Actilingua Academy, Bécs

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Bécs német tanfolyam külföldön, német nyelvtanfolyam, német nyelvtábor külföldönHúsvét Bécsben

-10% kedvezmény német kurzusra

Foglalj legalább 2 hetes német nyelvtanfolyamot és 10%-kot megspórolsz!

Kezdhetsz ekkor: 2020. 03.30.,  04.06.,  04.14.,  04.20.,  04.27.

Heti 20 vagy 30 órás kurzust foglalhatsz

Naponta 4 vagy 6 németórád lesz hétfőtől péntekig, átlagos csoportlétszám: 8 fő. 3 anyanyelvi nyelvtanártól fogod az élő német nyelvet hallani. Gyakorolni fogod a hallott szövegértést, az írott szövegértést, a kommunikációt, fejlődik a szókincsed és pontosabb leszel a nyelvtani feladatokban. A nemzetközi csoportokban sok érdekes embert fogsz megismerni. A szabadidődben önállóan tanulhatsz és részt vehetsz városnézésen, rövidebb-hosszabb kirándulásokon.

Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

Miért az ActiLingua Academy?

 • Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaAz intézmény az IALC által akkreditált iskola, valamint hivatalos OSD vizsgaközpont.
 • Az épület Bécs központjában fekszik, közel a Stephansplatz-hoz.
 • A diákok ingyenesen használhatják a multimédiás könyvtárat és a számítógépeket, ingyenes a WiFi használat is. Az előtérben étel- és italautomata van elhelyezve.
 • A tanórák kifejezetten kommunikáció központúak.
 • Multimédiás könyvtár és a számítógépek előnyeit kihasználva teszik változatossá a tanárok az órákat.
 • Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaMagasan képzett, anyanyelvi tanárok tanítanak.
 • A csoportokat egy héten 2-3 tanár felváltva tanítja, így a diákokat több impulzus éri, változatos módszerekkel ismerkedhetnek meg.
 


Tanfolyamtípusok

 • Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaÁltalános német tanfolyam >> 20 tanóra általános német max.12 fős csoportban, egy tanóra 45 perces
 • Intenzív német tanfolyam
 • Szuper-Intenzív német nyelvtanfolyam >> Heti 35 óra: 20 tanóra általános német max.12 fős csoportban + 10 egyéni nyelvóra + 5 délutáni kulturális program, egy tanóra 45 perces
 • Egyéni nyelvórák
 • Nyelvvizsga előkészítő kurzusok
 • Egyetemi előkészítő kurzusok
 • Tanár továbbképzés
 • 50+ német nyelvtanfolyamok
 • Nyári táborok 12-17 éves korosztály számára http://www.direktnyelvstudio.hu/nyelviskola/85/actilingua-academy-becs-ev.html
 • Nyári táborok 16-19 éves korosztály számára http://www.direktnyelvstudio.hu/nyelviskola/77/actilingua-academy-becs-ev.html

 

Szállások

Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

 • Családi szállás: vendéglátó családoknál laknak a diákok, és félpanziós ellátást vagy reggelit kapnak
 • ActiLingua Residence: 1-2 ágyas szobák, közös nappali, konyha, WIFI, TV, DVD lejátszó. Ágyneműt adnak.
 • Kollégium (csak júliusban és augusztusban): választható egyágyas és kétágyas szoba is. Három egyágyas szobához tartozik egy fürdőszoba. Igény szerint lehet kérni reggelit vagy félpanziós ellátást. A Meidling kollégium új építésű, modern, kényelmes és tömegközlekedés szempontjából is kitűnő elhelyezkedésű. A nyelviskola csupán 20 percre van innen. Nyugodt belső udvarán jól lehet tanulni és pihenni. Német nyelvtanfolyam Bécs külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön AusztriaA kollégium közvetlen közelében található a Schönbrunn Kastély parkja, ahol a diákok szívesen kijárnak sétálni és kocogni. Minden emeleten közös konyha található, ahol nemcsak főzni lehet, de megfelelő helyszín baráti beszélgetésekhez is. egyénileg kell hozni a konyhai felszerelést. Külön reggeliző helyiség is van, ezért a diákok foglalhatnak reggelit is a szálláshoz. A szaunában el lehet lazulni egy-egy fárasztó nap után. A tetőteraszról pedig csodás kilátás nyílik Bécsre.

A KÉPRE KATTINTva további képeket nézhetsz meg a szállásokról és további részleteket tudhatsz meg >>>

 

Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

 

 

 

GRATULÁLUNK Falvi Péternek! Nyereménye: 1 hét NÉMET kurzus BÉCSBEN!

Német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria Bécs, intenzív német AusztriaSzámos külföldi nyelviskola képviselőjeként küldetésünknek tekintjük, hogy minél több diákkal megismertessük a külföldi nyelvgyakorlás előnyeit. Ezért hirdettük meg a Direkt Nyelvstúdió és a bécsi ActiLingua nyelviskola közös pályázatát és nyereményjátékát a budapesti Szent István Gimnáziumban, és ezért ajánlottunk fel örömmel egy egyhetes bécsi nyelvtanfolyamot a legjobb pályamű készítőjének.

A pályázóknak német nyelvű esszét kellett írniuk „Übung macht den Meister” címmel. Az igényes pályamunkákat a gimnázium német tanárai értékelték és kiválasztották a három legjobb írást, amelyek közül Falvi Péter 11.b osztályos tanuló nyerte el az egyhetes bécsi nyelvtanfolyamot szállással az ActiLingua nyelviskolában.  >> Péter, ezúttal is szívből gratulálunk! :) << Péter a nyár folyamán utazik Bécsbe, és az élménybeszámolóját olvashatjátok majd nálunk.

Szeretettel gratulálunk még az ugyancsak igen magas szintű írásokat készítő második és harmadik helyezetteknek, Szalay Áronnak 12.d és Szappanos Attilának 11.a! Ők is szép jutalmakban részesültek, és reméljük, hogy az ajándék nyelvtanulási kuponokat felhasználva ők is hamarosan kipróbálnak egy külföldi nyelvtanfolyamot!

Hálás köszönet a Szent István Gimnázium tanárainak, akik odaadóan és lelkesen segédkeztek a verseny lebonyolításában!

 

Német nyelvtanfolyam Bécsben - B. Péter diákunk beszámolója / Német nyelvtanulás külföldön

"Bár csak 3 hétre utaztam el, de nekem a családom miatt fontos volt, hogy a külföldi nyelviskola ne legyen messze Magyarországtól, így esett Bécsre és az Acilingua iskolára a választás. A második hétvégén a családom is meglátogatott, és már én mutogattam nekik a főbb látványosságokat. Az iskolába is be tudtunk menni, körbevezettem őket, így ők is meggyőződhettek arról, hogy milyen szép, jól felszerelt, hangulatos az iskola. Véletlenül belebotlottunk az egyik tanáromba is, így vele is el tudtam csevegni, és bemutattam neki a családomat. Az iskolában töltött idő nagyon megerősítette az önbizalmamat, és itthon is aktívan folytatom a német tanulást. Úgy tervezem, a középfokú nyelvvizsga előtt még egyszer befizetek majd 1-2 hetes intenzív német tanfolyamra az Acilingua-ba."