AM Language Studio, Málta

Angol nyelvtanfolyam Máltán vagy Angliában? Angol nyelvtanfolyam Amerikában, Ausztráliában vagy Kanadában? Német nyelvtanulás Németországban, Ausztriában? Olasz tanfolyam Olaszországban vagy spanyol tanulás Spanyolországban? Mindegy, hol szeretnél nyelvet tanulni, a Direkt Nyelvstúdió színvonalas szervezéssel és vonzóan alacsony árakkal vár! 

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborMáltán mindig van egy jó ajánlatunk!

Most a hosszú távú angol nyelvtanfolyamok a nyerők!

 8 hét 5% kedvezménnyel

12 hét 10% kedvezménnyel

24 hét 15% kedvezménnyel

 

Miért az AM Language Studio?

 • Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborAz újonnan modernizált iskola Sliemában, Málta közkedvelt üdülőnegyedében található, tíz percre az iskola saját beach clubjától
 • Az iskola központi elhelyezkedésű
 • Modern, légkondícionált tantermek
 • Kávézó, tetőterasz
 • Multimédiás szoba
 • FELTOM akkreditáció
 • Közepes méretű iskola, lelkes tanárokkal, segítőkész személyzettel

Nyelvtanfolyamok

 • Általános nyelvtanfolyamok
 • Intenzív nyelvtanfolyamok
 • Kombinált kurzukok
 • Üzleti nyelvtanfolyamok
 • Egyéni oktatás
 • Szaknyelvi kurzusok: jog, turizmus, orvosi angol
 • IELTS / Cambridge / TOEFL nyelvviizsga előkészítők
 • Ötven+ tanfolyamok
 • Angol+sport kurzusok
 • Nyári gyermek nyelvtáborok
Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor

 Szállások

 • Családi elhelyezés ellenőrzött vendéglátó családoknál, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
 • Önellátó apartmanok, egy- és kétágyas szobákkal, közös használatú konyhával. Az apartmanok sétatávolságra vannak az iskolától.
 • Hotelek. Az iskola számos hotelt kínál három csillagostól öt csillagosig, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a máltai nyelvtanulásod. A hotelek többsége a sliemai parti sétányon található és a tengerre néző szobákból mesés kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre. Bizonyosodj meg róla: http://youtu.be/NOzIP2M5zLQ

Az iskola

Angol nyelvtanfolyam Málta, külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborAz AM Language Studio egy patinás, többemeletes épületben található Sliema központjában, pár percre a tengertől és a csodálatos parti sétánytól. Az utcácska tipikus máltai szűk utca, homokkőből épült épületekkel, amelyek ékességei a különböző színűre festett balkonajtók. Képek az iskoláról és a  hangulatos kis utcáról: http://www.youtube.com/watch?v=rVi93k6yOwc Az iskolaépület gyönyörűen fel van újítva kívülről is és belülről is. Pompás kovácsoltvas korlát szegélyezi az impozáns belső lépcsősort. Amint belépünk az épületbe, egy óriási információs tábla igazítja útba a diákot, melyik tanterembe kell mennie és hogy milyen programok, kirándulások lesznek a héten. A berendezés igen modern, színvonalas, kényelmes. A tantermekben a legújabb technika található: interaktív táblával. Számítógépek állnak a diákok rendelkezésére, amelyek internetezésre ingyenesen használhatók. Bőr ülőgaritúra biztosítja a kényelmet a társalkodóban. Nagy előadóteremben zajlanak a filmvetítések.  Nézz be az egyik angolórára: http://www.youtube.com/watch?v=lMwMuIpleZ8&feature=related

Angol nyelvtanfolyam Málta, külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtáborAz iskola tetőteraszán lehet egyet nyújtózni a nyelvórák közti szünetekben. Szintén itt a legtetején található a büfé, ahol nagyon jó a választék szendvicsekből és süteményekből. Frssítésnek igyál egy jó kávét vagy üdítőt! Közben pedig élvezheted a napsütést és gyönyörködhetsz a kilátásban, a város látképében! Tégy egy próbát most: http://www.youtube.com/watch?v=BOtULw15pYg 

 

Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni, kérjük, keressen meg minket e-mail-en info@direktnyelvstudio.hu vagy telefonon +36 20 592-1188 keresztül.

