Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Franciaországban keresel francia nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban franciaországi felnőtt francia nyelvtanfolyamok és gyermek / junior francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, Párizs2020 Early Bird

Kedvezmény FRANCIA TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. február 15-ig párizsi vagy nizzai francia nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál, 

és heti 25,- € kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat érvényes a felnőtt és junior francia nyelvtanfolyamokra is.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

Nizza

Nizza, ez a meseszép város többet jelent, mint pusztán Franciaország ötödik legnagyobb városát, ez a fenségesen csengő Cote d'Azure fővárosa. Neve egybeforrt egy csodálatos építészettel és kultúrával, és jelenti a romokat, múzeumokat, üzleteket, szabadtéri piacokat, vonzó kávéházi kultúrát, élénk éjszakai életet, de mindenképpen egy csodálatos helyet, ami bármikor látogatásra érdemes.

Nyelvtanulás Franciaországban, Francia nyelvtanfolyam NizzabanA tengerpart meseszép: mindenütt, ameddig a szem ellát homokos part napernyőkkel, fürdőzőkkel. A part és a mellette lévő autóút között széles sétány húzódik, amit angol sétánynak neveznek (Promenade des Anglais), annak az angol papnak az emlékére, aki a múlt században a nizzai városvezetőknek javaslatot tett a sétány megépítésére.

Közvetlenül a tengerparton van a Nizzai Operaház is, amelyben fellépni minden művésznek megtiszteltetés. A nizzai utcákon sétálni igazi élvezet, rengeteg kávézó, étterem, minden az utcán zajlik, kint ülnek az emberek a teraszokon.

A Nizzában sétálók gyakorta fedezhetik fel a város egyik kedves színfoltját jelentő Petanque-t. Leginkább nyugdíjasok játsszák ezt a játékot maroknyi méretű súlyos acélgolyókkal, és irigyelnivaló szenvedéllyel és ügyességgel.

Nizza és környéke ma már 4000 km túraúttal, 30 hegymászó területtel, 65 különböző mountain bike úttal, 200 barlangász helyszínnel, és mintegy 70 kanyonnal várja a nyaralókat. Így azok is kikapcsolódgatnak, akik egyáltalán nem vágynak a Cote d'Azure fényűző, luxusjachtos, hivalkodó plázsára.