Ajánlott Nyelviskoláink

Chicago

Angol nyelvtanfolyamok amerikában, usa, Chicago, angol nyelvtanulás intenzív, akciós amerikai angol nyelvtanfolyamokA sokak által ismert, híres amerikai város, Chicago az USA harmadik legnagyobb városa. A város a Nagy-Tavak vidékének közlekedési, pénzügyi, kereskedelmi, oktatási, és kulturális központja. Megkülönböztetjük Chicagot 3 millió lakossal, és az úgynevezett Nagy-Chicago-t (Chicago és elővárosai), amelynek lakosságszáma megközelíti a 10 millió főt. E hatalmas metropolisz belvárosában naponta több millió ember fordul meg, múzeumok, történelmi emlékhelyek, és különféle szórakozási lehetőségek széles választéka várja az ide látogató turistákat. A városközpontban található a híres SearsTower felhőkarcoló, amely az USA legmagasabb épülete, tetejéről, ahol egy kilátó található, fantasztikus kilátás nyílik a városra.
Szintén érdemes felkeresni a másik hasonlóan magas épületet a John Hancock Center-t. Feltétlenül menjünk végig a Magnificent Mile-on, ez Chicago híres sugárútja, ahol a legelőkelőbb üzletek sorakoznak, itt olyan híres divatházak termékeit vásárolhatjuk meg, mint a Gucci vagy a Versace. Látogassunk el a Chicago Historical Society fenséges épületébe, ahol megismerkedhetünk a város és Illinois állam történelmével vagy a The ArtInstitute Of Chicago-ba, amely egy lenyűgöző festmény-, szobor- és fotógyűjteményt bemutató képtár. Angol nyelvtanfolyamok amerikában, usa, Chicago, angol nyelvtanulás intenzív, akciós amerikai angol nyelvtanfolyamokKeressük fel a város híres múzeumait, a Museum of ScineceandIndustry-t, amely az elmúlt két évszázad tudományos és technikai fejlődését szemlélteti csodálatos gyűjteményével, a Chicago Children’ Museum-ot, amely elsősorban gyermekek számára nyújt érdekes dolgokat, vagy a Museum of Broadcast Communications-t, amely a híradástechnikai eszközök fejlődését mutatja be, valamint a média világába kalauzolja a látogatókat. További érdekes látnivalóval szolgál a Museum Campus, ahol, három különböző témájú múzeum található. Ezek az Adler Planetarium and Astronomy Museum, ahol egy lenyűgöző csillagászati gyűjteményt tekinthetünk meg, a Field Museum, amely egy természettudományi gyűjteményt mutat be, és a John G. Shedd Aquarium, ahol sokféle állatfaj képviselőjével ismerkedhetünk meg.

Ha egyéb kikapcsolódásra vágyunk, akkor látogassunk el a város szórakoztatóközpontjába a Navy Pier-be, ahol többek között műjégpálya, minigolf, óriáskerék, és ringlispílek várják a szórakozni vágyókat, vagy keressük fel a Linco ln Park Zoo-t, amely egy csodálatos állatpark, több mint 1000 különböző állattal. Érdemes felkeresni a város egyetemét a University Of Chicago-t, az itt található Smart Museum of Art és az Oriental Institute Museum sok érdekes látnivalóval szolgál.