Inforum Education

 

Miért az Inforum Education?

 • Az Inforum Education az egyik legbarátságosabb és legjobb oktatási színvonalat képviselő iskolánk
 • Kis létszámú iskola, modern felszereltséggel
 • Kis konyha, társalgó és könyvtár is a diákok rendelkezésére áll
 • Isteni kávét lehet fogyasztani, amit a barista kurzusok vezetője és a résztvevő diákok készítenek el
 • Gondosan válogatott vendéglátó családokat foglalkoztat az iskola
 • Péntekenként ingyenes előadások érdekes előadókkal: sportolók, vizi mentők, tűzoltók
 • Eco program azoknak, akik megszállott környezetvédők és önkéntesként hajlandóak dolgozni is.
 • Élvezetes, sokszínű iskolán kívüli programok 
Angol intenzív nyelvtanfolyam Ausztráliában, angol nyelvtanulás külföldön, nyaralás és nyelvtanulás AusztráliaAngol intenzív nyelvtanfolyam Ausztráliában, angol nyelvtanulás külföldön, nyaralás és nyelvtanulás Ausztrália

Tanfolyamkínálat

 • Angol intenzív nyelvtanfolyam Ausztráliában, angol nyelvtanulás külföldön, nyaralás és nyelvtanulás AusztráliaÁltalános tanfolyam (heti 20 óra); nappali és esti oktatás
 • IELTS előkészítő
 • Cambridge nyelvvizsga előkészítő (FCE)

 

 

Szállások

Angol intenzív nyelvtanfolyam Ausztráliában, angol nyelvtanulás külföldön, nyaralás és nyelvtanulás AusztráliaB ármilyen típusú szállást is választ a diák, azt tanácsoljuk, hogy az első 4 hétre fizessen be, mert kint találni fog, olcsóbb, esetenként akár jobb elhelyezkedésű szállást!

 • Családi szállások egyágyas szobában, félpanzióval.
 • Apartman (egy-, kétágyas szobák), önellátás. Választható standard és quality minőség.

 

 

 

Angol nyelvtanulás külföldön Ausztrália, intenzív angol nyelvtanfolyam, nyaralás és angol nyelvtanulás külföldön

Az iskola honlapja:  www.inforum.com.au

 

E. Magdolna (14 hét, Gold Coast) ausztrál élményei 2012.07.19. / Angol nyelvtanulás Ausztráliában

Angol nyelvtanfolyam Ausztrália, munkavállalás Ausztrália, hosszú távú angol nyelvtanfolyam„…nektek köszönhetem, hogy teljesült az álmom! Kívánom, hogy még több és több diákot sikerüljön elvezetnetek Ausztráliába! :)

Az iskolában hamar beilleszkedtem. Mai napig és szerintem a jövőben is nagyon jól fogom érezni magam az osztálytársak között. A tanárok is kedvesek és hatékonyan tanítanak. Csütörtökön lesz egy vizsga, arra készülök, hogy feljebb kerüljek egy szinttel. Simon, az iskola vezetője, valóban egy magával ragadó személyiség, maximálisan pozitív a kisugárzása és ezáltal az egész suli is tele van energiával!

Tényleg remekül telnek a napok itt… nem sok szabad időm van. :) Suli után még szeretek ismételni, olvasgatni, filmet nézni, sétálgatni a parton. Hétvégenként meg az osztálytársakkal találkozunk vagy a suli által szervezett Inforumos programokra megyünk. Most szombaton ellátogatunk az állatkertbe a sulival, vasárnap meg nálam lesz egy kis ebéd bulival egybekötve.

A zöme a diákseregnek ázsiai, japánok, koreaiak, tajvaniak, néhány tailandi, és javában még vannak brazilok. Épp magyarok nincsenek. Mikor kezdtem, voltak hárman, de már elballagtak. Viszont én nagyon szeretem az ázsiai osztálytársaimat és a többi diákot is. Nagyon kedvesek, intelligensek, segítőkészek. Most indulok is a suliba. Minden jót Nektek! Remélem, hamarosan hallok még felöletek! Sok Puszi: Magdi."

 

Az Inforum nyelviskola – Munkatársuk beszámolója / Angol nyelvtanulás + munkavállalás Ausztrália, hosszú távú nyelvtanfolyam

"Gold Coast-ra egyebek között azért érkeztem, hogy meglátogassam az egyik kiváló partner iskolánkat az Inforum Education-t. Az iskola Southport városrészben található, egy közepesen forgalmas, kisebb utcában, kb. 20 percnyi séta távolságra az óceán partjától. A többemeletes irodaépületben lift repített fel az iskola szintjére. Kilépve a liftből, tágas tér, vidám narancssárgára festett falak fogadtak, és egyből szembe ötlött a nagy hirdetőtábla, telis-tele az iskola által kínált változatos programokkal, kirándulásokkal (BBQ, főzőest, salsa-est, karaoke-est, szörfórák, Sea World látogatás stb.).  Angol nyelvtanulás és munkavállalás ausztrália, angol nyelvtanfolyam, Cold Coast, ausztrál tengerpart, angol tanulás, hosszú távú nyelvtanulásItt olvashatóak a diákok által kiragasztott hirdetések is, pl. arról, hogy valaki lakótársat keres, vagy ajánl egy munkalehetőséget, netán eladná a biciklijét. Az iskolában 9 tágas, modern, napos tanteremben folyik az oktatás. Mindenütt tisztaság, látszik, hogy a diákok igyekeznek megkímélni az amúgy pár hónapja teljesen felújított iskolát. A társalkodó részben találhatóak a számítógéphelyek , tévé, és egy kis teakonyha is snack- és ital utomatával. A kis konyhában folyik a barista képzés, és állítólag a képzést vezető oktató készíti a legfinomabb kávét a Gold Coast-on! Hát persze, hogy megkóstoltam, és tényleg isteni volt!

Angol nyelvtanulás és munkavállalás ausztrália, angol nyelvtanfolyam, Cold Coast, ausztrál tengerpart, angol tanulás, hosszú távú nyelvtanulásAz iskola maroknyi csapata (tanárok és a személyzet együttesen 12-en vannak) végtelenül kedves, közvetlen, elhivatott emberek. Meg kell említenem, hogy az iskola 2010-ben egy igazán figyelemre méltó díjban részesült:  Egy, a  japán diákok között megtartott szavazás alapján az iskolát besorolták a világ 10 legjobb nyelviskolája közé! Ez azért egy hihetetlen elismerés az Inforumnak, mert mindösszesen 4 évvel ezelőtt nyitottak! Ami biztos, hogy nem csak a japán, de a magyar diákjaink között is népszerű, és igazán kedvelt ez a szuper kis iskola!"

 

P. Klára (Ausztrália, Gold Coast) 2013.03.20. / Angol nyelvtanulás Ausztráliában

Angol intenzív nyelvtanfolyam Ausztráliában, angol nyelvtanulás külföldön, nyaralás és nyelvtanulás Ausztrália „Sziasztok! Már négy hete tanulok az Inforumban és nagyon jól érzem magam! Itt mindig történik valami! Legutóbb például volt szerencsénk végighallgatni egy interaktív, rendkívül mozgalmas előadást a Currumbin Nemzeti Park két dolgozójától. Az állatgondozók nemcsak izgalmas történeteket, érdekes tényeket meséltek az állatokról, hanem egyet-kettőt be is hoztak hozzánk. Izgalmas hajsza kezdődött az elszabadult hangyászsün után, de végül utolértük :) .”