Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Franciaországban keresel francia nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban franciaországi felnőtt francia nyelvtanfolyamok és gyermek / junior francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Párizs - Francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvtáborok Párizsban

Párizs a világ egyik legromantikusabb városa! Az ország északi részén a Szajna folyó partján terül el. A kultúra és a divat terén talán legtöbbet kínálja a világon. Párizsban csaknem 150 színház működik. A színházak színháza természetesen a XIV. Lajos által alapított Comédie Francaise, amely elsősorban hazai klasszikusokat tűz műsorára.

A belváros egészen kicsi, a fontosabb helyek egymástól sétányi távolságra vannak. A főbb látnivalókat, az Eiffel-tornyot, az Arc de Triomphe-ot és a Notre-Dame-ot, a Pompidou-központot, a Louvre-t és az új Musée d'Orsay-t szinte el sem téveszthetjük.

Francia nyelvtanulás külföldön, Párizs, intenzív francia nyelvtanfolyam felnőtteknek külföldön Franciaország, nyaralás és nyelvtanulás FranciaországA közlekedés nagyon jól szervezett. A 14 metróvonal számozott, és eltérő színekkel jelölik őket. A metró teljesen behálózza Párizst. A városi legenda szerint nincs Párizsnak olyan pontja, ami messzebb lenne egy metrómegállótól 500 méternél.

Az Eiffel-torony a „kötelező megnézni” listán található. Mondjuk, ha akarnánk, se tudnánk elkerülni, ahhoz túlságosan szem előtt van, és 324 méteres magasságával nem észrevehetetlen. A párizsiak legalább annyira büszkék rá, mint a firenzeiek Dávidjukra. A torony tetejéig 1665 lépcsőfok vezet, ám biztonsági okokból csak a 2. emeletig lehet felmenni, onnan lifttel juthatunk tovább. A liftek mintegy 100.000 km-t tesznek meg évente. A zökkenőmentes működésük érdekében a szerkezetet hetente kétszer állati eredetű zsírral kenik át. A tetejéről Párizs gyönyörű. Innen minden nevezetesség jól látható és tiszta időben akár 60-70 km-re is ellátni.

Az éjszakai Párizsban kihagyhatatlan a Moulin Rouge! Persze csak, ha jó előre fogaltunk asztalt és jó mélyen belenyúlunk a zsebünkbe.