Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol külföldi nyelvtanfolyam Londonban, Angliában, angol nyelvtanfolyam külföldön2020 TOP-AJÁNLAT!

Cambridge – London – Brighton

195,- GBP / 20 óra / hét!

Igazán csábító árakat tudunk most Neked ajánlani, ha szeretnél nyelvgyakorlás céljából Cambridge-be, Londonba vagy Brightonba látogatni! Ezzel a szuper akcióval az LSI nyelviskola most Neked is elérhetővé teszi régi vágyadat és külföldön tanulhatsz 1-2-3 hetet, de akár több hónapot is! Rajtad múlik! Mi támogatunk és megszervezzük Neked!

Barátságos hangulat / Profi tanári csapat / Személyes odafigyelés / Felszabadult légkör / Érdekes programok, kirándulások

 
 
 

Angol nyelvtanfolyamok Cambridge-ben

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamokAngol nyelvtanfolyam Cambridge-ben LSI nyelviskolában

A Sprachcaffe iskolaépülete és szálláshelyei egy régi római-kori kaszárnyaépületben kaptak helyet a népszerű St. Julian’s városrészben. Az udvar közepén hatalmas úszómedence és napágyak várják a  hűsölni vágyó diákokat "Kedves Direkt Nyelvstúdió! Meg szeretném köszönni, hogy lehetővé tettétek nekem ezt a máltai utazást! Nagyon jól éreztem magam Máltán és mondhatom, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtam!"

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamok

Angol Cambridge-ben az EC nyelviskolában

"Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanulási lehetőségünk volt Máltán, az Önök jóvoltából is! Múlt héten, vasárnap érkeztünk haza. Csakis szuperlatívuszokban tudok mesélni mind az oktatásról, mind az iskoláról. Milyen jó lenne, ha mindenkinek lehetősége lenne a nyelvtanulást ebből a szemszögből is megismerni, hogy nemcsak száraz, bemagolós, hosszú órák eredménye lehet a nyelvtudás."

Angol nyelvtanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamokAngol nyelvtanfolyam Cambridge-ben a nyelviskolában 
 
A családi vezetésű és üzemeltetésű iskolában minden diák személyes és kiemelt figyelemben részesül. Az órákon nagy hangsúlyt fektetnek a beszélgetésekre, sok-sok érdekes feladattal igyekeznek oldani az esetleges gátlásokat.
 
 
 
N. Balázs (19 év) 1 hét Cambridge-ben Balázs a budapesti Szent István Gimnázium Tanár-Szülő Bálján nyerte a Direkt Nyelvstúdió által felajánlott egy hetes kurzust. Az angolórákról, az új barátairól írt nekünk (2017.07.17.)

Angol nemzetközi nyelvtanfolyam Anglia Cambridge"Vasárnap este érkeztem meg a szállásra, ahol egy nagyon kedves idős hölgy fogadott. Miután elmondta tisztán a házirendet, illetve hogy mi, hol van, elköszöntünk egymástól. Még aznap este megkerestem az iskolát, ne reggel kelljen útbaigazítást kérnem. Míg elsétáltam az iskoláig, nagyon sok szép ház mellett mentem el. Valójában ez Cambridge-ben teljesen általános. Minden tiszta és rendben van.

Másnap reggel a gyors reggeli (pirítós, angol tea) után megírtam a tesztet, amit minden tanulónak meg kell írnia, hogy megállapítsák a szintemet, és besoroljanak egy szintemnek megfelelő csoportba. A teszt sikerülhetett volna jobban is, de végül is angol környezetben voltam így is. A teszt után közösen elmentünk két bevásárló központba, itt elég hamar összeismerkedtem egy csomó emberrel. A csoportomban két magyar is volt, de nem beszéltem velük magyarul, mert nem igényeltem, ahogy ők sem. De akikkel elég jóban lettem már aznap, az egy olasz és egy cseh srác volt. Velük és további 3 olasz lánnyal töltöttem a délutánt. Velük a jövőben is tervezem tartani a kapcsolatot.

Anglia - Akciós Angol nemzetközi nyelvtanfolyam Anglia CambridgeA hét folyamán főleg a kommunikációs készségek elsajátításán volt a hangsúly. A tanár kifejezetten jó humorú volt, nem is nagyon adott házit, lazán kezelte az egészet, nem éreztem megerőltetőnek az órákat. Mivel én és az újdonsült cseh barátom nem jártunk délutáni órákra, közösen szerveztünk magunknak programokat. Közben rengeteget beszélgettünk, megismertük egymást, valójában ez így nagyjából olyan hatékony volt, mint a délutáni órák (leszámítva, hogy nem voltak kötöttek a feladataink, mi irányítottuk a beszélgetést). A szünetekben rengeteg emberrel találkoztam, megismertem őket. Hamar összeismerkedtem a franciákkal, akik szintén közösen szerveztek programokat. Minden este igyekeztem kinn maradni, emberek között lenni, kihasználni ezt a rövid hetet. Ha az olaszok nem értek rá, akkor a franciákkal.

Anglia - Akciós Angol nemzetközi nyelvtanfolyam Anglia CambridgeSzombaton az olaszokkal, illetve egy török lánnyal elmentünk Londonba. Egy nap alatt igyekeztünk minél több nevezetességet megnézni, kifejezetten jól éreztem magam velük, bár az idő nem kedvezett nekünk.

Vasárnap délben elhagytam a szállást, odaadtam az előre bekészített kis ajándékomat (aminek egyébként nagyon örült a hölgy). Nagyon sajnáltam, hogy nem maradtam több ideig, mondjuk egy hónapig. Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Ez az egy hét is elég volt arra, hogy igaz barátságok alakuljanak ki. Hiányozni fognak!

