Linguatime, Málta

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusokKülföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

AKCIÓS angol nyelvtanfolyamok MÁLTÁN!

Foglalj általános (heti 20 óra) angol kurzust szállással 2020.03.31-ig!

2 hét  671 €  -   3 hét  962 €   -   4 hét 1.254 €

Angol nyelvtanfolyam Máltán 2020-ban akciósan, akciós angol külföldön

Heti 20 angol nyelvóra - Heti 1 további extra beszélgetős óra - Önellátó apartman szállás az iskola közelében - Repülőtéri transzfer oda-vissza - Reg. díj, tananyag, ECO -Szintfelmérő teszt, hetente további tesztek -  Különböző kedvezményekre jogosító kártya - Bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről - Wi-Fi az iskolában és a szálláson

További részletekért, 5-6-8-12 hetes akciós árakért keresd a Direkt Nyelvstúdiót!

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán

 

Miért a Linguatime?

  

 • Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásAz iskola Sliema gyönyörű városában található
 • Közepes méretű, barátságos hangulatú iskola
 • Nemzetközi összetételű csoportok
 • 20 világos tanterem, csodálatos kilátással a tengerre
 • Sokszínű tanfolyamkínálat
 • Délutáni programok széles választéka, mely közül mindenki megtalálja a kedvére valót
 • Tapasztalt és barátságos személyzet, melynek tagjai mindig elérhetőek
 • Képzett, megbízható, barátságos tanárok óriási tapasztalattal
 • A tanárok 80 %-a rendelkezik nemzetközi CELTA vagy TESOL képesítéssel

 

Tanfolyamtípusok

 • Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásÁltalános nyelvtanfolyam
 • Intenzív nyelvtanfolyam
 • Üzleti angol
 • Egyéni órák
 • Cambridge nyelvvizsga előkészítő
 • TOEFL nyelvvizsga előkészítő
 • IELTS nyelvvizsga előkészítő 

 

Szállások

 • Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásCsaládi szállás: máltai vendéglátó családoknál laknak a diákok, és félpanziós ellátást vagy reggelit kapnak

A nyelviskola számos családdal dolgozik, akiket adott kritériumok alapján választanak ki. A diákok gyakorta választják ezt a szállástípust és jellemzően nagyon jól érzik magukat. Fontos a tolerancia és a rugalmasság, hiszen egy idegen kultúrában általában minden másképp történik, mások a szokások, mint itthon. Ugyanakkor izgalmas dolog részesévé válni egy helyi család életének, napi rutinjának. A vendéglátó lehet egyedülálló személy, de akár többgyermekes család is. A vendéglátó családnál lehetőség nyílik arra, hogy tanórán kívül is beszélgessen a diák, elmélyítse a tanórán tanultakat.

 • Apartman szállás: egy- vagy kétágyas szobákban, önelátással. Maximum 25 perc séta távolságra az iskolától

Angol nyelvtanfolyam Málta, külföld, Angol intenzív nyelvtanfolyam, akciós Máltai nyelvtanulás, Máltai nyaralásA Linguatime önellátó apartmanjai Sliema központjában vannak és csupán pár percnyi sétára az iskolától. Vagyis elsőrangú az elhelyezkedésük mind a központi fekvést, mind az iskolához való közelséget tekintve. Az iskola minden apartmanja 2007 végén épült, így még mindig újnak számítanak. Az apartmanok tágasak, három hálószoba és két-három fürdőszoba található. Továbbá van egy tágas konyha-nappali.

Wifi is van az apartmanokban, és nem számítanak fel érte semmit. TV és DVD készülék is van, és DVD filmeket ingyenesen lehet kölcsönözni az iskolából. Az apartmanokat igyekeztek a diákok igényeit figyelembe véve bebútorozni. A berendezés modern és kényelmes. 

