Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Bécs német tanfolyam külföldön, német nyelvtanfolyam, német nyelvtábor külföldönHúsvét Bécsben

-10% kedvezmény német kurzusra

Foglalj legalább 2 hetes német nyelvtanfolyamot és 10%-kot megspórolsz!

Kezdhetsz ekkor: 2020. 03.30.,  04.06.,  04.14.,  04.20.,  04.27.

Heti 20 vagy 30 órás kurzust foglalhatsz

Naponta 4 vagy 6 németórád lesz hétfőtől péntekig, átlagos csoportlétszám: 8 fő. 3 anyanyelvi nyelvtanártól fogod az élő német nyelvet hallani. Gyakorolni fogod a hallott szövegértést, az írott szövegértést, a kommunikációt, fejlődik a szókincsed és pontosabb leszel a nyelvtani feladatokban. A nemzetközi csoportokban sok érdekes embert fogsz megismerni. A szabadidődben önállóan tanulhatsz és részt vehetsz városnézésen, rövidebb-hosszabb kirándulásokon.

Német nyelvtanulás külföldön, Ausztria, Bécs, intenzív német nyelvtanfolyam külföldön Ausztria

 

Német nyelvtanfolyamok Ausztriában

Német nyelvtanfolyam Bécsben Ausztriában, német tanfolyam külföldönNyelvtanfolyamok Bécsben - ActiLingua Academy

A nyelviskola az előkelő császárváros egyik patinás részében és ugyancsak patinás épületében található. Egy házaspár alapította és vezeti. Igen magas szintű oktatást és szolgáltatást nyújtanak. A nyelviskolába a világ számos országából érkeznek diákok, így nagyon színes a nemzetközi összetétel. A felnőtt kurzusokra 16 éves kortól lehet jelentkezni.

Német nyelvtábor Bécsben Ausztriában, német nyelvtanfolyam külföldönJunior nyelvtanfolyamok Bécsben - ActiLingua Academy, 12-17 éveseknek

Azoknak az általános- és középiskolásoknak ajánlott a táborban való részvétel, akik a német nyelvtanulás mellett szívesen töltenék más európai országokból érkező diákokkal a szabadidejüket, megismerve az ő kulúrájukat és természetesen az osztrák kultúrát.

 

Német nyelvtábor Bécsben Ausztriában, német nyelvtanfolyam külföldönJunior nyelvtanfolyamok Bécsben - ActiLingua Academy, 16-19 éveseknek

A német nyelvet a csodálatos osztrák fővárosban, Bécsben tanulhatod. Garantáltan gyors előrelépés a német nyelvtudásodban. Számos szórakoztató programban lesz részed. A városnézések alkalmával megismerheted Bécs nevezetességeit.

 

 

Német nyelvtanfolyam Grazban Ausztriában, német tanfolyam külföldönNyelvtanfolyamok Grazban - Deutsch in Graz

„Ausztria legszebb osztálytermében”, Grazban lehet tanulni. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik német nyelvtanításban. Már 175 különböző nemzet tanulóival büszkélkedhetnek. Vidám és hatékony nyelvtanulást kínálnak minden korosztály számára.

 

Német nyelvtábor Grazban Ausztriában, német nyelvtanfolyam külföldön, nyelvtanulásJunior nyelvtanfolyamok Grazban - Deutsch in Graz, 10-13 éveseknek

Multinacionális környezetben kis létszámú csoportok. Ambiciózus és szakképzett tanári csapat. Saját fejlesztésű tantervvel és tananyaggal rendelkeznek. A gyerek és junior táborok helyszíne Graz központjában, egy neves bentlakásos magániskolában van.

 

Német nyelvtábor Grazban Ausztriában, német nyelvtanfolyam külföldön, nyelvtanulásJunior nyelvtanfolyamok Grazban - Deutsch in Graz, 13-16 éveseknek

Az anyanyelvi tanárok a korosztálynak megfelelő tanulási módszereket alkalmazva igyekeznek a minél hatékonyabb nyelvtanulás elérésére. Sok játékos, izgalmas és aktív feladattal teszik igazán élvezhetővé a nyelvtanulást. Változatos kulturális, szabadidős és sportprogramokkal szórakoztatják a fiatalokat

Német nyelvtábor Salzburgban Ausztriában, német nyelvtanfolyam külföldön, nyelvtanulásJunior nyelvtanfolyamok Salzburgban - American International School 10-19 éveseknek

Azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnének egy exkluzív iskolában, gyönyörű környezetben, az osztrák Alpok lábainál táborozni és nyelvet tanulni. Profi személyzet és életre szóló élmények, rengeteg kirándulás és sok-sok program várja a diákokat. Angol és német tábor is választható.

 

Ausztria városai varázslatos építészettel csábítanak felfedezőtúrára – a kínálat a gótikától a reneszánszon, a barokkon és a szecesszión át egészen a posztmodernig terjed. Izgalmas kulturális események történelmi kulisszával, hangulatos bevásárlással egybekötött séták, valamint kulináris csábításokkal teli órák a konyhából és borospincéből származó finomságoknak köszönhetően.

Külföldi nyelvtanulás Ausztria, német nyelvtanfolyam külföldön Bécs, SalzburgAusztria gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet. Zeneszerző-géniusza, Wolfgang Amadeus Mozart különleges helyet vívott ki magának a komolyzene nagyjai között, de Franz Schubert művészete is nagy népszerűségnek örvend, ám Sigmund Freud életműve továbbra is élénk vita tárgya. A szépművészet terén Gustav Klimt 19. század végén és 20. század elején készült, sokak által csodált festményeit kell feltétlenül megemlíteni.

Ausztria viszonylag kis alapterülete ellenére rendkívül sokszínű földrajzi adottságokkal rendelkezik. Az ország keleti részén található a pannóniai síkság sztyeppés vidéke és a nyugati területek alpesi régiói között erdőségek, dombságok, láp- és tóvidékek egyaránt megtalálhatóak, míg az ország déli részére a már-már mediterrán hatású tájegységek a jellemzőek. Amiben az ország biztosan nem szenved hiányt a természeti adottságok közül, az a víz. Folyói olyan tiszták, hogy bárki ihatna belőlük, és amelyek partján érintetlen vidékek és megművelt területek váltogatják egymást. Ausztria vizei számos lehetőséget rejtenek a szabadidő izgalmas eltöltésére.

 

Miért tanuljunk németül?

Német nyelvtanfolyam külföldön, Ausztria, intenzív német nyelvtanfolyam Ausztria, BécsMagyarországon az angol mellett a német a vezető idegen nyelv. Európa 8 országában több mint 120 millióan beszélnek németül, és a német nyelv egyike a legjelentősebb kultúrnyelveknek. A német, az angol és a francia mellett, az Európai Unió legfontosabb munkanyelvei közé tartozik, és Európa hét országában beszélik hivatalos nyelvként. Mindegy, hogy Önnek a német új nyelv és ezért akarja megtanulni, vagy a már meglévő ismereteit szeretné elmélyíteni, végezzen el egy németországi vagy ausztriai nyelvtanfolyamot, és egyúttal ismerje meg az országot és annak kultúráját!