Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Franciaországban keresel francia nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban franciaországi felnőtt francia nyelvtanfolyamok és gyermek / junior francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, Párizs2020 Early Bird

Kedvezmény FRANCIA TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. február 15-ig párizsi vagy nizzai francia nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál, 

és heti 25,- € kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat érvényes a 2020-ban induló felnőtt és junior francia nyelvtanfolyamokra is.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

 

Párizs - Francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvtáborok Párizsban

Párizs a világ egyik legromantikusabb városa! Az ország északi részén a Szajna folyó partján terül el. A kultúra és a divat terén talán legtöbbet kínálja a világon. Párizsban csaknem 150 színház működik. A színházak színháza természetesen a XIV. Lajos által alapított Comédie Francaise, amely elsősorban hazai klasszikusokat tűz műsorára.

A belváros egészen kicsi, a fontosabb helyek egymástól sétányi távolságra vannak. A főbb látnivalókat, az Eiffel-tornyot, az Arc de Triomphe-ot és a Notre-Dame-ot, a Pompidou-központot, a Louvre-t és az új Musée d'Orsay-t szinte el sem téveszthetjük.

Francia nyelvtanulás külföldön, Párizs, intenzív francia nyelvtanfolyam felnőtteknek külföldön Franciaország, nyaralás és nyelvtanulás FranciaországA közlekedés nagyon jól szervezett. A 14 metróvonal számozott, és eltérő színekkel jelölik őket. A metró teljesen behálózza Párizst. A városi legenda szerint nincs Párizsnak olyan pontja, ami messzebb lenne egy metrómegállótól 500 méternél.

Az Eiffel-torony a „kötelező megnézni” listán található. Mondjuk, ha akarnánk, se tudnánk elkerülni, ahhoz túlságosan szem előtt van, és 324 méteres magasságával nem észrevehetetlen. A párizsiak legalább annyira büszkék rá, mint a firenzeiek Dávidjukra. A torony tetejéig 1665 lépcsőfok vezet, ám biztonsági okokból csak a 2. emeletig lehet felmenni, onnan lifttel juthatunk tovább. A liftek mintegy 100.000 km-t tesznek meg évente. A zökkenőmentes működésük érdekében a szerkezetet hetente kétszer állati eredetű zsírral kenik át. A tetejéről Párizs gyönyörű. Innen minden nevezetesség jól látható és tiszta időben akár 60-70 km-re is ellátni.

Az éjszakai Párizsban kihagyhatatlan a Moulin Rouge! Persze csak, ha jó előre fogaltunk asztalt és jó mélyen belenyúlunk a zsebünkbe.