 

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam külföldön Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán

 

 

 

 

Angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásEgy hét MÁLTÁN – Nyertesünk, Klára tanárnő

A Szent István Gimnázium egyik szerencsés tanárnője nyerte a Direkt Nyelvstúdió által felajánlott tombola-fődíjat az intézmény hagyományos téli tanár-szülő bálján. A fődíj egy egyhetes angol nyelvtanfolyam a máltai Linguatime nyelviskolában, apartman szállással. Nyertesünk, Klára tanárnő egy héttel ezelőtt utazott ki erre a csodás szigetre, és a hétvégén érkezett haza Máltáról, a nyelvtanulásból. A következőket osztotta meg velünk„A legnagyobb rendben mentek a dolgok. A szervezés tökéletes volt. A csoportom 11 főből állt, nagyon különböző emberekkel. Nagyon érdekes és vidám óráink voltak. A szállás is olyan, amire számítottam. Rendet tartott mindenki, tekintettel voltunk egymásra. Minden úgy történt, ahogy elmondtad. Az idő is csodás volt. Nagyon jól éreztem magam! Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget! 2019.05.27.” Köszönjük a kedves sorokat és még egyszer gratulál a Direkt Nyelvstúdió csapata!

 

 

Edina és Csaba angol nyelvtanulása Máltán - Első sikerek a 8 hetes akciós angol kurzusról

Akciós angol nyelvtanfolyam Máltán, Edina és Csaba élménybeszámolója"Köszönjük, itt minden rendben van! :)  Érkezésünkkor a reptéren várt a sofőr és elhozott az apartmanukba. Az Aprilia apartmanban lakunk, az 5. szinten. Jelenleg 4 fő, a múlt héten viszont még hatan voltunk. A többiek fiatalok, 19 és 25 évesek, de hamar összebarátkoztunk. Az iskola is tetszik, a mi termünkből a tengerre nyílik kilátás. :) Csaba elementary, én pedig intermediate csoportba kerültem.  Az első hétvégén mindketten 80% fölötti tesztet írtunk. A második héten mindkét csoport elég magas létszámú (10 fő fölötti), de a tanárok nagyon jók. Egy ikerpár tanít bennünket. :)   Nagyon sok nemzetiség tanul együtt. A csoportösszetétel:: kínai, japán, olasz, lengyel, török, venezuelai ... magyarok most csak mi vagyunk, szerintem.  Ma jelentkeztünk be a délutáni órákra április első hetére (extra hét). Itt lehetőségünk lesz többet beszélgetni, ami számomra nagyon fontos lenne.     Minden délutánt és a hétvégéket Málta felfedezésére fordítjuk, olyan mintha nyaralnánk. :)  A legtöbb este együtt vacsorázunk az apartmanunkban, sokszor mi vagyunk a vendéglátók, a fiatalok nagyon kedvelik az általam készített magyar kajákat.   Röviden ennyi, jelentkezem még később a nyelvtanfolyam tapaszttalataival. Köszönjük a szervezeést és a lehetőséget! Üdv: Edina és Csaba"   2018.03.13.     

F. Zoltán, angol nyelvtanulása Máltán vélemény a nyelvórákról, a szállásról (8 hét intenzív angol)

Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulás"Nagyon szuper volt minden, nagyon jól éreztem magam. A nyelviskola igazán kiváló volt. Számomra megdöbbentő, hogy így (ilyen jól) is lehet tanítani idegen nyelvet... Igazából összesen 7 tanárral "dolgoztam" együtt (rendes órán, délutáni intenzíven, ingyenes délutáni órákon, magán órán), ebből három valami hihetetlenül fantasztikus volt minden téren és három nagyon jó volt! Az egész iskola hangulata remek volt. Nem csak a tanárok, de az egész személyzet kedves, segítőkész, vendégszerető volt. Egyszóval nagyon profi az egész csapat…

Önmagamhoz képest sokat sikerült fejlődnöm - bár ez nem elégséges -, de jó lett volna még hosszabb idő. A fejlődésem azonban nem az iskolán múlt. Mindig is kínlódtam az idegen nyelvvel és hát az ideális kor a nyelvtanulásra nem az ötven felé közelítve van. Ezt főleg a szavak tanulásán éreztem. Pláne látva a 18-22 éveseket (ők voltak a legtöbben).

