Ajánlott Nyelviskoláink

Miami

Miami Florida egyik legvonzóbb nyaralóhelye és ideális hely egy élményekkel teli angol nyelvtanfolyamhoz! Trópusi klímájával, egész éves napsütésével, aranyló homokos partjával, no és az Atlanti-óceánnal a város a tengerpartok szerelmeseinek paradicsoma! A város 2008-ban első lett az "Amerika legtisztább városai" listán, mert egész évben tiszta és friss levegője, tiszta iható hálózati vize, rendezett utcái és városszerte újrahasznosító programjai vannak. Mindössze egy órányira Fort Lauderdale-től és Palm Beach-től, az ember úgy érzi, hogy a kellős közepén van mindannak, amit Floridában látni kell!

Angol nyelvtanfolyam és nyaralás Floridában Miami, Angol nyelvtanfolyam külföldönA város gyakorlatilag egész évben tele van a világ minden tájáról ideérkező, és pihenni vágyó turistákkal. A több mint 5000 km2-en fekvő kétmilliós város telis tele van élettel, egymást érik a zenei fesztiválok, koncertek, szórakozóhelyein egyetlen percre sem áll meg az élet. Legnagyobb népszerűségnek természetesen part menti területei számítanak, ezek Miami Beach, South Beach, és Coconut Groove, de érdekesek belső területei is, a Downtown, a Little Havanna, és a Coral Gables.

Az óriási szigeten fekvő Miami Beach és South Beach, Miami szórakoztató és fürdő központjai, partszakaszaikat végig gyönyörű, homokos strandok jellemzik. South Beach utcáit különböző bárok, éttermek, pub-ok, night clubok, és disco-k szegélyezik. Érdemes végigmenni a Lincoln Road-on, amelynek mentén elegáns éttermek és kávézók állnak, itt található a Lincoln Road Mall, amely fontos kulturális központ, egyik része az Art Center South Florida, ahol egy érdekes művészeti gyűjteményt tekinthetünk meg. A szintén gyönyörű Miami Beach-en, keressük fel a Bass Museum of Art-ot, ahol gyönyörű festmény és szoborgyűjteményt tekinthetünk meg, illetve a Holocaust Memorial-t, amely egy hatalmas, égbe meredő kezet formázó emlékmű, a Holocaust áldozatainak emlékére készült. A Miami Beach-től északra fekvő North Beaches-t, óriási szállodák jellemzik, a délre fekvő KeyBiscayne-be pedig csodálatos tengerpartja miatt érdemes kilátogatni, amelyet pálmafák szegélyeznek.
Angol nyelvtanfolyam és nyaralás Floridában Miami, Angol nyelvtanfolyam külföldönMiami Beach-el szemközt fekszik a Downtown, azaz a belváros, a város pénzügyi és kereskedelmi központja, melyet hatalmas felhőkarcolók uralnak. A belvárostól nyugatra fekvő LittleHavannaMiami nagy kubai közösségének a központja, ahol többek között a legendás kubai szivarokat árusító üzletek, és kubai specialitásokat kínáló éttermek találhatók.
Miami belvárosától délre fekszik a népszerű Coconut Groove, ahol különféle üzletekben vásárolhatunk, illetve elegáns éttermek, kávézók, és éjszakai szórakozóhelyek várják a vendégeket.
Coconut Groove-tól nyugatra fekszik, a spanyol és olasz stílusú épületeivel lenyűgöző látványt nyújtó Coral Gables. Számos gyönyörű szálloda várja itt a vendégeket, bevásárlóutcájában a Miracle Mile-ban pedig rengeteg üzlet található, kedvünkre válogathatunk a sokféle árú közül. Leghíresebb szállodája, a gyönyörű Biltmore Hotel, amely még a 20. század elején épült, illetve itt található az USA egyik legszebb uszodája a Venetian Pool.