USA

Az Amerikai Egyesült Államok a Föld legnagyobb országai közé tartozik, a 3. legnépesebb ország a világon. Fővárosa Washington D.C., melyet csupán félmillióan laknak. Ennél jelentősebb lélekszámú pl. New York, melyet a Föld egyik legnépesebb városaként tartanak számon. Pénznemként az USD-t használják, mely a világ egyik legerősebb valutája. Ebben adják meg a világpiacon a termékek értékét, valamint ezt használják még számos országban hivatalos, vagy másodlagos fizetőeszközként. Egy legenda kering arról, hogy valamikor népszavazással döntöttek arról, hogy az angol, vagy a német legyen a  hivatalos nyelv az USA-ban. Csupán csak egy szavazat döntött az angol mellett, tehát hivatalos nyelvként ma az angolt használják.

Angol nyelvtanulás külföldön, USATurisztikai szempontból sok látnivaló található az országban. Találunk itt természet és ember alkotta csodákat, melyeket mindenképpen érdemes felkeresni. Országszerte rengeteg nemzeti parkot és nemzeti rekreációs területet (Deth Valley, Glen-kanyon) találhatunk. Természeti érték még a rengeteg vulkán a Sziklás-hegységben, melyet sok hegymászó keres fel évről-évre. A legtöbb turistát a tengerpartok és szigetek vonzzák. A legkeresettebbek Hawaii szigetei, a Karib-tenger szigetei, valamint Florida és Kalifornia strandjai.  Az USA kihagyhatatlan élmény mindazok számára, akik szeretik a szép és érdekes helyeket a világon.

 

Miért tanuljunk angolul?

Angol nyelvtanfolyam külföldön, USA, Egyesült államok, intenzív angol nyelvtanulásAz angol nyelv jelenleg egyike a Föld leggyakrabban használt nyelveinek. Az angol nyelvet beszélők száma - beleértve azokat is, akik második nyelvként beszélik - több mint egybillió! Angol a hivatalos nyelv többek között Nagy-Britanniában, Írországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Új-Zélandon, Ausztráliában, Indiában és dominanciája már régóta elismert az üzlet és kereskedelem területén. Az Európai Unió egyik hivatalos és munkanyelve.  Már a fiatalok számára is egyértelmű, hogy az angol nyelv ismerete elengedhetetlen lehet számukra a későbbi munkavállalásnál, hiszen manapság a munkaadók természetesnek tekintik az angol nyelv minimum középfokú ismeretét. Az angol egy viszonylag könnyen elsajátítható nyelv. Kevés gyakorlással rövid időn belül el tud boldogulni a legtöbb mindennapi helyzetben. Statisztikák szerint az angolul tanulók közül csak kb. minden 100. tud az alapszintnél jobban beszélni angolul. Javítson a statisztikán, legyen Ön, legyél Te a következő, aki eléri a középszintet vagy akár eljut a felsőfokig!

Így tehát egy angol nyelvtanfolyam elvégzésének kétségkívül számos előnye van! Lehetősége van Ausztráliában, Angliában, Kanadában, Máltán vagy az Egyesült Államokban angol nyelvtanfolyamra járni - ezekben az országokban az angol hivatalos nyelv és a mindennapi kommunikáció alapja. Ha anyanyelviekkel vagy nyelvtanárokkal beszél, az különlegesen hasznos abban, hogy angol nyelvű kommunikációs készségei fejlődjenek. Angol tanfolyamaink segítségével a lehető leggyorsabban tud eredményt elérni, és lehetősége van felfedezni a vendéglátó ország kultúráját, mentalitását és megtapasztalni az ott lakók vendégszeretetét. Mindig megéri új kultúrákat és új területeket felfedezni, ez személyiségünket is fejleszti. Az angol tanfolyamok során hasznos tapasztalatokat szerezhet, fejlesztheti angol nyelvtudását és valóban élvezetes nyaralásban lehet része!