Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

 

 

Angol nyelvtanfolyam Máltán - St. Julians

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamokAngol nyelvtanfolyam Máltán a Sprachcaffe nyelviskolában

A Sprachcaffe iskolaépülete és szálláshelyei egy régi római-kori kaszárnyaépületben kaptak helyet a népszerű St. Julian’s városrészben. Az udvar közepén hatalmas úszómedence és napágyak várják a  hűsölni vágyó diákokat "Kedves Direkt Nyelvstúdió! Meg szeretném köszönni, hogy lehetővé tettétek nekem ezt a máltai utazást! Nagyon jól éreztem magam Máltán és mondhatom, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtam!"

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyam Máltán az EC nyelviskolában

"Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanulási lehetőségünk volt Máltán, az Önök jóvoltából is! Múlt héten, vasárnap érkeztünk haza. Csakis szuperlatívuszokban tudok mesélni mind az oktatásról, mind az iskoláról. Milyen jó lenne, ha mindenkinek lehetősége lenne a nyelvtanulást ebből a szemszögből is megismerni, hogy nemcsak száraz, bemagolós, hosszú órák eredménye lehet a nyelvtudás."

Angol nyelvtanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamokAngol nyelvtanfolyam Máltán a Gateway nyelviskolában 
 
A családi vezetésű és üzemeltetésű iskolában minden diák személyes és kiemelt figyelemben részesül. Az órákon nagy hangsúlyt fektetnek a beszélgetésekre, sok-sok érdekes feladattal igyekeznek oldani az esetleges gátlásokat.

 

 

St. Julians a valamikori kis halászfalu, manapság a tehetős helyi polgárok nyári rezidenciájának, valamint az élénk éjszakai életnek, és a mozgalmas, színes fiestáknak a színhelye.  A közelben található Paceville, Málta legnépszerűbb szórakozó negyede, ahol esténként nagyszerű zene mellett élvezhetik a helyiek és a turisták az éttermek, bárok isteni ételeit, kortyolgathatják a finom koktélokat. St. Julians-i öbölben fenneséses látványt nyújtanak a ringatózó színes csónakok (Luzzu) melyek csak arra várnak, hogy kihajózhassunk rajtuk, és melyeket a halászok a mai napig aktívan használnak.

Angol nyelvtanulás külföldön, Málta, angol intenzív nyelvtanfolyam külföldön,  nyelvtanulás és nyaralásAzt ajánljuk, nézze meg saját szemével és tapasztalja meg, mennyi előnye lehet egy máltai angol nyelvtanfolyam elvégzésének, és ezzel együtt egyedülálló helyeket látogathat meg, hasznos ismereteket szerezhet és talán új barátságokat is köthet. A Sprachcaffe máltai nyelviskola komplexuma óriási medencével, étteremmel, a helyszínen található tantermekkel és szálláslehetőségekkel várja az angol nyelvtanfolyamra érkezőket.

 

K. Veronika, Málta /  Angol nyári nyelvtanfolyam Máltán

"Minden nagyon jól szervezett volt! Köszönöm! Általános, vagyis heti 20 órás tanfolyamon vettem részt a Linguatime nyelviskolában. Az egész tanfolyam csupán két hétig tartott, de nekem már ez is nagyon sokat segített abban, hogy leküzdjem a gátlásaimat, ha angolul kell megszólalnom.  Az órák viccesek és vidámak voltak, sokat nevetgéltünk és játszottunk, és már ez felszabadított és könnyebben szólaltam meg. És már most mondhatom, hogy nem ez volt az utolsó utam Máltára! "