Ajánlott Nyelviskoláink

Portsmouth

Angol nyelvtanfolyam Anglia, akciós angol nyelvtanulás Dél-Anglia, tengerpart, angol nyelvtanulásA dél-angliai régióban fekvő Hampshire megye második legnagyobb városa. A város az Egyesült Királyságon belül arról nevezetes, hogy nemcsak félszigeten, hanem egy kis részben szigeten is fekszik. A város kb.100 kilométerre található Londontól és 31 kilométerre Southamptontól.

Mint jelentős hadi kikötő, Portsmouth ad otthont a világ legrégebbi, még használatban lévő tengeralattjáróinak, valamint jópár híres csatahajónak is. Bár a város a 19. században élte virágkorát, még továbbra is az ország tengerészeti központja maradt, itt van továbbra is a brit Királyi Haditengerészet székhelye, valamint itt találhatók a nagy és jelentős hajógyárak is. A város a híres Portsmouth Egyetemmel is büszkélkedhet, labdarúgócsapata pedig a Portsmouth Football Club.

Angol nyelvtanfolyam Anglia, akciós angol nyelvtanulás Dél-Anglia, tengerpart, angol nyelvtanulásA városban élt Charles Dickens és Sir Arthur Conan Doyl is, a Sherloch Holmes-ról szóló detektívregények írója. Számos filmet és televíziós produkciót forgattak itt: Mr Bean, Tomorrow Never Dies (James Bond) és Les Miserables.

Noha igen jelentős múlttal rendelkezik Portsmouth, a város ma modern, barátságos, és szeretettel vár mindenkit sok látnivalóval és megannyi szórakozási lehetőséggel.