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne felejthetetlen élményekkel gazdagodva angolt tanulni! Ne féljenek hónapokat ott tölteni, mert megéri!"

 

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, London Nagy Britannia, angol nyelvi tábor gyerekeknek külföldön, Anglia, angol nyelvtanfolyam, angol nyelvtanulás, nyelvoktatás

 

Megérkezés Cambridge-be/ Kollégánk útibeszámolója

Angol nyelvtanfolyam, nyelvtanulás Anglia, Cambridge

Angol nyelvtanfolyam Cambridge, Anglia, nyelvtanulás, angol nyelvtanfolyam külföldön, Anglia, intenzív angol nyelvtanfolyam"Cambridge-be vonattal érkeztem London Victoria állomásról. Kényelmes, halk vonat, szinte elröppent a vonatút. Kilépve az vonatállomásról, azt hittem, káprázik a szemem, és valójában Amszterdamba érkeztem, ugyanis az állomás előtti téren annyi bicikli tornyosult egymás hegyén-hátán, hogy nem hittem a szememnek. Volt kicsi, nagy, zöld, piros, fekete, kétkerekű, egykerekű (meglovasították a másikat, az a gyanúm), háromkerekű (gyerekeknek) és még sorolhatnám. A látvány egyszerűen felvidított. A belváros felé vettem az utamat. Gyönyörű épületek, templomok, kicsi, hangulatos utcácskák gusztusos kirakattal (főleg az édességboltok hívogatóak, ám). A lakóházakba simán be lehet kukkantani, arrafelé nem nagyon szokás elfüggönyözni az ablakokat, így bepillantást nyerhet az ember sok-sok otthonba.

Sétám során megtekintettem számosat a cambridge-i egyetemhez tartózó 31 kollégium közül (javarészt csak az udvart és az ebédlőt - iskolaidő lévén). A városközpontban fekvő régi kollégiumok legtöbbjének hátához a Cam folyó partjáig futó csöndes park kapcsolódik, melyeket egységesen Backs-nek neveznek. A Cam folyó szomorú fűzfái üdvözöltek engem is, amikor a hídra értem. Csak néhány csónak vitte utasát a folyón éppen, egyébként ez a közlekedési forma nagyon népszerű a tanárok és a diákok körében egyaránt."

 

Cambridge

Cambridge egy régi angliai egyetemi város, Londontól nagyjából 90 km-re fekszik észak-északkeleti irányban. Cambridge és Oxford nevét együtt szokták emlegetni, mint az oktatás fellegvárait. A két nagy hírű egyetemi város örökké verseng egymással minden területen.

Cambridge városa a Cam folyó partján fekszik. A városba látogatóknak azonnal feltűnnek a Cam folyón közlekedő bárkák, a hosszú rudakkal hajtott, lapos fenekű puntok és a csónakházak. A diákok és a tanárok jó része is csónakon vagy biciklin közlekedik. Érdemes valamelyik hídnál csónakot bérelni és úgy megismerni a várost.

angol nyelvtanfolyam külföldön, nyelvtanulás CambridgeCambridge sajátos ötvözete a réginek és a modernnek. A XIII. században alapított egyetemének épületei, régimódi boltjai, hatalmas parkjai méltán híresek. Ugyanakkor Cambridge élénk, modern város, változatos szórakozási lehetőségekkel. A kollégiumoknak fönntartott gondosan ápolt, üde parkok és illatos virágok frissítik fel. Különösen szép a város májusban, amikor az egész város sárgállik a nárcisztól.

A Market Hillen található az 1478-1608 között épült egyetemi templom a St. Mary’s the Great Church. Régi szokás szerint ma is minden este 21.00-21.15 között megszólaltatják a harangokat s a harangszó után annyit kongatnak, ahányadik nap van. .....

A King’s Parade, a város központja, túlsó oldalán van az egyetem hivatali központja, a Senate House (Szenátus Ház), ahol a végzett hallgatókat avatják. A King’s Parade folytatása (London felé) a Trumpington Street. A kettő találkozásánál érdemes betérni bal kéz felé a Benet Street-be, ahol a St. Benedict’s Church áll. A templom szögletes angolszász tornya egyedülálló az országban. A Trumpington Street bal oldalán van az 1352-ven alapított Corpus Christi Colleg

A King’s Parade, a város központja, túlsó oldalán van az egyetem hivatali központja, a Senate House (Szenátus Ház), ahol a végzett hallgatókat avatják. A King’s Parade folytatása (London felé) a Trumpington Street. A kettő találkozásánál érdemes betérni bal kéz felé a Benet Street-be, ahol a St. Benedict’s Church áll. A templom szögletes angolszász tornya egyedülálló az országban. A Trumpington Street bal oldalán van az 1352-ven alapított Corpus Christi College. 

Angliai nyelvtanfolyam, nyelvoktatás Cambridge-benCambridge legrégibb kollégiuma, a Peterhouse College, melynek épületei különböző korokból származnak, nagyterme azonban sokat megőrzött az eredetiből. A kollégium földszintjén érdekes régészeti anyag (asszír, egyiptomi, görög, etruszk és római) mellett kínai porcelánok, iszlám művészeti gyűjtemény, fegyverkollekció és sok vegyes jellegű kiállítási tárgy, műkincs látható, köztük 15. századbeli angol festmények.

A St. Andrew’s Street-en, megtaláljuk az Emmanuel College-t, melynek nevezetessége, hogy itt tanult a híres amerikai Harvard egyetem alapítója, John Harvard.