EC, Brighton (10-17 év)

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Amit az EC nyelviskoláról feltétlenül tudni kell

 • Angol nyelvtanfolyam junioroknak, gyerekeknek külföldön Anglia, Brighton, intenzív angol nyelvtanulás AngliaAz EC egy fiatal, dinamikusan növekvő, folyamatosan terjeszkedő iskolahálózat, melynek 21 iskolájában évente kb. 40.000 diák fordul meg.
 • Minőségi oktatás, flexibilitás, személyre szabott órák
 • Tágas, igényes tanulókörnyezet; modern berendezések és tanulóeszközök segítik az oktatást
 • Óriási tanfolyamválaszték jellemzi iskoláit
 • Számos szálláslehetőség közül lehet a legmegfelelőbbet kiválasztani
 • Az EC iskolákban a tanulók 97%-a ajánlja másoknak is az iskolahálózatot
 • Nyári gyermektáborok széles választéka

Helyszín: Brighton

Angol tábor külföldön Anglia, Brighton, angol nyelvtanulás AngliaA brightoni-i angol nyelvtanfolyamok során különleges élményekben lehet részed. Anyanyelvi tanároktól tanulhatsz angol nyelvtanfolyamainkon Dél-Anglia kedvenc üdülővárosában, Brighton-ban. Az angol nyelvórákat anyanyelvi tanárok tartják, akik segítségével a diákok azonnal elkezdenek angolul beszélni és gondolkodni. A tanárok képesek minden igényt kielégíteni és párbeszéddekkel, gyakorlatokkal fenntartani a hallgatók figyelmét. Az audiovizuális anyagok használata elősegíti, hogy könnyebben fejlődjön a diákok beszédkészsége.

Brighton Angol tábor külföldön Anglia Brighton, angol nyelvtanulás AngliaAz iskola Brighton központjában van, az EC modern és korszerűen felszerelt iskolaépületében. Az első napon szintfelmérő tesztet írnak a diákok, hogy a megfelelő szintű csoportba kerüljenek. Egy csoportban maximum 15 diák tanul. A diákok kapnak tankönyvet és sok kiegészítő anyagot. Tollat, füzetet vinni kell.

 

Kinga (14 év) 4 hetet tölt Brightonban - Édesanyja írt nekünk arról, hogy Kinga remekül érzi magát (2016.07.12.)

Angol nyelvtábor külföldön Anglia Brighton, angol nyelvtanfolyam Anglia"Az épület valóban teljesen fel van újítva, nagyon modern, nagyon tiszta, nagyon rendezett! Az egyágyas, fürdőszobás kis lakrész tökéletesen megfelelő arra, hogy ennyi időt eltöltsön benne a gyerek (akár többet is), egész nap együtt lehet a többiekkel, és együtt is van, de ha szüksége van rá, nyugodtan el tud vonulni, tud egyedül lenni is, nem beszélve a zavartalan alvásról! Minden este 10-kor ellenőrzik, hogy mindenki egyedül a szobájában van-e, ez nekem tetszik és a gyerek sem tiltakozott eddig! Ilyenkor még csinálhatnak "bármit", de a szobát nem hagyhatják el! Kiváló netkapcsolat van, eddig minden nap tudtunk skype-olni, igaz, jobb, ha csak a hangot hagyjuk rajta, képpel kicsit szakadozik, gondolom, mindenki egyszerre próbálkozik! :-)

A kaja eddig jónak tűnik, pedig a kölök elég finnyás!

Jelenleg hideg van, remélem, ez változik majd! A város is nagyon tetszik a gyereknek, a társaság is jó, vannak már barátok is, az oktatás pedig egyenesen szuper! :-)"

 

Kiknek ajánlott?

Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett szívesen kirándulnak, részt vesznek számos kulturális- és Angol nyelvtanfolyam junioroknak, gyerekeknek külföldön Anglia, Brighton, intenzív angol nyelvtanulás Angliasportprogramon, szívesen felfedeznék a tábor helyszínéhez közel eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival. Brighton nagyszerű hely azok számára, akik életre szóló élményben szeretnének részesülni.

