Kaplan International Colleges (12-17 év)

Angol nyelvtábor Angliában? Külföldi angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

Amit a Kaplan International Colleges nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol A Kaplan egy több mint 70 éve működő iskolahálózat, mely három kontinens csaknem negyven városában képviselteti magát
 • Világelső az angol nyelvoktatásban
 • Magas színvonalú oktatási módszerük és a diákok kényelmére fordított figyelmük nemzetközi szinten elismert
 • Korszerű, modern iskolákban oktatnak
 • Minimum 6 szinten biztosítja a tanfolyamokat
 • Széles tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos, a tanórai oktatást kiegészítő tanulási módszer és eszköz közül lehet válogatni
 • Gyerekeknek szóló nyelvi táborokat 12 és 18 év közötti fiataloknak tartják
 • A nyelvtanfolyamok ára tartalmazza az angol órákon kívül a szállást, az ellátást és az angolórák közötti szabadidő eltöltésére szervezett változatos programokat, hogy a gyerekeknek és fiataloknak a lehető legjobb élményben legyen részük

Helyszín

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angol Anglia, Bournemouth: Bournemouth egy pezsgő tengerparti város 12 km hosszú homokos tengerparttal. A tartalmas diákélethez ideális környezet.  A junior nyári nyelvtanfolyam helyszíne a Bournemouth Egyetem és a hozzá tartozó óriási zöld terület, nagy sportcsarnokkal és teniszpályákkal. Étkezés az egyetemi menzán. Tíz különböző szabadidős program a nyári angol nyelvtanfolyam ideje alatt. Hetente egy egésznapos és egy félnapos túra az iskola szervezésében az ország legnépszerűbb helyeire.

Kiknek ajánlott?

Ideális azoknak, akik az angol nyelvtanulás mellett aktívan szeretnének pihenni egy gyönyörű, dél-angliai városban. Akik szeretnek sokat kirándulni, és kíváncsiak Anglia kultúrájára, valamint szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpontok:

06.26. - 08.06. (családi szállással, 14-17 éveseknek)

06.26. - 08.06. (kollégiumi szállással, 12-17 éveseknek)

Időtartam: 2 - 6 hét  Korosztály: 14-17 évesek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás: Családi és kollégiumi szállás, teljes ellátás.

Angol gyerektábor Anglia külföldön, angol nyelvtanfolyam AngliaA szállásadó családokat az iskola munkatársai választják ki és rendszeresen látogatják is őket. Csak azok a családok lehetnek szállásadók, akiknek megfelelő színvonalú az otthonuk, és akiknek vendégszeretete garantálja, hogy a diákot családtagként kezelje a nyelvtanfolyam idején. A szállásadó családok érkezéskor fogadják a diákokat. A szállásadók többnyire rövid gyalogtávra vagy rövid buszozásra laknak az iskolától.

A diákszállók, kollégiumok biztonságos és kényelmes szállást nyújtanak a diákoknak és a csoportvezetőknek. A nyelviskola munkatársai is ezeken a szállásokon laknak és probléma vagy kérdés esetén szívesen segítenek. A házirend garantálja, hogy kiskorúak ne hagyhassák el a kampusz területét egyedül.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolTranszfer: Az iskola repülőtéri transzfert is biztosít a tanulás helyszíne és a repülőtér között. A transzfer árában benne van az érkező diák fogadása az érkezési oldalon. A transzferszolgáltatást előre kell lefoglalni, hogy a gondtalan érkezés garantálva legyen.

Az első nap: A nyelviskolában az első nap reggelén a diákok teljes körű eligazítást kapnak, hogy minél gyorsabban megszokják a helyet. Ennek része egy köszöntőbeszéd a tanfolyamvezetőtől, egy szintfelmérő angol nyelvi teszt, tájékoztatás az órákról, az órarendről és az iskola környékéről, áttekintés a szabadidős programokról, egy rövid túra az iskolában a berendezési tárgyak és eszközök megismerésére. A diákok igazolványt is kapnak, amelyhez egy igazolványképre lesz szükség. Ez a kártya a személyes adatokon kívül a probléma esetén hívható telefonszámokat is tartalmazza.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolNyelvoktatás, tanárok: A nyári ifjúsági angol nyelvtanfolyamon a Kaplan olyan tananyagot használ, melyet kifejezetten a fiatal nyelvtanulók számára fejlesztettek ki. A képzett és barátságos tanárok mindent megtesznek, hogy az órák változatosak és a nyelvtanulás szempontjából értékesek legyenek. Valódi nyelvi környezetben zajló, érdekes angolórákon a diákok önbizalmát ugyanúgy építik, mint folyékony nyelvtudását. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak nyelvtudásuk szintjének megfelelően. Ezt a szintet a tanfolyam elején szintfelmérővel határozzák meg. A tanfolyam ideje alatt az iskola személyzete minden egyes diák fejlődését nyomon követi.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London, Bournemouth, junior angol nyelvtábor gyerekeknek, angolProgramok: Sportok: a nyári programok között mindig megtalálható valamilyen sport, mint például a röplabda, foci és egyéb csapatjátékok. Kvízjátékok: Tedd próbára műveltséged és értékes nyereményekhez juthatsz. Ne hagyd, hogy a játékvezető megverje a csapatod! Barbecue: Bournemouth tengerparti városa ideális helyszíne a szabadtéri hússütésnek. Lazíts barátaiddal és érezd jól magad! Bowling: délutánonként bowlingozni mennek a diákok. Remek alkalom új barátokkal való ismerkedésre a nyári angoltanfolyamon. Stratford-upon-Avon: a kirándulás Stratfordba mindig népszerű program. Látogasd meg Shakespeare szülővárosát a festői Avon folyó partján.

Az ár tartalma

 1. Angol gyerektábor Anglia külföldön, angol nyelvtanfolyam AngliaHeti 20 órás angol tanfolyam
 2. Vegyes nemzetiségű csoportok
 3. Maximális csoportlétszám: 15 fő
 4. Tananyag, diákmappa, írószerek
 5. Első napon teljes körű eligazítás
 6. Családi szállás, kollégiumi szállás
 7. Teljes ellátás
 8. Kirándulások
 9. Sport- és szabadidős programok
 10. 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
 11. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Árak 

 2 hét (13 éjszaka) családi szállás

 2 hét (13 éjszaka) kollégiumi szállás

 1.100,- GBP

1.410,- GBP

 3 hét (20 éjszaka) családi szállás 

 3 hét (20 éjszaka) kollégiumi szállás

1.635,- GBP

2.100,- GBP

 4 hét (27 éjszaka) családi szállás 

 4 hét (27 éjszaka) kollégiumi szállás 

2.160,- GBP

2.780,- GBP

nyári tábor Londonban, angol nyelvű tábor, Anglia London Bushey, London gyermektábor, angliai nyári gyerektábor