DIG német táborok 10-13 éveseknek

Német nyelvtáborok és nyelvtanulás gyerekeknek Ausztriában, Németországban? Angol nyelvtanfolyam Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában, Máltán vagy Kanadában?  Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Báhol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár!

S. Márta Kata (13 éves) a német nyelvtáborban - Graz junior nyelvtanfolyam, 2 hét

Német nyelvtábor külföldön, Graz német tábor Ausztria, Élménybeszámoló,„Kislányom augusztus 3-án kezdte meg a kéthetes grazi táborozását, és el szeretném mondani, hogy nagyon jól érzi magát. Bár nem volt túl bőbeszédű, annyit sikerült kihúznom belőle, hogy élvezetesek az órák és nagyon kedvesek a tanárok.  Az elválás egy kicsit nehéz volt a megérkezéskor, de úgy tűnik, azóta minden rendben van. Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget!”

S. Márta, 2015.08.07.

 

Amit az DiG nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Német nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás Ausztria„Ausztria legszebb osztálytermében”, Grazban lehet tanulni
 • Több mint 33 éves tapasztalattal rendelkezik német nyelvtanításban
 • Már 175 különböző nemzet tanulóival büszkélkedhetnek
 • Vidám és hatékony nyelvtanulást kínálnak minden korosztály számára
 • Multinacionális környezetben kis létszámú (4-10 fő) csoportok
 • Ambiciózus és szakképzett tanári csapat tanítja a diákokat
 • Saját fejlesztésű tantervvel és tananyaggal rendelkeznek
 • Lehetőség van nemzetközileg elismert nyelvvizsgát tenni (ÖSD)

Helyszín: Graz

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaA gyermektábor helyszíne egész pontosan Graz belvárosában van. Az ottani bentlakásos iskola, az "Augustinum" épülete és biztonságos belső kertje ad otthont a DiG élvezetes német táborainak. Szakképzett német anyanyelvi tanárok és személyzet vigyáz a gyermekekre a nap 24 órájában. A szaktanárok a korosztálynak megfelelő tanulási módszereket alkalmazva igyekeznek a minél hatékonyabb nyelvtanulás elérésére. Sok játékos, izgalmas és aktív feladattal teszik igazán élvezhetővé a nyelvtanulást már a kisebbek számára is.

Kiknek ajánlott?

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaIdeális azoknak, akik a német nyelvtanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, szívesen felfedeznék a nyelvtábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival. Akiknek fontos, hogy anyanyelvi környezetben, rövid idő alatt érezhetően sokat fejlődjön a nyelvtudása.

Időpontok, 1 hetes program:

2019. július 1. - július 6.

Német junior nyelvtanfolyam Ausztria, német gyerektábor külföld2019. július 8. - július 13.

2019. július 15. - július 20.

2019. július 22. - július 27.

Időpontok, 2 hetes program:

2019. július 1. - július 13.  

2019. július 15. - július 27.  

Német nyelvtábor Graz Ausztria, német nyári nyelv tanfolyam külföldönIdőpontok, 4 hetes program:

2019. július 1. - július 27.

 

Korosztály: 10-13 évesek    Minimum nyelvtudás: A1

 

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaSzállás / ellátás: A kollégiumi szállások ugyanabban az épületben vannak, mint az oktatás. Kétágyas és négyágyas szobákban helyezik el a diákokat. A szobák nagyok, mindenkinek van saját ágya, íróasztala, széke. A sok polcon és beépített szekrényben elégséges hely van a ruháknak. A szobákhoz saját fürdőszoba is tartozik, a négyágyas szobákhoz két fürdő is.

A diákok teljes ellátást kapnak az iskolában helyben működő menzán. A konyha ízletes és változatos ételeket készít.

Német nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaTranszfer

 • Graz vasútállomásról: 30,- EUR
 • Graz reptérről: 40,- EUR

Biztosítás: Utazás és egészségbiztosítás kötése itthon kötelező.

Hogyan lehet eljutni a szállásról az iskolába? A szállás az iskola területén található.

