. Együtt repültünk Berlinbe, nagy izgalommal. Megérkeztünk a hotelbe, becsekkoltunk, és mindjárt egy szintfelmérő következett, amit mindhárman jól megírtunk. Képzeld, bekerültünk a legjobb csoportba. Hétfőn el is kezdődött a tanítás. Az órák tényleg nagyon izgalmasak és változatosak voltak, minden elvárásunkat felülmúlták. Érdekes témákról beszéltünk, vitatkoztunk. Sokat fejlődött szókincsünk és kommunikációs készségeink is. Csoportokban plakátokat készítettünk, előadásokat tartottunk, de persze nem maradt el a nyelvtanozás és a dolgozatírás sem. A délutáni programok is nagyon színesek voltak. Bejártuk Berlin legfőbb nevezetességeit, ismerkedtünk a várossal. Élmény volt látni a híres Brandenburgi kaput, sétálni az Alexanderplatzon a Weltzeituhr és a Fernsehturm mellett, és persze a Reichstag megtekintése sem mindennapi élmény. A sok múzeum mellett Berlin legnagyobb plázáit is bejártuk. Minden nagyon jól, szervezetten működött. A "Betreuerek" is igazán kitettek magukért, tényleg jóba lettünk velük. A német nyelv összeköt. :) De talán mindezek közül az estéket szerettük legjobban, amikor kimehettünk a közeli parkba kosarazni. Mindegy, ki milyen országból jött, a sport összehozott minket, barátokra találtunk.

Szeretnénk köszönetet mondani segítségedért, szervező munkádért. Erre a két hétre biztos, hogy egész életünkben emlékezni fogunk. Nóri és Yvette, 2017.07.24.

Amit a DID Deutsch-Institut nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

Német nyelvtábor tanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 • 45 éves tapasztalat német nyelvtanításban és nyelvtanfolyamok szervezésében
 • Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj
 • „Deutsch lernen, Deutschland erleben” - mottójukhoz híven nem csupán nyelvtanulásra helyezik a hangsúlyt, de ugyanolyan fontosnak tartják az élményeket is.
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • Berlin külföldi német nyelvtábor, Német nyelvtanfolyam Németország, külföldön németA tanórákon, de azokon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Széleskörű és igényes szállásválaszték, hogy mindenki otthon érezze magát és megtalálja azt, amire vágyik

 

Helyszín

Berlin

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németKiknek ajánlott? Azoknak az iskolásoknak és középiskolás fiataloknak ajánlott a junior nyelvtanfolyamon való részvétel, akik anyanyelvi környezetben szeretnék kipróbálni, milyen a német nyelvtanulás. Akik német anyanyelvű tanároktól szeretnének tanulni. Akik élvezetes, vidám, könnyed hangvételű órákon szeretnének tanulni. Akik a német nyelvtanulás mellett szívesen töltenék más országokból érkező diákokkal a szabadidejüket, megismerve az ő kulúrájukat és természetesen a német kultúrát. Akik szeretnék megismerni Berlint és a környező városokat, azok nevezetességeit.

Kezdés: 2018.06.17.-08.18. között bármelyik hétfőn 

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németIdőtartam: 2-9 hét  Korosztály: 14-17 éveseknek  Minimum nyelvtudás: alapfok (teljesen kezdőknek nem ajánlott)

Szállás: Kollégiumi szállás az A&O Hotelben, Berlin központjában, két- és négyágyas szobákban, saját fürdőszobával. Ágyneműt és törölközőt biztosítanak. A szobatársak mindig különböző nemzetiségűek annak érdekében, hogy csak németül tudjanak beszélgetni egymással. Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németAz étterem a hotel legfelső emeletén van, gyönyörű kilátással a városra. A tetőterasz úgyszintén  káprázatos kilátást nyújt. A hotel központi elhelyezkedése biztosítja, hogy a legfontosabb nevezetességek pár percnyi sétával elérhetőek.

Ellátás: A diákok teljes ellátást kapnak.

Transzfer: Berlin repülőtérről 60,- EUR/egy út. Berlin főpályaudvar 35,- EUR/egy út.

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németA tanulás helyszíne: A DID berlini nyelviskolája a város központjában található. Tágas, világos, modern felszereltségű tantermekkel. Csoportlétszám: 10-15 fő. A tanórák 9:00-től 13:30-ig tartanak. Délután sport- és szórakoztató programokat kínálnak. Hétvégéken kirándulásokat szerveznek.

Tanfolyamtípusok: Általános (nyáron, heti 20 óra)   Intenzív (nyáron, heti 24 óra)

Az ár tartalmazza:

 • Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön németHeti 20/24 órás német nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 • Kollégiumi (hotel) szállás, két- és négyágyas szobákban, teljes ellátás
 • Szintfelmérő teszt
 • Kirándulások
 • Tankönyvek használatra
 • Sport- és szabadidős programok
 • 24 órás felügyelet
 • Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Ajánlott zsebpénz: min. 50,- EUR/hét

 

2018 ÁR / EUR

2 hét

3 hét

4 hét

NYÁR - Heti 20 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.400,-

2.100,-

2.800,-

NYÁR - Heti 24 órás kurzus + kollégiumi szállás

1.500,-

2.250,-

3.000,-

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, külföldi német junior nyelvtábor, külföldön német

 

 

Az iskola honlapja: http://www.did.de