Időpont:  (13-17 év) Családi szállással:     2020.06.18. - 08.18.

               (10-17 év) Kollégiumi szállással:  2020.06.30. - 08.11.

Korosztály: 10-17évesek  és 13-17 évesek  Minimum nyelvtudás: alapfok

Szállás / ellátás

 • Angol tábor külföldön Anglia, Brighton, angol nyelvtanulás AngliaCsaládi szállás, kétágyas szobák, teljes ellátás. A szállásadó családokat az iskola munkatársai választják ki és rendszeresen látogatják is őket. Csak azok a családok lehetnek szállásadók, akiknek megfelelő színvonalú az otthonuk, és akiknek vendégszeretete garantálja, hogy a diákot családtagként kezeljék a nyelvtanfolyam idején.
 • Kollégiumi szállás (University of Brighton új kollégiumában), saját szoba, saját fürdőszoba, teljes ellátás, bentlakó személyzet
 • Ellátás: Reggeli: A családoknál kontinentális reggelit kapnak a diákok. Ebéd: A városban van meleg ebéd hétköznapokon. Hétvégén a családdal ebédel a diák. Ha hétvégén egésznapos kirándulás van, akkor csomagolt ebédet készít a család. Vacsora: A családnál meleg vacsora.

Transzfer: A transzferért külön kell fizetni, az ár a repülőtér távolságától függ. Az iskola képviselője várja a diákokat a reptéren. Heathrow: kb. 1 óra 40 perc, Gatwick: kb. 40 perc.

Hogyan lehet eljutni a szállásról az iskolába? Akik családoknál laknak, azoknak 25-40 perc tömegkölekedéssel. A szobatársaknak együtt kell közlekedniük. Az iskola a heti közlekedési bérletet az első napon kiosztja minden diáknak (fizetni kell érte, kb. 25,- GBP/hét). 

Akik a kollégiumban laknak, azoknak helyben, a University of Brighton kampusz területén vannak a nyelvóráik.

Az ár tartalma

 1. Angol nyelvtanfolyam junioroknak, gyerekeknek külföldön Anglia, Brighton, intenzív angol nyelvtanulás AngliaHeti 20 órás általános nyelvtanfolyam (egy óra 45 perces)
 2. 12-15 fős csoportok
 3. Tanári és kísérői felügyelet
 4. Tankönyvek
 5. Szállás + teljes ellátás
 6. Transzfer a kirándulásokra
 7. Egész- és félnapos kirándulások
 8. Szabadidő- és sportprogramok
 9. Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről

Extra: lehet választani intenzív (heti 30 órás) tanfolyamot is.

 

2020 ÁR / GBP

1 hét

2 hét

3 hét

Heti 20 órás kurzus + Kollégiumi szállás + Teljes ellátás

860,-

1.720,-

2.580,-

Heti 20 órás kurzus + Családi szállás + Teljes ellátás

670,-

1.340,-

2.010,-

Példa program 2 hétre:

 

Reggel

Délután

Este

Vasárnap

Érkezés, ismerkedés a családdal

Hétfő

Szintfelmérő/tanórák

Brighton túra

Welcome party

Kedd

Tanórák

Sportnap

Moziest

Szerda

Tanórák

Szabad délután

Party

Csütörtök

Tanórák

Arundel Castle kirándulás

Szabad este

Péntek

Tanórák

Royal Pavilion

Karaoke est

Szombat

Egész napos kirándulás Londonba

Vasárnap

Szabadnap

Hétfő

Kincsvadászat

Tanórák

Club este

Kedd

Beach volley&golf

Tanórák

Mozi est

Szerda

Szabad délelőtt

Tanórák

Nemzetközi party

Csütörtök

Seven Sisters County Park

Tanórák

Szabad este

Péntek

Brighton Sealife Centre

Tanórák

Színház est

Szombat

Hazautazás / egész napos kirándulás Cambridge-be azoknak, akik 3 hétig táboroznak

 

Angol nyelvtanfolyam Brighton, Anglia, junior, gyermek nyelvtanulás külföldön