Az iskolát mindenkinek tudom ajánlani, a fiaimat is szeretném majd - ha eljön az ideje pár év múlva - legalább egy fél évre ebbe az iskolába elküldeni.

Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásA szállás is kiváló volt, néha ugyan a török (csak ők) lakótársak miatt nem lehetett rendesen pihenni. De csak a hangoskodásuk volt probléma, amúgy szót lehetett velük érteni. Sokan érkeztek szerte a világból (Kolumbia, Brazília, Dominika, Spanyolo.,Japán, Dél-Korea, Olaszo.) és igazán jó kis csapat alakult ki a házban.

Összefoglalva igazán csodálatosan éreztem magam és az iskola is nagyon kiváló volt. Üdvözlettel: Zoltán"

 

M. Ágnes, angol nyelvtanulása Máltán - levél az iskoláról, a szállásról, a történelemről, a pozitív élményekről, az önbizalomról, a fejlődésről (4 hét általános nyelvtanfolyam 2012.10.01-27.)

"Hazaérkeztem Máltáról (sajnos), ahol nagyon jól éreztem magam! A nyelvtanfolyam nagyon hasznos volt számomra és rengeteget fejlődtem egy hónap alatt. A nyelviskolában Krisztina, a tanárnő nagyon szimpatikus volt, jól tanított és mindenkire odafigyelt. Ha az előzetes felmérés szerinti csoportbeosztás nem bizonyult jónak, akkor azonnal áttették a diákot a jó csoportba. Mikor mentem Máltára, nem értettem a repülőn az angol szöveget, de visszafelé már értettem. Amiért mentem, vagyis a beszéd és a szövegértés, jelentősen javult. Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásSzerencsés voltam, mert sem a csoportban, sem a nyelviskolában nem találkoztam magyar anyanyelvű emberekkel, így egy hónap alatt egy szót sem beszéltem magyarul, csak angolul. A máltai emberek nagyon barátságosak, több alkalommal is előfordult, hogy ücsörögtem egy parkban a padon és odajöttek hozzám és beszélgetést kezdeményeztek, ami nagy kincs, ingyen angolóra.

A szállást is jól választottam meg, a host család (Sandra Dimech és családja), akik vendégül láttak, teljesen befogadtak. Betekintést nyertem az életükbe, a szokásaikba, az örömükbe, a nehézségeikbe és életemben először bingózhattam is. Maximálisan figyelembe vették az étkezési szokásaimat és megismertettek a máltai gasztronómiával, ami kedvemre való. Nagyon sokat segítettek a tanulásban, javították a kiejtésemet és a mondatfelépítésemet, sőt még a rosszul használt nyelvtani összefüggéseimet is. Elmondásuk szerint mikor megérkeztem, nem igazán értették az angolomat, de már az első hét végén jelentős változáson mentem át. Összehasonlítva azokkal, akik az apartmanban laktak, én az előbb említettek miatt jobb helyzetben voltam.

Málta egy időutazás! Aki odamegy, érezheti a történelem leheletét. Leírhatatlan érzés volt a katedrálisokban a több száz éves épületfalak, ruhák és misekönyvek között! Bámulatos, ahogy a máltai emberek őrzik a nyelvüket és a múltjukat.

