DID Deutsch-Institut, Berlin

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Miért a DID Deutsch-Institut?

 • 50! éves tapasztalat német nyelvtanításban és nyelvtanfolyamok szervezésében
 • Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj
 • „Deutsch lernen, Deutschland erleben” - mottójukhoz híven nem csupán nyelvtanulásra helyezik a hangsúlyt, de ugyanolyan fontosnak tartják az élményeket is.
 • Élvezetes, kommunikáció központú órák
 • Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére
 • A tanórákon, de azokon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására
 • Egyéni igények maximális figyelembe vétele
 • Diákok fejlődésének rendszeres monitorozása
 • Széleskörű és igényes szállásválaszték, hogy mindenki otthon érezze magát és megtalálja azt, amire vágyik
   Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek Németország Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek Németország    Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek Németország

Miért a DID Berlin? 

 • A DID modern iskolája a fordulatokkal teli történelmi múlttal rendelkező német fővárosban, annak is a központjában található: Berlin-Mitte. A Branderburgi Kapu és a Reichstag mindössze 15 perc sétatávolságra vannak.
 • A iskolaépület 2 emeleten világos és tágas tantermekkel várja a diákokat.
 • Az iskolához modern multi-média center, kávézó ital- és snackautomatával, valamint tetőterasz tartozik.
 • A diákok rendelkezésére áll egy számítógép-terem  WIFI-vel

K. Kitti diákunk Berlinben 3 hetes intenzív német nyelvtanfolyamon 

"Úgy elrepült az eddigi 2 hét, hogy észre sem vettem! Nagyon kedvesek a tanárok, és sosem unatkozom az órákon. Rajtam kívül volt egy magyar lány, de vele nem találkoztam, mert ő akkor fejezte be, mikor én elkezdtem. Nagyon sok a francia és a svájci, így ők egymással anyanyelven is tudnak kommunikálni, de én is találtam magamnak társat :) A város is elnyerte a tetszésem, bár nem először vagyok Berlinben, még mindig sikerült felfedeznem új dolgokat :) Egyébkent B1-es csoportba kerültem. Üdv 1000 km-ről, Kitti."  2012. 08.07.

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországNémet nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek Németország

 Tanfolyamtípusok 

Általános tanfolyamok (heti 20, 24 vagy 28 óra/hét)

Általános német nyelvtanfolyam (Standard Course, heti 20 óra)

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországA tanfolyam heti 20 órában gyakoroltatja a különböző nyelvtani struktúrákat és a hétköznapi szókincsfejlesztésre helyezi a hangsúlyt. A kurzus révén jelentős fejlődést érhetnek el a diákok már rövid idő alatt is. A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik délutánjaikat szabadon szeretnék eltölteni. A tanfolyam ára a tananyagokat nem tartalmazza. A maximális csoportlétszám 15 fő az átlag 10-12 fő. Az iskola a diákok számára ingyenes szabadidős programokat szervez délutánonként. Órarend: 9:00 – 12:30 vagy 14:45 – 18:00  Speciális (kulturális és más modulokkal kombinálható)

Intenzív német nyelvtanfolyam (Intensive Course, heti 24 óra)

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországA tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik gyors fejlődést szeretnének elérni a német nyelv ismeretében. A tanfolyamot az általános kurzustól az különbözteti meg, hogy a diákoknak a hétköznapokon használt szókincs fejlesztése és a nyelvtani szerkezetek gyakorlása mellett lehetőséget ad arra, hogy különböző politikai, kulturális, gazdasági szövegekkel is foglalkozzanak.  A kurzus az intenzívebb kommunikációra is lehetőséget ad. Az extra 4 órát hetente kedden és csütörtökön délután tartják meg. Délutánonként azok a diákok, akik tovább szeretnék gyakorolni a nyelvet ingyenesen használhatják a Self-Study Centert, ahol különböző tanulást segítő eszközök állnak rendelkezésükre. Órarend: 9:00- 14:30 vagy 13:00-18:00

Prémium nyelvtanfolyam (Premium Course, heti 28 óra)

Német nyelvtanfolyam Németország, Berlin, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországA prémium nyelvtanfolyam alkalmas arra, hogy nagyon gyors fejlődést érjünk el akár rövid idő alatt is. Heti 28 órás nyelvtanfolyam nagyobb szabadságot enged a egyéni igényeknek. A diákok eldönthetik, hogy a nyelv mely területét szeretnék jobban fejleszteni. A tanfolyamon a hétköznapi nyelvhasználaton kívül lehetőség nyílik a hivatalos, üzleti és munkahelyi nyelv gyakorlására is. Órarend: 9:00- 14:30 vagy 13:00-18:00

 • Nyelvvizsga előkészítők
 • Nyelviskolai tanév
 • Egyéni órák

Szállások

 • Családi szállások egy- vagy kétágyas szobákban, félpanzióval vagy reggelivel.  Ez alegkedveltebb szállástípus a külföldi nyelvtanfolyamok résztvevői körében. Folyamatos anyanyelvi környezetet biztosít, valódi betekintést nyerhetünk az adott ország mindennapjaiba, és általában az összkiadások szempontjából is a legkedvezőbb lehetőség.
 • Apartman szállás, egyágyas szoba, kétágyas szoba
 • Hotel 
 • Német nyelvtanfolyam külföldön NémetországKollégium, 18 éves kortól. A kollégiumokban német egyetemista diákok laknak, így kitűnő lehetőség kínálkozik a nyelvtanulóknak, hogy anyanyelvi fiatal felnőttekkel ismerkedjenek meg és beszélgethessenek. A kollégiumi szobák igényes, kényelmes kialakításúak, konyhasarokkal, közel a nyelviskolához, számos bevásárlási és szórakozási lehetőség a közelben.
 

 

Árak

A lenti árak példa jellegűek és a számos választható csomag közül ez csupán néhány. Az ár aszerint változik, milyen intenzitású, típusú, milyen hosszú tanfolyamot választ, milyen jellegű szállást és ellátást kér. Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük keressen meg minket e-mail-en info@direktnyelvstudio.huvagy telefonon +36 20 592-1188 keresztül.

 Általános nyelvtanfolyam + egyágyas családi szállás félpanzióval – 2 hétre

860,-  €-tól

 Intenzív nyelvtanfolyam + egyágyas családi szállás reggelivel – 2 hétre

840,-  €-tól

 

Német nyelvtanulás külföldön Németország, Berlin, intenzív német nyelvtanfolyam felnőtteknek és gyerekeknek Németországban