Az ár tartalma

 1.  Német nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaNémet nyelvtanfolyam Ausztria, Graz, német gyerektábor külföldön, német nyelvtanulás gyerekeknek és nyaralás AusztriaHeti 24 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. Szintfelmérő teszt
 3. Max. 10 fős csoportok
 4. Tanári és kísérői felügyelet
 5. Tankönyvek
 6. Szállás + teljes ellátás
 7. Félnapos kirándulások, városnézés
 8. Hétvégén kirándulás Bécsbe, szombat-vasárnap, 1 éj Bécsben
 9. Szabadidő- és sportprogramok (úszás, teniszezés, biciklizés)
 10. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Tanfolyamárak 10-13 éveseknek:

Dátum

Oktatás

Teljes ár

2019. 07.01. - 07.06. (1 hét)

2019. 07.08. - 07.13. (1 hét)

2019. 07.15. - 07.20. (1 hét)

2019. 07.22. - 07.27. (1 hét)

 

10-13 éveseknek

H - P: 9.00 - 11.45/12.30

H és Sze: 14.30 - 17.00

(összesen: 24 óra/hét

695,- EUR

2019.07.01. - 07.13. (2 hét)

2019.07.15. - 07.27. (2 hét)

1.390,- EUR

Német nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Ausztria,Graz intenzív német nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Ausztria, nyaralás és nyelvtanulás

 

 
 
 
Diákunk, P. Helga (12 éves) élményei a nyelvtáborban - Német nyelvtanfolyam Grazban, 2 hét, DiG nyelviskola, 2014.07.06-19.

Német nyelvtábor külföldön, német gyerektábor Ausztria, Graz, német nyelvtanulás„Július 6-án, vasárnap érkeztünk meg Grazba. A szüleim hoztak autóval, az út 4 és fél óra volt Budapestről, 10:00 órakor indultunk és már 14:30-kor meg is érkeztünk az Augustinumba. Ez egy egyházi bentlakásos iskola Graz központjában és bár az épület kívülről nagyon réginek tűnik, a tantermek és a szállás nagyon modern. Az aulában nagyon kedvesen fogadtak, és megmutatták a szobámat. Egy kétágyasba kerültem a második emeleten, a szobatársam egy horvát lány, Ivana lett, ő 12 éves. A szobánk nagy, mindkettőnknek van saját asztala és széke is, és sok piros polc és beépített szekrény is van, így bőven van helyünk, hogy kipakolhassuk a bőröndünket. A szobánkhoz saját fürdőszoba is tartozik, ami szerintem szuper! Az ablakunk a belső udvarra és parkra néz, ahol sok fa és nagyon szép kert van játszótérrel és sportpályákkal. Vannak négyágyas szobák is, azok is nagyok, tágasak és ott két fürdőszoba tartozik a szobához.”

„Július 7-én, hétfőn 9:00-re le kellett menni az első emeletre, ahol a tantermek vannak. Először megírtuk a szintfelmérő tesztet, aztán pedig nagyon jó játékokat játszottunk, hogy minél hamarabb megismerhessük egymást. Az egyik például nagyon tetszett: kimentünk a kertbe, körbeültünk és mindenki megkérdezte a mellette jobbra és balra ülő nevét. Aztán ha azt mondták neki, hogy „sig”, akkor meg kellett mondania a tőle jobbra ülő nevét, ha azt a szavacskát kapta, hogy „sag”, akkor a tőle balra ülő nevét kellett mondania. Ezen sokszor nevettünk, mert sokan elrontották és kiestek.

Aztán csoportos feladatot is kaptunk. A csoporttagok közül egyvalaki föltett egy kérdést, én például azt kérdeztem, „Ki szeretni a halat?” Minden csapattagnak válaszolnia kellett és aztán összesítést csináltunk a válaszokból. Vagyis lejegyeztük, hogy „senki” vagy „egyvalaki” vagy „mindenki” szereti, vagy van neki vagy van rajta, vagy volt már ott, stb. Délután városnézésre megyünk, majd írok arról is!”