Azoknak, akinek nincs önbizalma vagy küszködnek a nyelvtanulással, azt ajánlom, hogy fektessen pénzt egy külföldi nyelvtanfolyamba, mert később többszörösen megtérül! Nekem ez a tanfolyam volt az utolsó lehetőségem és elhatároztam, hogy ha ez sem segít, akkor befejezem az angol nyelv tanulásával való küzdelmemet és feladom az elmúlt éveket, hogy a főiskolai diplomámat nyelvvizsga hiányában átvegyem. Most már tudom, hogy nem kell feladnom, hiszen egy hónapig angolul éltem, tehát képes vagyok megcsinálni a nyelvvizsgát! Köszönöm a biztatást és a gyors ügyintézést! Köszönettel: M. Ágnes" 2012.11.05.

 

ÉLMÉNYEK Máltáról L. Andrea (6 hét intenzív angol nyelvtanfolyam), L. József (1 hét angol nyelvtanfolyam)

"Kedves Anita! Csodálatos és felejthetetlen hetet töltöttem a feleségemmel Máltán. A nyelviskola is mindenben megfelelt, és e rövid egy hét alatt is sokat tanultam. Ismét diáknak éreztük magunkat és nem volt probléma a korkülönbség. Teljesen egyenrangú félként kezeltek az osztálytársak, akik akár a gyerekeink is lehettek volna. Andrea különösen sok barátot és elismerést szerzett a diákok és a tanárok között is. Az Ő angolja fejlődött a leglátványosabban. Folyékonyan kommunikál angolul, mindez 5 hét alatt! Még egyszer köszönjük a sok segítséget, amit Anitától kaptunk. Have a nice weekend! József és Andrea, 2012. május"

S. Éva, Málta /  Angol nyelvtanfolyam Máltán ősszel

"Kedves Anita! Nagyon jól éreztem magam Máltán! Minden gördülékenyen zajlott, a repülőtéren várt a taxi és egy nagyon kedves sofőr, aki megpróbált szóba elegyedni velem, de ez nem volt nagyon egyszerű. Én még az életben nem találkoztam olyan helyzettel, ahol csak az angol állt volna, mint kommunikációs lehetőség rendelkezésre, és bár kissé szégyenkezve, de be kell vallanom, az elején nem ment túl jól.

Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásA taxi a házhoz vitt, ahol egy férfi fogadott, aki mint a szállásadó barátja mutatkozott be, mivel a szállásadó hölgy még dolgozott (kora délután érkeztem pénteken). Adott kulcsot, megmutatta a szobámat. Amikor hazaérkezett Luoisa (ő a szállásadó hölgy) kocsiba vágódtunk, és megmutatta mindazokat az útvonalakat, ahogy a házhoz el lehetett jutni, elvitt az iskolához, ami tényleg nem volt messze a lakástól, bár egyébként már másik város. Luoisa nagyon kedves volt, igyekezett mindent megtenni, hogy én is leküzdjem a gátlásaimat. A szobám egy egyszerűen berendezett, de nagyon megfelelő szoba volt.

Még egy másik lány, egy hollandiai egyetemista is lakott nála, igaz ő 3 hónapra ment Máltára. Ő sokkal jobban beszélte az angolt, de ő is nagyon kedves volt. Minden reggel együtt mentünk az iskolába, addig is beszélgettünk. Reggelente Luoisa korábban ment el otthonról, mint mi, így mi mindig önállóan reggeliztünk, de a vacsorához már mindig hármasban ültünk le és jókat beszélgettünk különféle témákról. A második hétre már én is klasszul belejöttem az angolba, egyre többet értettem és egyre jobban ki tudtam magam fejezni. Jó lett volna még tovább maradni, mert nagyon hasznos volt. Persze ebben az iskolának is volt szerepe!

Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásNagyon kedvesek voltak a tanárok és jók az órák. Volt tematika, érdekes feladatok, de arra is volt lehetőség, hogy ha egy a többséget érdeklő téma felvetődött, akkor arról akár vita is kerekedhessen. Nekem van egy nyelvtanári diplomám is és még ilyen szemmel nézve, módszertanilag is nagyon rendben voltak az órák. Én két csoportba jártam. Az alapképzés, ami a heti 20 óra volt, napi kétszer másfél órát jelentett. Ezt ugyanaz a tanár tanította, minden nap 9 órától. Volt közte egy fél órás szünet, így ennek a résznek fél egykor vége lett. Mivel én intenzív kurzuson voltam még volt délután egy másfél órás (2X45 perces) oktatási egységem. Ez inkább társalgási óra volt, de nagyon érdekes feladatokkal. Ezen a délutáni foglalkozáson 8-10 fő vett részt, itt a tanárok is váltakoztak. Délelőtt 10-12 fő volt a csoport létszáma.

Az iskola egyébként nagyon rugalmas volt. Bárki magasabb vagy alacsonyabb csoportba kérhette magát, változtathatott tanárt, vehetett egyéni órát, szóval tényleg készségesek voltak. A hallgatók életkora, mivel már jócskán ősz volt, inkább 25-35 közötti volt. De például velem egy időben érkezett egy 17 éves lány Németországból és egy 60 éves hölgy Japánból. Sok orosz, spanyol, olasz és francia volt. De voltak szlovákok, hollandok, németek, japánok, koreaiak és még egy lány Indiából is. Az elején az is furcsa volt, hogy különböző nemzetek akcentusait is meg kellett érteni.

Angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásMár nagyon sokat írtam, de még annyi mindent tudnék mesélni... Az időjárás: Nagyon kellemes volt, végig az idő 24-25 fok. Igaz, sikerült két esős napot is kikapni. Rögtön a megérkezésem utáni napok egyikén is esett, állítólag előtte 6 hónapig nem volt eső. Még a tengerben is megfürödtem, ami kellemes volt, bár én délutánonként szívesebben csak a parton napoztam. De azért meg is mártóztam...

Mindent összevetve nagyon megérte elmenni, sőt még tervezem, hogy vissza is fogok menni. Nem hagytam abba a tanulást, járok azóta is itthon nyelviskolába, hamarosan neki fogok ugrani egy nyelvvizsgának is.... De Máltára nem csak tanulni érdemes menni! Rengeteg a látnivaló és jól bejárható tömegközlekedéssel. Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a kalandba, nagyon jó volt! Üdvözlettel: S. Éva"

 

Munkatársunk beszámolója – Málta, Linguatime nyelviskola / Angol nyelvtanfolyam Málta

"Már a helyszín is elragadó volt!  Az iskolát gyalogosan közelítettem meg, egy napos októberi délutánon, kellemes 25 fokban sétálgatva végig a tengerpart mentén. Az iskola az út túloldalán, a St Julan’s- i öböllel szemben, egy kis csücsökben található. Alig vártam, hogy bejussak az iskolába, és kinézzek az egyik ablakból, hogy felülről is gyönyörködhessek az öbölben!

A Linguatime tipikus máltai épületben található, kicsi, szűkös bejárati ajtóval. Maga az iskola sem nagy, területileg és létszámilag sem, viszont annál barátságosabb és közvetlenebb hangulat fogadott. Az iskola igazgatónője egy séta során bemutatta a tantermeket, egyéb szolgálati helyiségeket, a kis udvart, könyvtárat, pihenőszobát, ahol TV és csocsóasztal is várja a lazítani vágyó diákokat. Angol nyelvtanulás Málta, intenzív angol nyelvtanfolyam Málta, nyaralás és nyelvtanulás Máltán, angol tanulásA tantermek tiszták, világosak, alapfelszereltségűek, és jelentem, valóban fantasztikus a kilátás nyílik  az öbölre! Pálmafák, türkizkék tenger, ameddig a szem ellát. Peceville, Málta leghíresebb szórakozó negyede is jól látszik az öböl túloldalán.

