Kaplan International Colleges (14-17 év)

Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió 2017-ben is a megszokott színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

 

Amit a Kaplan International Colleges nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtábor külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolA Kaplan egy több mint 70 éve működő iskolahálózat, mely három kontinens csaknem negyven városában képviselteti magát
 • Világelső az angol nyelvoktatásban
 • Magas színvonalú oktatási módszerük és a diákok kényelmére fordított figyelmük nemzetközi szinten elismert
 • Korszerű, modern iskolákban oktatnak
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos, a tanórai oktatást kiegészítő tanulási módszer és eszköz közül lehet válogatni
 • Gyerekeknek szóló nyelvi táborokat 12 és 18 év közötti fiataloknak tartják
 • A nyelvtanfolyamok ára tartalmazza az angol órákon kívül a szállást, az ellátást és az angolórák közötti szabadidő eltöltésére szervezett változatos programokat, hogy a gyerekeknek és fiataloknak a lehető legjobb élményben legyen részük

Helyszín

London / Greenwich

Kiknek ajánlott? Ideális azoknak, akik az angol nyelvtanulás mellett aktívan szeretnének pihenni egy gyönyörű angliai városban. Akik szeretnek sokat kirándulni, és kíváncsiak Anglia kultúrájára, valamint szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: 07.02. - 08.12. Időtartam: 2 - 6 hét  Korosztály: 14-17 évesek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Szállás / ellátás: Családi szállás, teljes ellátás vagy Kollégiumi szállás, teljes ellátás.

Nyári diákszállás: egyágyas szobák saját fürdőszobával egy biztonságos, külön erre a célra épült faluban 20 percnyi sétára a kampusztól. A szállás része még a tévével és biliárdasztallal ellátott nappali szoba és egy esti játékokra alkalmas szabadterület a házak közvetlen szomszédságában.

Transzfer: Az iskola repülőtéri transzfert is biztosít a tanulás helyszíne és a repülőtér között. A transzfer árában benne van az érkező diák fogadása az érkezési oldalon. A transzferszolgáltatást előre kell lefoglalni, hogy a gondtalan érkezés garantálva legyen.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Az első nap: A nyelviskolában az első nap reggelén a diákok teljes körű eligazítást kapnak, hogy minél gyorsabban megszokják a helyet. Ennek része egy köszöntőbeszéd a tanfolyamvezetőtől, egy szintfelmérő angol nyelvi teszt, tájékoztatás az órákról, az órarendről és az iskola környékéről, áttekintés a szabadidős programokról, egy rövid túra az iskolában a berendezési tárgyak és eszközök megismerésére. A diákok igazolványt is kapnak, amelyhez egy igazolványképre lesz szükség. Ez a kártya a személyes adatokon kívül a probléma esetén hívható telefonszámokat is tartalmazza.

Nyelvoktatás, tanárok: A nyári ifjúsági angol nyelvtanfolyamon a Kaplan olyan tananyagot használ, melyet kifejezetten a fiatal nyelvtanulók számára fejlesztettek ki. A képzett és barátságos tanárok mindent megtesznek, hogy az órák változatosak és a nyelvtanulás szempontjából értékesek legyenek. Valódi nyelvi környezetben zajló, érdekes angolórákon a diákok önbizalmát ugyanúgy építik, mint folyékony nyelvtudását. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak nyelvtudásuk szintjének megfelelően. Ezt a szintet a tanfolyam elején szintfelmérővel határozzák meg. A tanfolyam ideje alatt az iskola személyzete minden egyes diák fejlődését nyomon követi.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Programok: Sportok: A szervezett egyéni és csapatsportok, mint például foci és tenisz, remek alkalmat kínálnak a barátkozásra a londoni nyári angol nyelvtanulás mellett. Alkotóház: Fejlesztheted kreativitásod a délutáni kézműves foglalkozásainkon. Ki mit tud?Angol tanfolyamod végéhez közeledve indulhatsz a tehetségkutató versenyen!  Kirádulások London központjába, Brightonba és a Hampton Court palotába: London izgalmas belvárosa, Brighton ódivatú tengerpartja és a Hampton Court királyi pompája minden diáknak érdekes program.

Az ár tartalma

 1. Heti 20 órás angol tanfolyam
 2. Vegyes nemzetiségű csoportok
 3. Maximális csoportlétszám: 15 fő
 4. Tananyag, diákmappa, írószerek
 5. Első napon teljes körű eligazítás
 6. Diákszálló
 7. Teljes ellátás
 8. Kirándulások
 9. Sport- és szabadidős programok
 10. 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
 11. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Árak                                                                        Kollégiumi szállás

 Családi szállás

 2 hét (13 éjszaka)

1.620,- GBP

1.390,- GBP

 3 hét (20 éjszaka)

2.430,- GBP

2.085,-  GBP

 4 hét (27 éjszaka)

3.240,- GBP

2.780,- GBP

nyári tábor Londonban, angol nyelvű tábor, Anglia London Bushey, London gyermektábor, angliai nyári gyerektábor