Ajánlott Nyelviskoláink

Spanyol nyelvtanfolyam külföldön Spanyolországban, akciós Spanyol kurzus

Takaríts meg heti 25,- €-t!

Ha 2020. február 15-ig lefoglalod spanyol kurzusodat,

akkor heti 25,- € kedvezményt kapsz!

Érvényes: 2020-ban egész évben Barcelona, Madrid, Malaga városokra, felnőtt és junior kurzusokra

u20 tábor Spanyolország, Barcelona nyári tábor, nyelvtábor Spanyolországban

 

Barcelona

A Földközi-tenger mentén található, mintegy 120 km-re délre a Pireneusoktól és a francia határtól. Az 1992. évi nyári olimpiai játékok helyszíne. Barcelona több olyan eseményházigazdája volt, mint például az 1992. évi nyári olimpiai játékok. A város otthont ad a Mediterrán Unió titkárságnak is.

Barcelona nem csupán Katalónia fővárosa, hanem Barcelona a modernizmus fővárosa, és a 20. századi avantgarde művészet legbátrabb szárnypróbálgatásainak helyszíne, valamint a modern várostervezés egyik legjobb példája. Számos látnivalóját Gaudi és Luis Doménech i Montaner alkotásai adják. Persze a régi Barcelonával is megismerkedhetünk a Barri Gothic negyed labirintusszerű, középkorú hangulatot árasztó szűk utcáit járva.

Spanyol nyelvtanulás külföldön, Spanyol nyelvtanfolyamBarcelonát feltétlenül látni kell! Ez az ősi város elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi évtizedben. A múltat a régi épületek felújításával becsüli meg, de mivel mindig is az újat kereste, új épületekkel és létesítményekkel igyekszik még aktívabban részt vállalni az ország kulturális történéseiben.

A barcelonai látni- és tennivalók mennyisége a város méretéhez képest szokatlanul bőséges. A középkori, gótikus városmagban hihetetlenül gazdag építészeti örökség várja, hogy megismerjük. De Barcelonát mégis a hangulata miatt zárjuk szinte azonnal a szívünkbe: nyüzsgő, vidám emberek járnak fel-alá, korzóznak a Ramblán, zene szól mindenfelől, kicsi, hangulatos éttermek, kocsmák, bárok, táncos mulatóhelyek, kifőzdék, kávéházak, teázók, diszkók váltogatják egymást.

Külföldi spanyol nyelvtanulás, Nyelvtanfolyam BarcelonabanA várossal szorosan egybefonódott Gaudí neve, akinek egyedülálló, zseniális épületei napjainkban is emberek százezreit vonzzák. Barcelona világhírű jelképe, a még továbbra is csak épülő Sagrada Familia - Szent Család Templom is az ő alkotása. Aki Barcelonában jár, feltétlenül látogassa meg a Milá és a Batlo házakat is, illetve a Güell Parkot!

A városhoz szorosan hozzá tartozik a kellemes éghajlat, a változatos és izgalmas konyha, a helyi borok és a jó minőségű vásárolnivalók (kézműipari termékek, régiségek, a legújabb divat szerinti ruhák és egyéb modern holmik) - és máris képet alkothatunk arról, miért is vonzó úti céla Földközi-tenger harmadik legnagyobb kikötővárosa, Barcelona.