Az iskola számos akkreditációval rendelkezik, mely azt jelenti, hogy a megbízható oktatási minőséget képvisel, és maximálisan alkalmazkodik a diákok elvárásaihoz, szabályszerűen működik, és megfelel a kívánt elvárásoknak. Az iskola épületéből autóval mentünk át az újonnan elkészült apartman házba, melyen látszott, hogy sok munkát fektettek a  kivételezésbe. Igényes szobák, fürdőzőszobák, nappali és konyha ál a diákok rendelkezetésére. A narancssárga kockás ágyneműhuzat különösen otthonossá tette az egy-kétágyas szobákat.

Az apartmanokon kívül még vendéglátó családoknál is meg lehet szállni. A családok kb. 10-25 percre laknak az iskolától. Az apartman gyalogosan kb. 20 percre található."

Edina és Csaba angol nyelvtanulása Máltán - Első sikerek a 8 hetes akciós angol kurzusról

Akciós angol nyelvtanfolyam Máltán, Edina és Csaba élménybeszámolója"Köszönjük, itt minden rendben van! :)  Érkezésünkkor a reptéren várt a sofőr és elhozott az apartmanukba. Az Aprilia apartmanban lakunk, az 5. szinten. Jelenleg 4 fő, a múlt héten viszont még hatan voltunk. A többiek fiatalok, 19 és 25 évesek, de hamar összebarátkoztunk. Az iskola is tetszik, a mi termünkből a tengerre nyílik kilátás. :) Csaba elementary, én pedig intermediate csoportba kerültem.  Az első hétvégén mindketten 80% fölötti tesztet írtunk. A második héten mindkét csoport elég magas létszámú (10 fő fölötti), de a tanárok nagyon jók. Egy ikerpár tanít bennünket. :)   Nagyon sok nemzetiség tanul együtt. A csoportösszetétel:: kínai, japán, olasz, lengyel, török, venezuelai ... magyarok most csak mi vagyunk, szerintem.  Ma jelentkeztünk be a délutáni órákra április első hetére (extra hét). Itt lehetőségünk lesz többet beszélgetni, ami számomra nagyon fontos lenne.     Minden délutánt és a hétvégéket Málta felfedezésére fordítjuk, olyan mintha nyaralnánk. :)  A legtöbb este együtt vacsorázunk az apartmanunkban, sokszor mi vagyunk a vendéglátók, a fiatalok nagyon kedvelik az általam készített magyar kajákat.   Röviden ennyi, jelentkezem még később a nyelvtanfolyam tapaszttalataival. Köszönjük a szervezeést és a lehetőséget! Üdv: Edina és Csaba"   2018.03.13.     

Angol nyelvtanfolyam Málta, angol nyelvtanulás Málta, angol nyelvi tábor gyerekeknek, intenzív angol nyelvtanulásEgy hét MÁLTÁN – Nyertesünk, Klára tanárnő

A Szent István Gimnázium egyik szerencsés tanárnője nyerte a Direkt Nyelvstúdió által felajánlott tombola-fődíjat az intézmény hagyományos téli tanár-szülő bálján. A fődíj egy egyhetes angol nyelvtanfolyam a máltai Linguatime nyelviskolában, apartman szállással. Nyertesünk, Klára tanárnő egy héttel ezelőtt utazott ki erre a csodás szigetre, és a hétvégén érkezett haza Máltáról, a nyelvtanulásból. A következőket osztotta meg velünk„A legnagyobb rendben mentek a dolgok. A szervezés tökéletes volt. A csoportom 11 főből állt, nagyon különböző emberekkel. Nagyon érdekes és vidám óráink voltak. A szállás is olyan, amire számítottam. Rendet tartott mindenki, tekintettel voltunk egymásra. Minden úgy történt, ahogy elmondtad. Az idő is csodás volt. Nagyon jól éreztem magam! Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget! 2019.05.27.” Köszönjük a kedves sorokat és még egyszer gratulál a Direkt Nyelvstúdió csapata!