AM Language Studio, Málta

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

VALENTIN - Tanulj a pároddal angolul Máltán!

Foglalj 2 fő részére angol nyelvtanfolyamot és csak az egyikőtök tanfolyamát kell kifizetnetek.

Angol nyelvtanfolyam Máltán, akciós angol nyelvtanfolyam külföldön

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor

 

Angol nyelvtanfolyam Máltán, Akciós angol nyelvtanfolyam felnőtteknek Máltán2020 Akciós 4 hét angol

nyelvtanfolyam Máltán

- 4 hét Általános angol nyelvtanfolyam (heti 20 óra)

- 4 hét Önellátó apartman szállás, többágyas

- Repülőtéri transzfer oda-vissza

- Tankönyv      1.180,- € / 4 hét

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor

Miért az AM Language Studio?

 • Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborAz újonnan modernizált iskola Sliemában, Málta közkedvelt üdülőnegyedében található, tíz percre az iskola saját beach clubjától
 • Az iskola központi elhelyezkedésű
 • Modern, légkondícionált tantermek
 • Kávézó, tetőterasz
 • Multimédiás szoba
 • FELTOM akkreditáció
 • Közepes méretű iskola, lelkes tanárokkal, segítőkész személyzettel

Nyelvtanfolyamok

 • Angol nyelvtanfolyam külföldön Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborÁltalános nyelvtanfolyamok
 • Intenzív nyelvtanfolyamok
 • Kombinált kurzukok
 • Üzleti nyelvtanfolyamok
 • Egyéni oktatás
 • Szaknyelvi kurzusok: jog, turizmus, orvosi angol
 • IELTS / Cambridge / TOEFL nyelvviizsga előkészítők
 • Ötven+ tanfolyamok
 • Angol+sport kurzusok
 • Nyári gyermek nyelvtáborok
 

 Szállások

 • Angol nyelvtanfolyam külföldön Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborCsaládi elhelyezés ellenőrzött vendéglátó családoknál, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
 • Önellátó apartmanok, egy- és kétágyas szobákkal, közös használatú konyhával. Az apartmanok sétatávolságra vannak az iskolától.
 • Hotelek. Az iskola számos hotelt kínál három csillagostól öt csillagosig, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a máltai nyelvtanulásod. A hotelek többsége a sliemai parti sétányon található és a tengerre néző szobákból mesés kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre.

Az iskola

Angol nyelvtanfolyam külföldön Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborAz AM Language Studio egy patinás, többemeletes épületben található Sliema központjában, pár percre a tengertől és a csodálatos parti sétánytól. Az utcácska tipikus máltai szűk utca, homokkőből épült épületekkel, amelyek ékességei a különböző színűre festett balkonajtók.

Az iskolaépület gyönyörűen fel van újítva kívülről is és belülről is. Pompás kovácsoltvas korlát szegélyezi az impozáns belső lépcsősort. Amint belépünk az épületbe, egy óriási információs tábla igazítja útba a diákot, melyik tanterembe kell mennie és hogy milyen programok, kirándulások lesznek a héten. A berendezés igen modern, színvonalas, kényelmes. A tantermekben a legújabb technika található: interaktív táblával. Angol nyelvtanfolyam Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborSzámítógépek állnak a diákok rendelkezésére, amelyek internetezésre ingyenesen használhatók. Bőr ülőgaritúra biztosítja a kényelmet a társalkodóban.

Nagy előadóteremben zajlanak a filmvetítések.

Az iskola tetőteraszán lehet egyet nyújtózni a nyelvórák közti szünetekben. Szintén itt a legtetején található a büfé, ahol nagyon jó a választék szendvicsekből és süteményekből. 

Angol nyelvtanfolyam Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborFrssítésnek igyál egy jó kávét vagy üdítőt! Közben pedig élvezheted a napsütést és gyönyörködhetsz a kilátásban, a város látképében!

 

 

Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, keress meg minket email-en info@direktnyelvstudio.hu

vagy telefonon +36 20 592-1188.