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol nyelvtábor

Csupán egy hét Máltán, de az is fantasztikus volt! - Eszter angol nyelvtanfolyamon Máltán

Angol nyelvtanfolyam Máltán"Kedves Anita! Épségben hazaérkeztem, minden rendben volt az utazás során!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, fantasztikus hetem volt, szívesen maradtam volna még akár heteket/hónapokat is! Mindenki nagyon kedves és barátságos volt, a vezetők mindig mosolyogtak és bátorítottak, hogy beszéljünk angolul. Minden óra nagyon hangulatos volt, rengeteget tanultam, nagyon segítőkész és türelmes volt a tanárom és a csoporttársaim is! A 7 napból csak az egyiken csepergett az eső, de az sem tartott sokáig, a többi napon verőfényes napsütés volt. A programok is nagyon élvezetesre sikeredtek! Egy nagyon jó közösségbe kerültem, akikkel remélhetőleg tartani fogjuk a kapcsolatot. Remélem, valamikor vissza tudok menni hosszabb időre is! Köszönettel, Eszter" 2016.10.24.

 

„Egyszerűen beleszerettünk a nyelvtanulásba!” / Juci és Zsolt angol nyelvtanfolyamon Máltán

Angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvtanulás külföldön„ …Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanulási lehetőségünk volt Máltán, az Önök jóvoltából is!Múlt héten, vasárnap érkeztünk haza. Csakis szuperlatívuszokban tudok mesélni mind az oktatásról, mind az iskoláról.Milyen jó lenne, ha mindenkinek lehetősége lenne a nyelvtanulást ebből a szemszögből is megismerni, hogy nemcsak száraz, bemagolós, hosszú órák eredménye lehet a nyelvtudás! Az iskola mind küllemében, mind beltartalmában a maximálisat nyújtotta. Odafigyelve a legapróbb részletekre is, pl. tökéletesen be tudták azonosítani a csoportszintünket.

Olyan gyorsasággal, olyan minőségű szavakkal beszélt a tanár, hogy folyamatosan a komfortzónánkon kívül esve minden idegszálunkkal figyelnünk kellett és folyamatosan fejlődhettünk a beszédértés és a beszéd terén.

Angolul tanulni az angol nyelvtant? Sose hittem, hogy ennyire egyszerű lehet. Annyira jól magyarázzák el, hogy valójában mire fókuszáljunk a használatkor (pl. a megfelelő igeidőre), ahogyan itthon sosem hallottam.

Minden nap volt iskola utáni program, ami szintén nagymértékben javította a beszédünket. Egyszerűen beleszerettünk a nyelvtanulásba!A 2 hét arra volt jó, hogy képet kaphassunk az angolul angolt tanulásról, de legalább 8 hét kellett volna egy szint megugrásához. Ezért január közepén ismét Máltára szeretnék utazni, de most már 8 hétre! Üdvözlettel: Juci és Zsolt.” 2015. szept.

 

P. Kati, Málta, 2 hét  /  Angol nyelvtanfolyam Málta, első benyomások

"Szerencsésen megérkeztem Máltára vasárnap, ahol szikrázó napsütés fogadott. A reptéren a megbeszéltek szerint várt az iskola képviselője, és elfuvarozott a vendéglátó családhoz, akik  már vártak, és mindent megmutogattak, elmagyaráztak, így az első benyomásaim nagyon jók voltak – és azóta is azok -  velük kapcsolatban. A suli kb. 15 perc séta tőlük, de kifejezetten jól esik egy kis testmozgás reggelente. A tanárok nagyon jók, és a személyzet is kedves, mindenki segítőkész, jó fej! Eddig szuperül érzem magam itt az AM-ben!"