Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Hamburg

Bár Hamburg viszonylag messze esik a nyílt tengertől, Németország második legnagyobb városát mégis nagyban befolyásolja a víz. Két nagy mesterséges tó, a Külső-Alster és a Belső-Alster, valamint számos kisebb csatorna formálják Hamburg látképét, ami ilyenformán mégis tengerparti város benyomását kelti. Nemhiába nevezik hát Észak Velencéjének. A városlakók módfelett élvezik és kihasználják a város ezen adottságát. Reggelente a korán kelő lakosok és a turisták finomabbnál finomabb friss tengeri csemegék közül válogathatnak, esténként pedig mindig tömve vannak az Elba menti bárok szórakozni vágyókkal. Sokan piknikeznek vagy BBQ-znak is a parton.

Német nyelvtanfolyam Németország, Hamburg, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországMindenek felett Hamburg kikötője az, ami egyedülálló hangulatot biztosít ennek a kozmopolita városnak, és meghatározza az élet körforgását. Európa harmadik legnagyobb tengeri kikötője forgalmas hajókikötő és rengeteg áru elosztóállomása. A világon sehol máshol nem fordul meg annyi kávé és szőnyeg, mint a hamburgi kikötőben. Egyedülálló jelenség és élmény figyelni a kis csónakokat ringatózva az öbölben, amint elhalad mellettük egy vad yachtos például. Vagy amikor közelít egy luxus tengerjáró az öböl felé, netán éppen kifut egy tankhajó. A hamburgi kikötő úgy lüktet és él, mint egy önálló, nemzetközi kis világ.