Ajánlott Nyelviskoláink

Plymouth

Angol nyelvtanfolyam Anglia, akciós angol nyelvtanulás Dél-Anglia, tengerpart, angol nyelvtanulásA Dél-Angliában található Plymouth egy élénk vízparti település, ahol rengeteg látnivaló és sokféle szórakozási lehetőség akad. Képzeljen el egy várost, ahol a tengerparti vidéki idill találkozik egy nyüzsgő és modern élettérrel, ahol a nyugodt üdülőhely éjszakánként felbolydul és csillogó, élénk szórakozóközponttá alakul. Plymouth-ban található az egyik legfontosabb, folyamatosan fejlődő és egyre népszerűbb felsőoktatási intézmény, ahol túlnyomórészt a tengerkutatással kapcsolatos tanulmányokat hallgat több mint 33.000 diák.

Angol nyelvtanfolyam Anglia, akciós angol nyelvtanulás Dél-Anglia, tengerpart, angol nyelvtanulásPlymouth Hoe felől fantasztikus kilátás nyílik Cornwall és Devon felé. Ez volt az a hely, ahol a Beatlesről készült az a híres fotó, melyet a 1967-es film Magical Mystery Tour film forgatás közben készítettek. A Hoe része egy viktoriánus vízparti sétány, amelyről remek kilátás nyílik az art deco stílusban készült tengervizes medencére, a Tinside Lido-ra. Szintén itt található Plymouth legismertebb nevezetessége és az egyik legfestőibb világítótorony a világon - a Smeaton Torony.

Az Akvárium - amellett, hogy az egyik legfőbb turistalátványosság -, fontos oktatási és kutatási központ is. Az Akvárium kiváló szórakozási lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnék közelebbről megfigyelni a tengert és az abban élő állatokat.

BAngol nyelvtanfolyam Anglia, akciós angol nyelvtanulás Dél-Anglia, tengerpart, angol nyelvtanulásarbican - A régi kikötő területe Plymouth-ban az egyik legrégebbi és eredeti formájában legszebben megőrzött kereskedelmi kikötő. Ez volt a Mayflower indulási kikötője, ahonnan megkezdte útját az Új Világba, Amerikába. A Barbican ad otthont a Plymouth-i Gin Szeszfőzdének, mely a legrégebbi működő gin szeszfőzde a világon. Napjainkban a Barbican területén szórakozási lehetőségek és kulturális események zajlanak, éttermek, sörözők (beleértve a Minerva sörözőt, Plymouth legrégebbi pub-ját, ahol a legenda szerint Sir Francis Drake is felesezett) és antik üzletek sorakoznak. Az éves nyári fesztivál sokféle szórakozási lehetőséget nyújt a Barbican Jazz és Blues Fesztiváltól kezdve, színházi eseményeken át nagyobb vitorlás- és motorcsónak versenyekig. Ha nyüzsgő, jó hangulatú sörözőt vagy vagy éjszakai klubot keres Plymouth-ban, akkor biztosan nem fog csalódni a kínálatban! De akkor is remek helyeket fog találni, ha a környező településeken keres jó minőségű, barátságos vendéglátó helyeket!