Miért keveredtek össze az óramutatók Grazban? - Helga élményei a német nyelvtáborból

Német nyelvtábor külföldön, német gyerektábor Ausztria, Graz, német nyelvtanulás„Július 7-én, hétfőn délután elmentünk a közeli Schloßberg-be sétálni. A Schloßberg csupán pár perc sétányira található az iskolánktól az Augustinumtól. Ez egy gyönyörű hegy Graz kellős közepén, a tetején egy erődítménnyel. Csupa zöld, csupa erdő, nagyon kellemes kirándulóhely. Mivel rekkenő hőség volt hétfőn, ezért kimondottan jólesett, hogy árnyas helyre mehettünk sétálni, itt egyébként is mindig 5-6 fokkal hűvösebb van, mint a város többi részén. Az egyik tanárnő, Marietta vezetésével tettük meg a túrát fel a hegy tetejére. Közben meg-megálltunk és a tanárnő sokat mesélt Grazról és a hegyről. Mindig lassan, érthetően beszélt németül és többször visszakérdezett, ismerjük-e ez vagy azt a szót, vagy egy-egy részletet elmagyarázott többféleképpen. Így azt hiszem, elég jól értettem. Megtudtuk például, hogy a hegy alatt kb. 6 km alagút van, ami igen fontos volt a világháború idején, mert Graz lakosságának nagy része ide tudott menekülni.

Német nyelvtábor külföldön, német gyerektábor Ausztria, Graz, német nyelvtanulásPár perces kaptató után felértünk a hegytetőre és megpillantottuk az Óratornyot (Uhrturm), ami Graz egyik legfontosabb nevezetessége. Marietta ravaszul mosolyogva egy roppant egyszerű kérdést tett fel: „Sagt mal, wie spaet ist es?” Ránéztünk az órára és bár ez egy egyszerű kérdés, és még a kezdők is gyorsan meg tudják válaszolni, senkinek sem sikerült. Akkor vettük észre, hogy az Óratornyon a nagymutató mutatja az órát és a kismutató a perceket. Marietta elmagyarázta, mi ennek az oka. Kiderült, hogy eredetileg, csak egyetlen egy mutatója volt az órának, mely az órákat mutatta. Később, mikor percmutatóval is ki szerették volna egészíteni az órát, hogy meg tudják különböztetni a mutatókat, a percmutatót kissebre készítették. Marietta még egy különleges helyre is bevitte a csoportot: fel- azaz bemehettünk az óraműhöz, ahol óriási fogaskerekek mellett még a torony 3 harangjáról is szó esett. Az óratoronytól csodás a kilátás Graz belvárosára, csupa piros háztető mindenfelé, ez nagyon tetszett.

Aztán bementünk a várbörtönbe is, ahol gyakran akár 40 évig is raboskodtak, akik oda bekerültek. Mielőtt visszaindultunk az iskolába, mindenki kapott egy-egy jégkrémet, ami nagyon jól esett a hőségben! Nagyon klassz volt ez a kirándulás! Hamarosan írok újra!”

 

GRAZ nyelvtábor Helga a Mura-folyó partján sétál

„Július 9. szerda. Sziasztok! Az első néhány napos idő után kedd este óra esik az eső itt Grazban. A délelőtti tanulás után mára strandolás szerepelt az eredeti délutáni programban. Az esős idő miatt változott a program és muffint sütöttünk.  Készítettünk csokis-kókuszosat és banános-kókuszosat. Ebből a végén mindenki jót evett, sőt hagytunk még annak a tanárnőnek is, aki esténként vigyáz ránk a kollégiumban.

Német nyelvtábor külföldön, német gyerektábor Ausztria, Graz, német nyelvtanulásA sütikészítés után elment a csoportunk a Mura partjára sétálni, mert elállt az eső. A tanárnőnktől újra megtudtunk pár érdekes dolgot a városról. Graz Ausztria második legnagyobb városa és nagyon sok diák tanul itt, ugyanis Graznak négy egyeteme is van. A Mura-folyó kettészeli a várost. A folyó sem olyan széles, és sok hidacska vezet a város egyik oldaláról a másikra. Nem is olyan régen, pár évvel ezelőtt építettek egy fémből készült szigetet a folyó fölé, ahol kávézni lehet. Ez központi helyen van, közel a Schlossberghez és a belvároshoz és sok itt a turista, akik szívesen fényképezik a folyót és a várost. Az egész fém-sziget nagyon különleges alakú, olyan, mint egy kagyló és nagyon modernül hat a fémcsövek miatt.  A csoportunk is fölment erre a szigetre és egy kicsit játszottunk a kötelekből készült mászókán. Ez a kék színű kötélrengeteg kicsit olyan hatású, mintha a Mura hullámai lennének. A végén csúszda vezet le a mászókáról. Ez a délután is jól alakult! Sziasztok! Helga”