Linguatime 14-16 év

Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

Miért a Linguatime?

 • A Linguatime nyelviskola 15 éves tapasztalattal rendelkezik angol nyelvtanításban
 • Sliemában, közvetlenül a parti sétányon található, csodálatos kilátással a tengerre
 • Barátságos légkör, magasan képzett oktatók, maximális rugalmasság a személyzet részéről
 • Biztonságos környezet
 • A szállások sétatávolságra vannak az iskolától
 • Az iskola a helyi és a nemzetközi minőségi normáknak is megfelel, az IALC és a FELTOM által akkreditált intézmény.

Angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulásAngol nyelvtábor külföldön gyerekeknek, Málta angol nyelvtanulás, Angol nyelvtanfolyam Málta angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulás

Az angol nyelvtábor

Kiknek ajánlott? Ideális azoknak, akik az angoltanulás mellett aktívan szeretnének pihenni, sokat kirándulni, vizisportolni, megismerni Málta kultúráját, szívesen felfedeznék a tábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Időpont: június - augusztus között minden hétfőn Időtartam: 1-4 hét

Korosztály: 14-16 éveseknek Minimum nyelvtudás: alapfok

Angol nyelvtábor külföldön gyerekeknek, Málta angol nyelvtanulás, Angol nyelvtanfolyam Málta angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulásAz oktatás helyszíne: A Linguatime nyelviskola Sliema városrész tengerparti sétányán található. Néhány tanteremből gyönyörű kilátás nyílik St. Julian's -re, a parti sétányra és a tengerre. Újonnan felújított és jól felszerelt iskola, amely kényelmes tanulási környezetet biztosít diákjainak. A tantermekben kényelmesen 14 diák fér el. Az összes tanterem és közösségi helyiség légkondicionált.

A diákok bármikor ingyenesen használhatják a számítógéptermet vagy a WIFI-t. Közösségi helyiségekben a kikapcsolódáshoz TV-t és WII-t biztosítanak, valamint frissítőket.

Az oktatás és a tanárok: A diákok a mindennapi angol nyelvet tanulják és gyakorolják. Az interaktív feladatok, valamint a sok kiegészítő anyag kellően motiválja őket a nyelv használatára, és segíti az új anyagrész elsajátítását. A magasan képzett tanárok a legmodernebb technikai eszközökkel tanítják a diákokat. Az órák élvezetesek és változatosak.

Angol nyelvtábor külföldön gyerekeknek, Málta angol nyelvtanulás, Angol nyelvtanfolyam Málta angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulásAz iskola tanárai megfelelően képzettek és felkészültek a junior korú gyerekek oktatására. A diákok a mindennaposan használt angol nyelvet tanulják, és lehetőségük is lesz kipróbálni magukat valós helyzetekben. Az órák játékosak, és vidám hangulatban telnek.

A tanárok jól felkészültek, energikusak, közvetlenek. Az iskola saját metodiákáját követve tartják az órákat, figyelembe véve a gyermekek képességét, haladási ütemüket. A kommunikáció központú oktatás egyértelműen a gyerekek szóbeli kifejezőkészségének növelését helyezi előtérbe.

A gyermekek érkezésük előtt, de legkésőbb az első napon szintfelmérő tesztet írnak, hogy az iskola ez alapján ossza be őket a szintjüknek megfelelő csoportokba. Igyekeznek szem előtt tartani, hogy egy nemzetiséghez tartozó gyerekek ne kerüljenek egy csoportba.

 

Szállás/ellátás:

Angol nyelvtábor külföldön gyerekeknek, Málta angol nyelvtanulás, Angol nyelvtanfolyam Málta angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulásAngol nyelvtábor külföldön gyerekeknek, Málta angol nyelvtanulás, Angol nyelvtanfolyam Málta angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulás

Hotel****, 2-3 ágyas szobákban, teljes ellátás. A hotel szállásokon az iskola 24 órás felügyeletet biztosít a gyermekeknek. 15 gyermekenként egy felnőtt kísérő tartózkodik a helyszínen a gyerekekkel.

 

Programok:

Angol nyelvtábor külföldön gyerekeknek, Málta angol nyelvtanulás, Angol nyelvtanfolyam Málta angol nyelvtábor külföldön, Málta angol nyelvtanulásA tanórán kívüli elfoglaltságok garantáltan lekötik, és elfoglalttá teszik a gyerekeket. A programok változatosak, üdítőek, és természetesen biztonságosak, mindig felügyelet mellett zajlanak. A programokat kísérő fiatal felnőttek képzettek, megbízhatóak. Egyaránt felügyelő és barát szerepében vannak jelen, akikhez bármikor lehet segítségért fordulni, ugyanakkor ők is bevonhatók a közös játékokba.

Az iskola heti 12 programot kínál a gyerekeknek. Az érkezési, illetve a távozási időponttól függően elképzelhető, hogy a gyermek nem tud valamilyen foglalkozáson részt venni.

 

Az ár tartalmazza

 1. Heti 20 órás általános angol tanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. Hotel szállás
 3. Teljes ellátás
 4. Kirándulások
 5. Tengerparti délután
 6. Tankönyvek
 7. Sport- és szabadidős programok
 8. 24 órás felügyelet
 9. Retúr reptéri transzfer
 10. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Angol nyelvtábor Máltán, junior angol nyelvtanfolyam és nyaralás Máltán


Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor