Ajánlott Nyelviskoláink

Los Angeles

Angol nyelvtanfolyam USA, Amerika, Los Angeles, külföldön, intenzív angol nyelvtanfolyam Los Angeles, Röviden L.A., népesség szerint az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb városa. Fontos gazdasági és kulturális központ, a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvára. Mindössze százhúsz kilométerre fekszik a mexikói határtól, ezért a latin hatás itt igen jelentős. A Csendes-óceán partvonala is könnyen megközelíthető: itt vár Malibu, Santa Monica, Marina Del Rey és Palos Verde elegáns üdülőterületeivel és Long Beach hatalmas kikötője a Queen Mary hajóval.

A helyiek a hétvégét leginkább Malibun és Laguna Beachen töltik, ahol csendesen élvezhetik a tengerpartot és a napsütést.

Angol nyelvtanfolyam USA, Amerika, Los Angeles, külföldön, intenzív angol nyelvtanfolyam Los Angeles, Hollywood városrészt legjobb gyalog bejárni. Itt található a Mann's Chinese Theater a sztárok láb- és kéznyomaival, üzletek Marilyn Monroe és James Dean-emléktárgyakkal. A régi nagy mozik pedig klasszikusokat játszanak.

Talán sehol ennyi szép embert, szilikonmellet és bevándorlót nem látni, mint LA-ben. No meg hatalmas limuzint, hófehéret, arany ablakdíszekkel. Los Angelesben mindennek gyönyörűnek kell látszania. A hatalmas városban ritkán találkoznak az emberek, ezért minden pillanatban meg kell felelni a négyes szabálynak: szépség, egészség, gazdagság, kreativitás. Akiről nem rí le azonnal, hogy mindezek birtokában van, soha nem csinálja meg itt a szerencséjét, pedig szinte mindenki azért jön ide, hogy befusson. Sztárként vagy a sztárok kiszolgálójaként.