 

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor

 

Egykori diákunk már angol egyetemen tanul! - Eszter 2016-ban vett részt angol nyelvtanfolyamon Máltán

"Kedves Anita! Varnyu Eszter vagyok, még 2016. októberében jutottam ki Máltára a Direkt Nyelvstúdión keresztül. Édesanyám mondta, hogy beszéltetek telefonon, ahogy gondolom, ő is említette, milyen hatalmas löketet és motivációt adott az az egy hét ahhoz, hogy ténylegesen is jelentkezzek külföldi egyetemre. Jelenleg Angliában tanulok szociálpszichológiát, Loughborough egyetemén (az angolom azért fejlődött azóta). Anyukám mondta, hogy örülnél, ha küldenék egy képet, úgyhogy ezt most csatolom. Ami vicces, hogy kiderült, hogy az egyik magyar lány, aki ugyanezen az egyetem tanul sportpszichológiát (így néhány közös óránk is van), szintén eltöltött egy hetet Máltán, szintén az AM Language Studionál! :) Köszönöm szépen megint azt az egy hetet, még mindig visszamennék! Üdvözlettel, Varnyu Eszterr"  2019.03.28.

 

Csupán egy hét Máltán, de az is fantasztikus volt! - Eszter angol nyelvtanfolyamon Máltán

Angol nyelvtanfolyam Máltán"Kedves Anita! Épségben hazaérkeztem, minden rendben volt az utazás során!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, fantasztikus hetem volt, szívesen maradtam volna még akár heteket/hónapokat is! Mindenki nagyon kedves és barátságos volt, a vezetők mindig mosolyogtak és bátorítottak, hogy beszéljünk angolul. Minden óra nagyon hangulatos volt, rengeteget tanultam, nagyon segítőkész és türelmes volt a tanárom és a csoporttársaim is! A 7 napból csak az egyiken csepergett az eső, de az sem tartott sokáig, a többi napon verőfényes napsütés volt. A programok is nagyon élvezetesre sikeredtek! Egy nagyon jó közösségbe kerültem, akikkel remélhetőleg tartani fogjuk a kapcsolatot. Remélem, valamikor vissza tudok menni hosszabb időre is! Köszönettel, Eszter" 2016.10.24.

 

„Egyszerűen beleszerettünk a nyelvtanulásba!” / Juci és Zsolt angol nyelvtanfolyamon Máltán

Angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor diákoknak Máltán„ …Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanulási lehetőségünk volt Máltán, az Önök jóvoltából is!Múlt héten, vasárnap érkeztünk haza. Csakis szuperlatívuszokban tudok mesélni mind az oktatásról, mind az iskoláról.Milyen jó lenne, ha mindenkinek lehetősége lenne a nyelvtanulást ebből a szemszögből is megismerni, hogy nemcsak száraz, bemagolós, hosszú órák eredménye lehet a nyelvtudás! Az iskola mind küllemében, mind beltartalmában a maximálisat nyújtotta. Odafigyelve a legapróbb részletekre is, pl. tökéletesen be tudták azonosítani a csoportszintünket.

Olyan gyorsasággal, olyan minőségű szavakkal beszélt a tanár, hogy folyamatosan a komfortzónánkon kívül esve minden idegszálunkkal figyelnünk kellett és folyamatosan fejlődhettünk a beszédértés és a beszéd terén.

Angolul tanulni az angol nyelvtant? Sose hittem, hogy ennyire egyszerű lehet. Annyira jól magyarázzák el, hogy valójában mire fókuszáljunk a használatkor (pl. a megfelelő igeidőre), ahogyan itthon sosem hallottam.

Minden nap volt iskola utáni program, ami szintén nagymértékben javította a beszédünket. Egyszerűen beleszerettünk a nyelvtanulásba!A 2 hét arra volt jó, hogy képet kaphassunk az angolul angolt tanulásról, de legalább 8 hét kellett volna egy szint megugrásához. Ezért január közepén ismét Máltára szeretnék utazni, de most már 8 hétre! Üdvözlettel: Juci és Zsolt.” 2015. szept.

 

P. Kati, Málta, 2 hét  /  Angol nyelvtanfolyam Málta, első benyomások

"Szerencsésen megérkeztem Máltára vasárnap, ahol szikrázó napsütés fogadott. A reptéren a megbeszéltek szerint várt az iskola képviselője, és elfuvarozott a vendéglátó családhoz, akik  már vártak, és mindent megmutogattak, elmagyaráztak, így az első benyomásaim nagyon jók voltak – és azóta is azok -  velük kapcsolatban. A suli kb. 15 perc séta tőlük, de kifejezetten jól esik egy kis testmozgás reggelente. A tanárok nagyon jók, és a személyzet is kedves, mindenki segítőkész, jó fej! Eddig szuperül érzem magam itt az AM-ben!"